Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

5 hours ago, stray cat said:

Može li dodatno objašnjenje, mislim, post je oksimoron, TV kanali se ne isplate osim Telekomovih?

5 hours ago, goofs said:

N1 bi bio isplativ na trenutnom tržištu, da je ono slobodno, jer imaju veliku gledanost, no oni nemaju nikakve prihode od reklama jer ko god plati reklamu dobije packu od države.

Druge televizije emituju djubre pa nisu gledane, možda pink i zadruge imaju gledanost, ne znam. Arena (i bivši SK) ima gledanost, ali ono što oni plaćaju za prava višestruko premašuje ono što mogu da zarade.

5 hours ago, TWEN FM said:

Koji od gomila "Copy & Paste kanala" Telekonja se isplacuju? Oni ce jednog dana svi morati da se zatvore zbog ogromnih gubitaka (i dugovanja)!

Telekomovi kanali se isplate vlasnicima ( citaj Joksimovicima, odnosno onima sa kojima se ti gmazovi tale ) posto Telekom na osnovu prisustva u paketu placa fiksnu cifru koja veze nema ni sa gledanoscu ni sa sadrzajem - u realnom zivotu oni ne bi imali struju da plate za prvu nedelju meseca, bojim se da me niste razumeli. Ovako sa Telekom koji ima otvoren beskonacan minus moze da cveta milion besmislenih cvetova

Sto se gledanosti N1 tice, na zalost gledanost je daleko od velike a s obzirom na relativno niske cene CPP-a na N1 od toga ne moze da zivi ni TV sa mnogo manje operativnih troskova, sve u svemu tuga...

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

11 hours ago, Frank Pembleton said:

Nije ni Milan Šarić otišao svojevoljno sa N1...

Kao ni još par novinara. I to nema veze samo sa J.Ć....

Ma znam, pricalo se sve i svasta. Sa jedne strane razumem ako nesto vise ne stima, ali sa druge strane ici u jedan zverinjak zvani Euronews Srbija i ostati posle par godina bez posla nije nimalo dobro, a ima i dve maloletne cerke koje rastu.

@jorma shparga Razumem te vrlo dobro, ne pratim medije od juce. Znam da odredjeni ljudi imaju dobru finansijsku (i drugu) korist, ali realno gledano je bas tako kako si napisao, bez "pumpanja" ogromnih drzavnih para sa strane Telekonja, ne bi npr. Joksimovici "preziveli" sa vise televizija u sopstvenom vlasnistvu ni nedelju dana.

Znači, gledanost svih televizija je mala i nijedna ne može da "preživi" od sopstvenih prihoda.

Takođe, ovo što N1 (i ostali bliski mediji) traže je besmisleno u smislu da ko god da ih preuzme, svesno ulazi u neprestani gubitak.

Mislim, samo pokušavam, kao laik bez konkretnih saznanja kolike su gledanosti i cene reklama, nešto da zaključim.

On 31. 10. 2025. at 14:35, goofs said:

N1 bi bio isplativ na trenutnom tržištu, da je ono slobodno, jer imaju veliku gledanost, no oni nemaju nikakve prihode od reklama jer ko god plati reklamu dobije packu od države.

Ovo je zanimljivo jer postoje firme koje se jednako reklamiraju i na N1 i na Telekomovim kanalima (tipa Univerexport, Lilly itd), možda im zato gledaju kroz prste. S druge strane, neke ćaci firme se reklamiraju isključivo na režimskim medijima, tipa DIS koji ide u svakom reklamnom bloku Informera.

11 hours ago, TWEN FM said:

Ma znam, pricalo se sve i svasta. Sa jedne strane razumem ako nesto vise ne stima, ali sa druge strane ici u jedan zverinjak zvani Euronews Srbija i ostati posle par godina bez posla nije nimalo dobro, a ima i dve maloletne cerke koje rastu.

Pa i nije bio toliki zverinjak kad se zaposlio.

A to govori koliki je "zverinjak" bio N1 onda kad odeš na ENS?

Svakako ja se nadam da su oni na N1 već našli nekog ko će da "gurne" lovu i da je ovo što pričaju javno samo maska. Jer ako nije onda su u velikom problemu...

@Frank Pembleton Nije ni na N1 sve (bilo) sjajno kad su vise ljudi tada otisli. Ne mogu da znam sve sta se desava(lo) iza kulisa. ENS je postao "zverinjak" od kad je na celu "svega i svacega" postavljena Mileticka zajedno sa bivsom podcasterkom Pejovic. Dok je bio Bojan Brkic na celu ENS-a, program je bio pristojan i barem gledljiv (pored nekih mana). Ovo sad mi vise lici na "ruzicasti vasar" u nekom softcore formatu, ipak je za huskanje itd. najvise nadlezan gmazov Dezinformer.

gledao sam živka brabonjka veljkovića

znao sam da je prenapuvan

N1 Info RS
No image preview

Menadžmenti N1, Nove, Radara i Danasa poslali ponudu za p...

Menadžmenti N1, Nove, Radara i Danasa u Srbiji zvanično su poslali ponudu za preuzimanje informativnih medija United Group.

Ajd videćemo šta ovo zapravo znači i sadrži...

Jeste, ovi su napravili dil sa Huljom kako bi N1 i Nova prestali da izvestavaju protiv njega, pa ce sad da dozvole da se nista ne promeni.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Jeste, ovi su napravili dil sa Huljom kako bi N1 i Nova prestali da izvestavaju protiv njega, pa ce sad da dozvole da se nista ne promeni.

Ma jasno.

Mene zanima šta su ovi smislili i kako zamišljaju da te svoje ideje sprovedu.

U to da li će ovaj da dozvoli, u to ni ne ulazim...

3 hours ago, Frank Pembleton said:
N1 Info RS
No image preview

Menadžmenti N1, Nove, Radara i Danasa poslali ponudu za p...

Menadžmenti N1, Nove, Radara i Danasa u Srbiji zvanično su poslali ponudu za preuzimanje informativnih medija United Group.

Ajd videćemo šta ovo zapravo znači i sadrži...

Za slučaj da ovo uspe, u šta ne verujem, ona obaveza novog vlasnika SBB-a da emituje N1 i Novu bi verovatno postala nevažeća… i tek su onda u problemu.

Pravno ne bi trebalo da bude nevazeca, ali pravo odavno ne stanuje ovde.

Sudbina N1 i NoveS je resena onog momenta, kad je "kriminalac" Šolak odlucio da naprAVi 1 kupoprodajni ugovor. Ostalo je istorija. Nazalost.