November 11, 2025Nov 11 Ovo je utopistički potez. Niti će im ko prodati medije jer profit u ovoj priči nije tema, a ako to i urade odma će ih skinuti sa svih kablovskih operatera i dovidjenja, završiće na YT. Prilično beznadežna situacija.
November 12, 2025Nov 12 17 hours ago, Milosh76 said:Ne mogu jer imaju petogodisnji ugovor sa YetelomZavisi KO ima ugovor?Ko su potpisnici?
November 12, 2025Nov 12 Nebitno je ko je potpisnik, ako kompanija ima ugovor sa drugom kompanijom, on se postuje iako se menja direktor, rukovodstvo, vlasnik. Ili se plaćaju penali za raskid, ili se završava na sudu, pa se posle plaćaju penali.
November 12, 2025Nov 12 4 hours ago, goofs said:Nebitno je ko je potpisnik, ako kompanija ima ugovor sa drugom kompanijom, on se postuje iako se menja direktor, rukovodstvo, vlasnik. Ili se plaćaju penali za raskid, ili se završava na sudu, pa se posle plaćaju penali.Pa pitanje je da li osnivaš novu kompaniju, a obaveze ostavljaš staroj...Neverovatno jeste, ali gledali smo i ludje stvari...
November 18, 2025Nov 18 Nemački ministar ino poslova dao ekskluzivan intervju za N1, jedini na celoj turneji po balkanskim zemljama. Uvodna rečenica je bila - To što sam samo vašem mediju omogućio intervju je “statement” samo po sebi.
November 18, 2025Nov 18 INFORMER"Bomba" iz Kolegijuma: Informer poslao pismo o namerama z...Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, danas je u programu uživo tokom emisije Kolegijum čitavoj Srbiji saopštio pravu "bombu" od vesti.Znam da se ovde ne prenose linkovi ka ovima, ali jednostavno ne postoji drugi način.
November 18, 2025Nov 18 Sad kad si okačio i kad sam kliknuo, moram da izdvojim ovaj mali skriveni biser:"...ukoliko on nas pozove negde, ili u London..."
November 19, 2025Nov 19 19 minutes ago, dvb-t manijak said:INFORMER"Bomba" iz Kolegijuma: Informer poslao pismo o namerama z...Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, danas je u programu uživo tokom emisije Kolegijum čitavoj Srbiji saopštio pravu "bombu" od vesti.Znam da se ovde ne prenose linkovi ka ovima, ali jednostavno ne postoji drugi način.Brate DVB-T, samo kopiraj tekst, mani linkove.- Konzorcijum koji čine firma Branka Babića i firma koja izdaje Informer, naša firma Insajder tim, poslao je ponudu kompaniji BC Partners, to jest njihovom generalnom direktoru, gospodinu Svideru. Naša ponuda se odnosi na preuzimanje većinskog paketa akcija u kompaniji BC Partners LLP, tačnije u njenim firmama u Srbiji i medijima N1, Nova S, Danas, Radar... koji su deo Junajted grupe i koji posluju u Srbiji. Poslali smo pismo o namerama u kom smo naveli da smo spremni da preuzmemo ove kompanije sa svim njihovim elementima biznisa - otkrio je Vučićević. Prema njegovim rečima, pregovaraće se nakon što se utvrde sve činjenice o njihovom poslovanju, ali i koliko kompanije vrede. - Dobili smo zvaničnu potvrdu da je ovo naše pismo stiglo na adresu i da je gospodinu Svideru predato na razmatranje. U narednim danima očekujemo poziv na razgovor. Mi smo pozvali gospodina Svidera da dođe u Beograd na razgovore, a ukoliko on nas pozove negde, ili u London, mi smo spremni da prihvatimo ponudu - istakao je glavni urednik Informera.
November 19, 2025Nov 19 meni ovo nije za smejanje. kako je krenulo, sve je biznis. emocija, morala, razuma, gledanje mimo buđelara.....nema.
November 19, 2025Nov 19 Konzorcijum BB i Informer je poslao ponudu gospodinu Svideru, a ukoliko ih on pozove negde, ili u London spremni su da prihvate ponudu. Pa ko je tu ponuđač?
November 19, 2025Nov 19 Samo jedan jedini: AV. Niko drugi. Njemu je krajni cilj da ih unisti, i ako bude doslo do kupoprodaje, onda ce Srbija upadati u najmracnijem mraku.Da dodam: Ako zaista dodje do toga onda ce bukvalno "sve goreti" i nece se sigurno dobro zavrsiti. To je moje misljenje i nista vise nije smesno, ni za salu, a najmanje za zajebanciju. Ovo postaje vrlo opasno, ako taj smrdljivi gmaz bude uspesan u svojoj zla nameri. Jedino dobro sto bi se desilo to bi bilo da SVI koji rade na N1, NOVA S, DANAS i RADAR ne bi radili za njega, ni za jedan jedini je.ani Dinar, Euro ili Dollar! Edited November 19, 2025Nov 19 by TWEN FM
November 19, 2025Nov 19 Ne uspevam da se setim kako je islo sa pokojnim B92 ali mi se cini da zvalava picketina ima veci fokus na medijski brand nego na ljude tamo... Sve u svemu njemu ce vaznije biti da uvali Zekicku, Marica i slicne tamo nego da tera postojecu ekipu da se ponizava. Sad ako neko bas bude zeleo da se maze govnima ( mojih 5 dolara idu na Georgijeva) bice i toga ali vise kao sideshow
November 19, 2025Nov 19 Njemu je najvaznije da od N1 i NoveS napravi nov StudioB i BeDu92. A da Danas i Radar budu nova Politika i Svinjformer. Tako se kompleksas sveti svakome ko ga, sa pravom, kritikuje.