March 31Mar 31 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:stenli kjubrik gleda i neverueMislim da je zaslužio makar 1 za Moon Landing.
March 31Mar 31 5 minutes ago, Svemir Zeka said:Ju ja reko sad ćeš da me kritikuješ Nisam smela da otvorim postCmoljko
March 31Mar 31 Just now, Lancia said:Cmoljko Ja kad napišem nešto na ovom potforumu i dobijem notifikaciju od kumsa, samo blago zadrhtim
March 31Mar 31 Filmovi sa oskudnim dijalogom mi uobičajeno pašu - Kitano, Leone, Zvjagincev... ali Tarkovski mi nije legao nikako. Hoću reći, ok je to, ali nemam nikakvu želju da ponovo gledam Rubljova, Solaris i Stalkera.
March 31Mar 31 Irreversible sam gledao pre 20ak godina i secam ga se kao ok film ali nemam neku zelju da ga ponovo gledam. U sustini srecan kraj je ono sto tom filmu daje vrednost.
March 31Mar 31 23 hours ago, nisam ja said:moglo bi se reći da tvoj topik nije postao kultni, yes?jbg, ja i ovde vidim dilemu da ,li je neki film kultni. ima li kod nas kultnih filmova poput "maratonaca" ili šijanovog? mogu li se smatrati kultnim oni serijali sa gibsonom, staloneom, istvudom, vilisom......? ili su samo zabava.
March 31Mar 31 48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:stenli kjubrik gleda i neverueNisam naveo da mislim među glumcima, ali slažem se sa tobom da je to ta, kadar nevera, kategorija.
March 31Mar 31 1 hour ago, zorglub said:i Stalkeragledao jer sam "morao", da se obrazujem, inače ne bih nikada.
March 31Mar 31 Ja pogledam svašta od svakoga iako često znam da nije moj tip i da će mi se teško svideti, ali kapiram da je nekako i opšta (barem filmska) kultura barem upoznati se sa opusom nekih režisera.
March 31Mar 31 mislio sam da je ovo sramim se priznati topic, kad ono zapravo vidite kakav sam poseban cvetić topic nemam film koji sa ponosom nisam gledao jer wtf, ali znam da mi ne leži edgelord cinema tako da za mene nisu noe, von trier, srpski film...imam jak stomak, samo mu mi tinejđerske provokacije provokacije radi smaračina Edited March 31Mar 31 by Pokojni Ruxin
April 1Apr 1 11 hours ago, Pokojni Ruxin said:mislio sam da je ovo sramim se priznati topic, kad ono zapravo vidite kakav sam poseban cvetić topic nemam film koji sa ponosom nisam gledao jer wtf, ali znam da mi ne leži edgelord cinema tako da za mene nisu noe, von trier, srpski film...imam jak stomak, samo mu mi tinejđerske provokacije provokacije radi smaračinaPa zašto onda pišeš ovakve postove, drugare?Mis'im ...
April 1Apr 1 5 hours ago, Kako god ... said:Pa zašto onda pišeš ovakve postove, drugare?Mis'im ...kakve postove?
April 1Apr 1 On 18. 8. 2013. at 20:33, colonelo said: On 17. 8. 2013. at 22:07, ants said:Isti slučaj, svaki put zaspim, ili mi nešto odvuče pažnju. Od bitnih filmova nisam gledao Felinijevu ulicu (nisam ni Osam i po, ali to me nešto i ne privlači), a slabo stojim i sa opusima Bergmana i De Sike. Nikad nisam odgledao čitav Kurosavin Jodžimbo, a volio bih.Od novijih najzvučniji su Artist i Drive. :DU međuvremenu sam pogledao sve pomenute filmove, čak i sve najbitnije od Bergmana i De Sike, plus Tarkovski, Antonioni i propušteno od Kurosave.Od Kurosave mi je ostala još Skrivena tvrđava, što planiram za ovaj mjesec zajedno sa još dva japanska - Tokyo Story i Carstvo čula.
April 1Apr 1 21 minutes ago, colonelo said:Od Kurosave mi je ostala još Skrivena tvrđavaStar Wars. Filmčina, btw!