Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Meni licno je mnogo zao novinara N1 itd. koji svih ovih godina mnogo trpe i izdrze, a na kraju ce ispasti da budu "zrtveno jagnje" u nekim mutnim igrama AV, ANN/UG, TS i ko zna ko se sve jos krije iza ugla i ceka samo pravi trenutak.

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Ma naravno, možemo mi da ih podržavamo i okupljamo se iz dana u dan. Na kraju neko njima treba da isplati plate. I ako taj koji "treba" to da uradi kaže:

"Ja to više neću da plaćam"

To je to. Ćao zdravo.

Da li može da se "podigne" neki drugi medij? Možda može.

Ja za sada ne vidim jasno da će se to dogoditi.

U budućnosti?

Možda.

Ali treba živeti do tada...

100% si u pravu i moje misljenje je takvo. Treba izdrzati ovaj kosmar zvani Srbija!

Branislav Sovljanski preuzima rukovodstvo redakcije N1:

N1 Info RS
No image preview

Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1

Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja.

To je dobra vest, zar ne?

4 minutes ago, Milosh76 said:

To je dobra vest, zar ne?

Meni deluje kao dobra.

Ali zašto je smenjen Božić ?

5 minutes ago, duda said:

Meni deluje kao dobra.

Ali zašto je smenjen Božić ?

Isto bih voleo da znam, verovatno ne sme da prica. Znam da je bio na sastanku i znam da sam pomislio kako naspram njega sedi nekoliko advokata koji mu objasnjavaju kako tacno treba da se ponasa

Sovljanski je imao neku sobracajnu problematiku prosle nedelje, tako nesto

3 minutes ago, villiem said:

Tacno. I sad je postavljen da obavi programsku transformaciju..

Damage control.

Da ugase vatru prvo...

Brzo će se sve to videti u kom pravcu ide.

U idealnom svetu i sam Šovljanski bi tražio da se navede zašto je praktično otpušten Božić.

Ali to se verovatno neće desiti...

Bolji od Mileticke svakako, a objasnjenje za Bozica je vrv dobio, kao i molbu da cuti o tome.

Zna ko treba da zna.

31 minutes ago, villiem said:

tako nešto sleep

samo su mu ostavili vizit kartu, da ih ima na umu na sve vreme, sad kad je na novom radnom mestu

Iskreno, bas bih bio (neprijatno) iznenadjen da je Sovljanski njihov ili da im se prodao. Ovo naravno samo na osnovu utiska koji sam stekao o njemu gledajuci ga na tv, ne znam coveka licno, pitanje da li smo ikad u isto vreme bili i u istom gradu. Ali uvek je bio jako otvoren i ostar prema ovoj vlasti, maltene u svakom pojavljivanju i svakoj emisiji, bila to emisija 360° ili uzivo program.

Ko zna sta se tu desava, znam samo da jeste glupo doci na mesto ovako smenjenog Bozica u ovakvom trenutku.

setih se, on beše intervjuisao Kleutovu i usput spomenuo kako je bio njen student na FF UNS

ima nade, nemojmo prebrzno klonuti

Sadler je skoro negde izjavio da zeli otprilike da se poboljsa odnos sa vlastima, izleteo se. Posle toga je usledio ovaj intervju

Ranije takodje, zamerio je redakciji sto su bili ispred rektorata, van redovnog dnevnika

Ne mogu da promene uredjivacku politiku sa ovim ljudima, Sovljanski je pogodan po svetskoj politickoj liniji, tipa znamo cega, i to je morao biti glavni kriterijum

Ono sto verovatno istinski zele jeste da eleiminisu, koliko je to moguce, upad n1 ekipe direktno i najvaznije visesatno, na svako desavanje, svako okupljanje. To je bilo bitno jer dodatno izvuce jos vise ljudi na ulicu, i to u vise gradova. Internet klipovi to ne mogu da urade dovoljno efikasno(treba analizirati sta je tacno radio Mađar ali kanda je kasno)

Ostavice emisije, autore, goste i spremaju se da zabrane n1 svuda, u svakom momentu. Ako to ne uspe, ugasice signal na tri dana zbog kvara na trafo stanici i Donjoj Babusnici, u vikendu izbora

Korigovali su pocetni plan usled reakcije javnosti i eu

Svakako gube, ne moze da se promeni tok

Nakon više od 12 godina provedenih na N1, tokom kojih je imao ključnu ulogu u izgradnji ove televizije u jednu od najpouzdanijih i najuticajnijih informativnih redakcija u regionu, ANN i Igor Božić saglasili su se da okončaju profesionalnu saradnju.

Tokom tih godina, N1 se etablirao kao pouzdana i cenjena informativna kuća, održavajući visoke profesionalne standarde u složenom medijskom okruženju.

„Nakon 12 godina intenzivnog i posvećenog rada, moje profesionalno poglavlje na N1 je završeno, budući da više ne uređujem program, niti vodim redakciju. Ponosan sam na sve što smo zajedno izgradili i na standarde koje smo postavili. Uveren sam da će redakcija nastaviti da radi profesionalno, hrabro i odgovorno, i da čuva integritet koji je godinama bio zaštitni znak N1. Moje kolege imaju moju punu podršku u tome”, rekao je, tim povodom, Igor Božić.

Brent Sadler, direktor informativnog programa Adria News Network, ističe:

„Igor je tokom dugog niza godina dao značajan doprinos N1 i imao važnu ulogu u njenom razvoju u jednu od najpouzdanijih i najuticajnijih informativnih kuća regionu. Zahvaljujemo mu na doprinosu i posvećenosti tokom tog perioda. ANN će nastaviti da podržava redakciju N1 i obezbedi liderstvo, strukturu i podršku potrebne za očuvanje profesionalnih standarda, uredničkog integriteta i nezavisnosti koji su temelj njenog novinarstva. Igoru želimo sve najbolje u budućnosti “.