March 31Mar 31 2 hours ago, Filozof manijak said:To što ne vidiš dublji smisao, ne znači da je štap i kanap. Tokom godina, došao sam do hipoteze da Nolanove filmove ne vole oni koje mrzi da razmišljaju o filmu i da se udubljuju u isti.S tim u vezi, moram dodati i ovu misao: svako ko voli Kjubrikove filmove, u smislu minucioznosti pristupa svakom detalju filma, trebalo bi da voli i Nolanoveprestiž i memento su sjajni filmovi a o seriji "person of interest" da ne govorim
March 31Mar 31 Koliko smo svi razliciti, dobro ova planeta opstaje Npr.8 minutes ago, kipo said:Tenet ne bih ponovo gledao za pare.mnogo volim Tenet, mozda mi je to i omiljeni Nolanov film, ali ja sam fan, lezi mi njegova poetikaTM i to sto pravi staromodne filmove na staromodan nacin. Simpa su mi i te neke njegove idiosinkrezije (mutni dijalozi, zbrzane ekspozicije, itd.), ali kapiram da to mnogima nece prijati. Tisucu cvjetova, sto kazu, valjda je u tome lepota ovog sveta sto svako moze da nadje nekoga ili nesto sa kim ili cim ce da se poveze.
March 31Mar 31 5 minutes ago, Sludge Factory said:Tisucu cvjetova, sto kazu, valjda je u tome lepota ovog sveta sto svako moze da nadje nekoga ili nesto sa kim ili cim ce da se poveze.Sad se sjetih Mustangovih fotki sa ulica LA, gdje na bijelom svemirskom motoru sjedi lik obucen kao strumf, a iza njega - Strumfeta
March 31Mar 31 1 hour ago, Svemir Zeka said:Baš sam razmišljala malopre kad sam pročitala, kako mi je to nekad bio vrhunski film, a sad mi je sama tema, ne znam, nekako za klince. Prevaziđena.Ja sam prevazidjen klinac
March 31Mar 31 2 minutes ago, Lancia said:Ja sam prevazidjen klinac Nisi, ti si neprevaziđena klinka Verovatno jer me asocira na neko vreme i neke tadašnje dileme, koje su mi sad dosta iza mene, kapiram da je to. Edited March 31Mar 31 by Svemir Zeka
March 31Mar 31 1 hour ago, Sludge Factory said:Ja obnovio pre neki dan posle 20 godina. Za sada fino stari, jos uvek je predobar film.I uvek će biti...Kad smo kod Kerija ja overio neki dan Trumana i filmčina mi je i dalje, ne da ne stari,nego je aktuelniji nego ikad.A ko kaže da Keri ne zna da glumi i da se samo krevelji treba da dobije po turu. On je legenda neopisiva (podjednako i van filma koliko i na njemu), takvih likova je zaista malo u istoriji glume.
March 31Mar 31 Ali evo sad jednog vrhunskog blama, i to posebno za ppp, znam da je ovde bilo mnogo idolopoklonika. Tarkovskog sam gledala 0 filmova 🫣🫣🫣Nemojte ništa reći. To je sledeće na to watch listi. Drive sam gledala....
March 31Mar 31 3 hours ago, Filozof manijak said:I šta je tvoje mišljenje, kakav je kraj Inceptiona, je li san ili java?Original je ionako superioran.
March 31Mar 31 38 minutes ago, Mil@n said:I uvek će biti...Kad smo kod Kerija ja overio neki dan Trumana i filmčina mi je i dalje, ne da ne stari,nego je aktuelniji nego ikad.A ko kaže da Keri ne zna da glumi i da se samo krevelji treba da dobije po turu. On je legenda neopisiva (podjednako i van filma koliko i na njemu), takvih likova je zaista malo u istoriji glume.Verovatno niko nikad nije pokraden za Oskara kao on za "Man on the Moon". Nije bio čak ni nominovan.
March 31Mar 31 39 minutes ago, Svemir Zeka said:Ali evo sad jednog vrhunskog blama, i to posebno za ppp, znam da je ovde bilo mnogo idolopoklonika.Tarkovskog sam gledala 0 filmova 🫣🫣🫣Nemojte ništa reći. To je sledeće na to watch listi.Drive sam gledala....ništa spektakularno nisi propustila
March 31Mar 31 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ništa spektakularno nisi propustilaJu ja reko sad ćeš da me kritikuješ Nisam smela da otvorim post
March 31Mar 31 41 minutes ago, Svemir Zeka said:Ali evo sad jednog vrhunskog blama, i to posebno za ppp, znam da je ovde bilo mnogo idolopoklonika.Tarkovskog sam gledala 0 filmova 🫣🫣🫣Nemojte ništa reći. To je sledeće na to watch listi.Drive sam gledala....Nisi jedina, nisam ni ja. I meni je u planu, iako ne preferiram rusku kinematografiju, zato sam ga i izbegavao...
March 31Mar 31 5 minutes ago, copkillah said:Verovatno niko nikad nije pokraden za Oskara kao on za "Man on the Moon". Nije bio čak ni nominovan.stenli kjubrik gleda i neverue