Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kultni film koji nisam gledao (a sebe smatram filmofilom)

Featured Replies

2 hours ago, Filozof manijak said:

To što ne vidiš dublji smisao, ne znači da je štap i kanap. fantom

Tokom godina, došao sam do hipoteze da Nolanove filmove ne vole oni koje mrzi da razmišljaju o filmu i da se udubljuju u isti.

S tim u vezi, moram dodati i ovu misao: svako ko voli Kjubrikove filmove, u smislu minucioznosti pristupa svakom detalju filma, trebalo bi da voli i Nolanove

prestiž i memento su sjajni filmovi a o seriji "person of interest" da ne govorim

• Replies 204
  • Views 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• francuski sobar
    francuski sobar

Jednom sam reko da su iz mog nekog iskustva ljubitelji fantastike što epske što naučne uglavnom dobri neki ljudi. Jebiga ja nisam Znači terminatori, predatori, poteri, hobiti... bilo koji film koji i

• Xaxa, ukljucih TV i evo patuljci nagovaraju drvece da krenu u rat.

• nisam ja
    nisam ja

moglo bi se reći da tvoj topik nije postao kultni, yes?

Posted Images

Koliko smo svi razliciti, dobro ova planeta opstaje fantom Npr.

8 minutes ago, kipo said:

Tenet ne bih ponovo gledao za pare.

mnogo volim Tenet, mozda mi je to i omiljeni Nolanov film, ali ja sam fan, lezi mi njegova poetikaTM i to sto pravi staromodne filmove na staromodan nacin. Simpa su mi i te neke njegove idiosinkrezije (mutni dijalozi, zbrzane ekspozicije, itd.), ali kapiram da to mnogima nece prijati.

Tisucu cvjetova, sto kazu, valjda je u tome lepota ovog sveta sto svako moze da nadje nekoga ili nesto sa kim ili cim ce da se poveze.vikleri

5 minutes ago, Sludge Factory said:

Tisucu cvjetova, sto kazu, valjda je u tome lepota ovog sveta sto svako moze da nadje nekoga ili nesto sa kim ili cim ce da se poveze.vikleri

Sad se sjetih Mustangovih fotki sa ulica LA, gdje na bijelom svemirskom motoru sjedi lik obucen kao strumf, a iza njega - Strumfeta lol

1 hour ago, Svemir Zeka said:

Baš sam razmišljala malopre kad sam pročitala, kako mi je to nekad bio vrhunski film, a sad mi je sama tema, ne znam, nekako za klince. Prevaziđena.

Ja sam prevazidjen klinac grozan

2 minutes ago, Lancia said:

Ja sam prevazidjen klinac grozan

Nisi, ti si neprevaziđena klinka vikleri

Verovatno jer me asocira na neko vreme i neke tadašnje dileme, koje su mi sad dosta iza mene, kapiram da je to.

Edited by Svemir Zeka

1 hour ago, Sludge Factory said:

Ja obnovio pre neki dan posle 20 godina. Za sada fino stari, jos uvek je predobar film.

I uvek će biti...

Kad smo kod Kerija ja overio neki dan Trumana i filmčina mi je i dalje, ne da ne stari,nego je aktuelniji nego ikad.

A ko kaže da Keri ne zna da glumi i da se samo krevelji treba da dobije po turu. On je legenda neopisiva (podjednako i van filma koliko i na njemu), takvih likova je zaista malo u istoriji glume.

Ali evo sad jednog vrhunskog blama, i to posebno za ppp, znam da je ovde bilo mnogo idolopoklonika.

Tarkovskog sam gledala 0 filmova 🫣🫣🫣

Nemojte ništa reći. To je sledeće na to watch listi.

Drive sam gledala....

3 hours ago, Filozof manijak said:

I šta je tvoje mišljenje, kakav je kraj Inceptiona, je li san ili java?

Original je ionako superioran.

Misliš na papriku?

O da. Poštansko sanduče i frižider će nam pokazati put. happy

38 minutes ago, Mil@n said:

I uvek će biti...

Kad smo kod Kerija ja overio neki dan Trumana i filmčina mi je i dalje, ne da ne stari,nego je aktuelniji nego ikad.

A ko kaže da Keri ne zna da glumi i da se samo krevelji treba da dobije po turu. On je legenda neopisiva (podjednako i van filma koliko i na njemu), takvih likova je zaista malo u istoriji glume.

Verovatno niko nikad nije pokraden za Oskara kao on za "Man on the Moon". Nije bio čak ni nominovan.

39 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ali evo sad jednog vrhunskog blama, i to posebno za ppp, znam da je ovde bilo mnogo idolopoklonika.

Drive sam gledala....

ništa spektakularno nisi propustila

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ništa spektakularno nisi propustila

Ju ja reko sad ćeš da me kritikuješ D

Nisam smela da otvorim post

41 minutes ago, Svemir Zeka said:

Drive sam gledala....

Nisi jedina, nisam ni ja. I meni je u planu, iako ne preferiram rusku kinematografiju, zato sam ga i izbegavao...

5 minutes ago, copkillah said:

Verovatno niko nikad nije pokraden za Oskara kao on za "Man on the Moon". Nije bio čak ni nominovan.

stenli kjubrik gleda i neverue