Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

https://vreme.com/vesti/vlasnici-juronjuza-kupuju-n1-i-druge-medije/

Portugalska investiciona grupa Alpak kapital pregovara oko kupovine N1 i drugih medija Junajted grupe, kažu izvori „Vremena“. Alpak kapital, čiji je čelnik blizak Viktoru Orbanu, drži Juronjuz i koristi ga kao „franšizu za autokrate“

Investiciona grupa Alpak kapital, vlasnica mreže kanala Juronjuz, uveliko je u pregovorima da kupi N1, Novu S, Danas, Radar i druge medije koji sada još pripadaju Junajted grupi, tvrdi više izvora „Vremena“.

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Kakav absurd, ovo postaje sve gore i gore. Iskreno misle da ce sve ove namere AV-ovih pajtasa da prodju bez da se dize "kuka i motika"? Sta ce njima onda ona sprdacina od Euronews Srbija?

Drago mi je sto je Dejan Ilic razoblicio hulju Solaka, sa onim "prodao je pobunu". Zato, kad napisem "studeNt1", ne mislim ni na sta lose, vec na jednu investiciju menadzmenta UM - nesto sto je ex gazda sa jezera u CH mogao da dobro naplati. Isto kao i Veran Matic, na pocetku vladavine sekte.

Edited by G. L.

Kada je Sandler rekao da će neko iz kolektiva da zameni Božića izgleda da je mislio na

Minju Miletić :-)

Nije ona iz kolektiva N1ili Sadler misli na to da je nekad tamo vodila jutarnji program. A jedva cekam da se ta fuk.a pojavi na N1, pa da vidimo kako ce proci!

Adria News Network (ANN) je reagovao i napisao odgovor na pitanja N1 o tekstu koji je objavio VREME:

N1 Info RS
No image preview

"Vreme" piše da vlasnici Euronewsa žele da kupe N1, ANN p...

"Vreme" piše da portugalska investiciona grupa Alpak kapital, u čijem vlasništvu je mreža Euronews, pregovara oko kupovine N1 i drugih medija UG.

Namazan pa lakiran

BTW, ova "grupa" iz Portugala je drugi vlasnik ENS od kada postoje, pre toga je valjda bio vlasnik neki bogataš egipatskog porekla.

Najbolje što ljudi misle da je Euronews neko glasilo Evropske komisije a odavnobsu oni to prodali...

Inače ljudi sa N1 pokušavaju uvek da izbegnu da kažu da je Sandler bio u N1 na početku kad se "postavljala" TV...

Mislim, bila je i Minja Miletić tu, ali ko se toga još seća...

Eto, mnogo vike ni oko cega..

Ma ja tipujem da će njih "lagano" da dave i guše da vide koliko su jedinstveni ili će neki ljudi lagano da traže druge šljake. Malo je tu ljudi koji su dosadašnjim radom uspeli da "stave nešto sa strane" a računi stižu svaki mesec, minimum...

😢

2 hours ago, Frank Pembleton said:

BTW, ova "grupa" iz Portugala je drugi vlasnik ENS od kada postoje, pre toga je valjda bio vlasnik neki bogataš egipatskog porekla.

Najbolje što ljudi misle da je Euronews neko glasilo Evropske komisije a odavnobsu oni to prodali...

Inače ljudi sa N1 pokušavaju uvek da izbegnu da kažu da je Sandler bio u N1 na početku kad se "postavljala" TV...

Mislim, bila je i Minja Miletić tu, ali ko se toga još seća...

Euronews je 1992-e osnovan od strane jednog dela EBU, to jest evropskih javnih servisa, bili su manje vise svi vazni igraci tu (RAI, France TV, BBC, TVE, RTP itd.), sem nemacki ARD i ZDF koji su se "pasivno pridruzili", zbog njihovog nadrkanog stanja da je tadasnji konkurs odlucio da Lyon postane sediste, a ne München gde su nemci "navijali". EU je jedan mali deo poslovanja finansijski podrzavao, ne znam da li je to uvek jos slucaj ili ne, bilo je price i oko toga pre jedne decenije ili manje. Posle izlazka javnih servisa je egipcanin preuzeo oko 50%, jedno vreme su bili i NBC Universal (Comcast) manjinski akcioner, pa onda je manje-vise sve prodato portugalcima, a ko zna ko sve zaista stoji iza njih dok se "gazde" jako dobro druze npr. sa AV-om i Orbanom...

Sto se Sadlera tice, ja mu licno posle svega sta je rekao o N1 do pre par nedelja, ne verujem apsolutno nista. Slican je stav izneo u jucerasnjoj objavi sindikat N1, oni zele da sve imaju napisano crno ne belo i da se on sretne sa njima licno.

EDIT: Evo sta reporter Mladen Savatovic misli o Sadlerovim izjavama za novine Nova:

https://x.com/_savatovic/status/2046831725741752547

Mnogo efektnije od davanja intervjua bi bilo kada bi se gospodin Sadler napokon sastao sa predstavnicima sindikata N1 i Forbes i dao pisane garancije za ono što tvrdi… #samokažem

Edited by TWEN FM

Ma naravno Sadler je bukvalno "hired gun", verujem da bi i sam to u nekom razgovoru potvrdio. Moj problem sa tim je što je on to bio i kad je bio u tom nekom "savetu" na početku N1. To je ono što on radi u ovom delu svoje "karijere".

Naplaćuje "minuli rad"...

Kako izgledaju te pisane garancije? I sta sprecava nekog Sadlera da ih prekrsi isto kao i usmene?