April 28Apr 28 u vezi šovljanskog i te saobraćajke, koliko se sećam, njemu je krivotvoren nalaz i to baš ono, amaterski i još je tu bilo nekog opasnog kršenja ljudskih pravaon je izbacio neki twit tipa, vidimo se na suduako je to to, stvar je benigna, nije jebao kozu na javnom mestu
April 28Apr 28 3 hours ago, duda said:stvar je benigna, nije jebao kozu na javnom mestuMeni se čini da je koitus sa kozom na javnom mestu prilično nisko po težini prekršaja, a ti ga navodiš kao da je to nešto strašno...
April 28Apr 28 Cela prica sa Sovljanski je amatersko uradjeno, ukratki rezime: Prati ga sluzba od kuce do posla, zaustave ga, vode ga na drug test u VMA a naknadno neki kreten tamo promeni rukopisom nalaz od "negativno" u "pozitivno", sta vise reci? Nek ih Bane sve kolektivno hebe pred sudom!Sto se Igora Bozica tice, ja mu zelim zaista sve najbolje za buduci posao, on je ostavio jedan vrlo impresivan rad na N1 od prvog dana. Treba se setiti da je on zajedno sa Branislavom Sovljanski, Majom Dragic i Milanom Saric (koji su bili prezenteri ili reporteri) odustao od angazmana kao sef informativnog programa i rukovodstvo Dnevnika RTV-a (u to vreme najbolja informativna emisija jednog javnog servisa, i to regionalnog!) da bi otisao zajedno sa pomenutom trojkom na novoosnovanom N1, to je bilo u februaru 2014-e, dok je pocetak emitovanja N1 pocelo krajem oktobra iste godine. Od tada je od male kablovske news-orijentisane televizije napravio jedan regionalno (i sire) poznat brend, tako da mislim da ko god bude konacno dosao na celu redakcije posle privremeno postavljenog Sovljanskog, bice mu/njoj vrlo tesko da nasledi Bozicev rad i posvecenost! Edited April 28Apr 28 by TWEN FM
April 28Apr 28 58 minutes ago, Ajant23 said:Meni se čini da je koitus sa kozom na javnom mestu prilično nisko po težini prekršaja, a ti ga navodiš kao da je to nešto strašno...Nisam siguran da bi se koza slozila
April 28Apr 28 Evo link sa vest o prestanak radnog ugovora Igora Bozica na N1:N1 Info RSAdria News Network i Igor Božić postigli dogovor o sporaz...Nakon više od 12 godina provedenih na N1, tokom kojih je imao ključnu ulogu u izgradnji ove televizije u jednu od najpouzdanijih i najuticajnijih informativnih
April 29Apr 29 On 28. 4. 2026. at 14:55, Jimmy Kowalski said:Lepo je sto su se sporazumeli kako bi sprecili price da je oteran..A jbga , resi se to sa "kvalitetnom" otpremninom i par upozorenja...
April 29Apr 29 https://x.com/srednja_klasa/status/2049567874541350987 https://x.com/n1srbija/status/1885710071369265204 Edited April 29Apr 29 by vememah
April 29Apr 29 5 hours ago, Jimmy Kowalski said:Evo krece pracenje rezimske kampanjeStvarno se nadam da paranoisem na max, ali ovu nesrecnu zenu ako nije SNS poimence trazio ja nznm sta da mislim O trenutnom vodjstvu N1...
April 29Apr 29 Svaki intervju Petrova je loš za vlast, čovek nije normalan šta priča.A ovo za Žaklinu je stvarno bizarno, jedino što mi pada na pamet je da je ili Hajdin ili njegov sin imao vanbračno dete/decu.
April 29Apr 29 Zaista bizarno da su nasli da se cimaju za Zaklinino poreklo, ja sam video sliku pre par godina gde je ona sedela u publici pored (dede) Nikole Hajdin i da ga je na toj slici pitala, da li moze da ga intervjuise i da je on njoj odgovorio "nemoj da smaras"...meni mnogo vise zanima ko je zaista taj lik koji je pustio tu pricu na X i sta je uopste "Pavlovic Today"? Prvi put cujem za njih!