March 31Mar 31 2 minutes ago, Filozof manijak said:Uuuuu, kakav šut u osinje gnezdo sam hotimice izveo. Tačno se vidi ko nije voleo matematiku i fiziku u školi... Hemija i biologija
March 31Mar 31 Just now, Filozof manijak said:Uuuuu, kakav šut u osinje gnezdo sam hotimice izveo. Tačno se vidi ko nije voleo matematiku i fiziku u školi... Ma, ništa nisi izazvao, ne loži se! Odgledao sam dobar broj Nolanovih filmova i poprilično sam ravnodušan i pore toga što sam voleo i matematiku i fiziku.Edit. Ima li nekog ko nije gledao Bergmana ili da ne voli njegove filmove? Edited March 31Mar 31 by Ras
March 31Mar 31 2 minutes ago, Filozof manijak said:I šta je tvoje mišljenje, kakav je kraj Inceptiona, je li san ili java?Ne znam, zaista. Kad budem ponovo gledao, javiću ti.
March 31Mar 31 1 hour ago, brusli said:Primer dobrog ratnog filma je Das Bot, realnost ali ne banalna, umetnost ali ne preseravanje. I osecaj za tempo i ritam, nemam vremena 3 sata da gledam kako se razvija radnja.Das Boot je jedno revizionisticko stereotipisanotm djubre, serem mu se u filmsketm kvalitete ako ih ima...A to sto je tvoje vreme bas dragoceno to obaska, treba videti da ti se organizuju dajdzesti...Uostalom, dovoljan ti je trejler, sto da se mucis...
March 31Mar 31 50 minutes ago, Filozof manijak said:To što ne vidiš dublji smisao, ne znači da je štap i kanap. Tokom godina, došao sam do hipoteze da Nolanove filmove ne vole oni koje mrzi da razmišljaju o filmu i da se udubljuju u isti.S tim u vezi, moram dodati i ovu misao: svako ko voli Kjubrikove filmove, u smislu minucioznosti pristupa svakom detalju filma, trebalo bi da voli i NolanoveIma logike, ali nije baš tako jednostavno. Ni Linč ne servira ništa na tacni, pa ga obožavam. Mullholland Drive je jebeno remek delo, a isčitao sam gomile artikala na internetu da bih povezao baš sve što se desilo... Ali vozi dok ga gledaš... Dok mi se od Nolanove ispreturane radnje vrti u glavi... džaba vizuelni utisak...A Kjubrik mi je all in... vizuelno, način "pripovedanja", gluma... recimo, Beri Lindon i nije toliko zanimljiv, koliko te vozi fantastična fotografija i način na koji priča priču... svaki frejm je fenomenalan ali tok radnje nije dosadan iako dugo traje... dok kod Nolana zevam i gledam koliko ima do kraja... Openhajmer mi je bio brutalno dosadan, sem scene sa lansiranjem rakete (bombe)...
March 31Mar 31 7 minutes ago, namenski said:Das Boot je jedno revizionisticko stereotipisanotm djubre, serem mu se u filmsketm kvalitete ako ih ima...A to sto je tvoje vreme bas dragoceno to obaska, treba videti da ti se organizuju dajdzesti...Uostalom, dovoljan ti je trejler, sto da se mucis...Evo ga jedan za tebe:https://www.imdb.com/title/tt0215750/?ref_=fn_t_5
March 31Mar 31 6 minutes ago, Michael Krueger said:Ima logike, ali nije baš tako jednostavno. Ni Linč ne servira ništa na tacni, pa ga obožavam. Mullholland Drive je jebeno remek delo, a isčitao sam gomile artikala na internetu da bih povezao baš sve što se desilo... Ali vozi dok ga gledaš... Dok mi se od Nolanove ispreturane radnje vrti u glavi... džaba vizuelni utisak...A Kjubrik mi je all in... vizuelno, način "pripovedanja", gluma... recimo, Beri Lindon i nije toliko zanimljiv, koliko te vozi fantastična fotografija i način na koji priča priču... svaki frejm je fenomenalan ali tok radnje nije dosadan iako dugo traje... dok kod Nolana zevam i gledam koliko ima do kraja... Openhajmer mi je bio brutalno dosadan, sem scene sa lansiranjem rakete (bombe)...Sve 5, postujem svačiji dozivljaj filmova. Mene kod Nolana baš ta ispreturana radnja i tajmlajni najviše voze, i tera me da gledam film više puta kako bih obratio pažnju na detalje koje su mi promakli
March 31Mar 31 7 minutes ago, brusli said:Evo ga jedan za tebe:https://www.imdb.com/title/tt0215750/?ref_=fn_t_5Te i takve kretenizme sacuvaj za sebe...I nemoj molim te ti da mi preporucujes...
March 31Mar 31 27 minutes ago, namenski said:Te i takve kretenizme sacuvaj za sebe...I nemoj molim te ti da mi preporucujes...E jesi tezak covek. Onda ovaj:https://www.imdb.com/title/tt0213149/?ref_=tt_mlt_t_3
March 31Mar 31 2 hours ago, Michael Krueger said:Da se vratim na temu... Nikada nisam odgledao Eternal Sunshine of the Spotless Mind...Ja obnovio pre neki dan posle 20 godina. Za sada fino stari, jos uvek je predobar film.
March 31Mar 31 22 minutes ago, Sludge Factory said:Ja obnovio pre neki dan posle 20 godina. Za sada fino stari, jos uvek je predobar film.sećam se da mi se svideo kad se pojavio ali skoro pnovno gledanje iz nekog razloga nije išlo.
March 31Mar 31 Htio sam zbog Monike gledati taj film ali nije me slomila. Ves Anderson i Nolan mi nimalo ne leze, npr Memento i Prestiz su mi ok, Inception previse slojevit, Interstellar priglup, dok Tenet ne bih ponovo gledao za pare.Idi i smotri nisam gledao, to zalim ali kad god pomislim, ne mogu se natjerati. Rat nemrem.
March 31Mar 31 5 minutes ago, garcia said:sećam se da mi se svideo kad se pojavio ali skoro pnovno gledanje iz nekog razloga nije išlo.Baš sam razmišljala malopre kad sam pročitala, kako mi je to nekad bio vrhunski film, a sad mi je sama tema, ne znam, nekako za klince. Prevaziđena.