Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Lepo je sto su se sporazumeli kako bi sprecili price da je oteran..

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Fali još samo "njegov DNK ostaće utkan u biće kompanije zauvek".

Možda bi bilo shvaćeno kao pretnja

Ja to nisam tako shvatio O.o

u vezi šovljanskog i te saobraćajke, koliko se sećam, njemu je krivotvoren nalaz i to baš ono, amaterski i još je tu bilo nekog opasnog kršenja ljudskih prava

on je izbacio neki twit tipa, vidimo se na sudu

ako je to to, stvar je benigna, nije jebao kozu na javnom mestu

3 hours ago, duda said:

stvar je benigna, nije jebao kozu na javnom mestu

Meni se čini da je koitus sa kozom na javnom mestu prilično nisko po težini prekršaja, a ti ga navodiš kao da je to nešto strašno...

Cela prica sa Sovljanski je amatersko uradjeno, ukratki rezime: Prati ga sluzba od kuce do posla, zaustave ga, vode ga na drug test u VMA a naknadno neki kreten tamo promeni rukopisom nalaz od "negativno" u "pozitivno", sta vise reci? Nek ih Bane sve kolektivno hebe pred sudom!

Sto se Igora Bozica tice, ja mu zelim zaista sve najbolje za buduci posao, on je ostavio jedan vrlo impresivan rad na N1 od prvog dana. Treba se setiti da je on zajedno sa Branislavom Sovljanski, Majom Dragic i Milanom Saric (koji su bili prezenteri ili reporteri) odustao od angazmana kao sef informativnog programa i rukovodstvo Dnevnika RTV-a (u to vreme najbolja informativna emisija jednog javnog servisa, i to regionalnog!) da bi otisao zajedno sa pomenutom trojkom na novoosnovanom N1, to je bilo u februaru 2014-e, dok je pocetak emitovanja N1 pocelo krajem oktobra iste godine. Od tada je od male kablovske news-orijentisane televizije napravio jedan regionalno (i sire) poznat brend, tako da mislim da ko god bude konacno dosao na celu redakcije posle privremeno postavljenog Sovljanskog, bice mu/njoj vrlo tesko da nasledi Bozicev rad i posvecenost!

Edited by TWEN FM

58 minutes ago, Ajant23 said:

Meni se čini da je koitus sa kozom na javnom mestu prilično nisko po težini prekršaja, a ti ga navodiš kao da je to nešto strašno...

Nisam siguran da bi se koza slozila blink

Evo link sa vest o prestanak radnog ugovora Igora Bozica na N1:

N1 Info RS
No image preview

Adria News Network i Igor Božić postigli dogovor o sporaz...

Nakon više od 12 godina provedenih na N1, tokom kojih je imao ključnu ulogu u izgradnji ove televizije u jednu od najpouzdanijih i najuticajnijih informativnih

Evo krece pracenje rezimske kampanje

1777473938_N1-Intervju-WEB.format-avif.w

On 28. 4. 2026. at 14:55, Jimmy Kowalski said:

Lepo je sto su se sporazumeli kako bi sprecili price da je oteran..

A jbga , resi se to sa "kvalitetnom" otpremninom i par upozorenja...

5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Evo krece pracenje rezimske kampanje

1777473938_N1-Intervju-WEB.format-avif.w

Stvarno se nadam da paranoisem na max, ali ovu nesrecnu zenu ako nije SNS poimence trazio ja nznm sta da mislim O trenutnom vodjstvu N1...

Svaki intervju Petrova je loš za vlast, čovek nije normalan šta priča.

A ovo za Žaklinu je stvarno bizarno, jedino što mi pada na pamet je da je ili Hajdin ili njegov sin imao vanbračno dete/decu.

Zaista bizarno da su nasli da se cimaju za Zaklinino poreklo, ja sam video sliku pre par godina gde je ona sedela u publici pored (dede) Nikole Hajdin i da ga je na toj slici pitala, da li moze da ga intervjuise i da je on njoj odgovorio "nemoj da smaras"...meni mnogo vise zanima ko je zaista taj lik koji je pustio tu pricu na X i sta je uopste "Pavlovic Today"? Prvi put cujem za njih!