Jump to content
IGNORED

Kultni film koji nisam gledao (a sebe smatram filmofilom)


Verterdegete

Recommended Posts

Smatrate sebe filmofilom, u glavi imate gomilu filmografskih informacija kojim se razmecete i smarate prijatelje, odgledali ste najopskurnije B movie naslove evropske kinematografije - a ipak, niste gledali neki kultni, megapopularni film, koji su gledali svi, i kome se svugde daju omazi. Ajmo:Ja nisam gledao Kuma i Indijanu Dzonsa. :blush:PS: Dajte zaista neki popularan film, koji su svi gledali. Nemoj da se folirate s Godarom i sl.

Link to comment

Rekoh već na drugom nekom topiku, Antonionijev "Blow Up".Fon Trirovu "Europu", koju sam dva puta počinjao da gledam i svaki put zaspao :isuse: (a inače mislim da bi mi se film svideo, kao i Blow Up).Dakle, nijedan od tih filmova ne izbegavam, i zapravo bih voleo da ih pogledam.Manov "Thief" mi isto nekako uvek pobegne na TV-u ispred nosa, a posle zaboravim da ga skinem.Ipak, master priznanje, nikad nisam odgledao najbolji film svih vremena po univerzalnom konsenzusu, "Građanina Kejna", bar ne od početka do kraja. Mislim da sam sastavio skoro ceo film iz delova, ali da sednem da ga odgledam od špice do špice, nikako da se nateram.

Edited by Syme
Link to comment

Odiseju 2001 a volim Kjubrika, i lik i druga dela, La Haine mi je vazda hvalio neko antipatičan pa ni njega, Star Wars nijedan deo od početka do kraja i neam interesovanje...ima ih prilično

Link to comment

Nisam ni ja nikada gledao Građanina Kejna i dobar broj kultnih filmova iz tog perioda.Mislim da je poslednji filmski spektakl koji sam gledao prvi dio Gospodara prstenova, onda kad se pojavio. Nemam više živaca za takve filmove.Takođe, od ovih što su osvajali oskare od 2002 naovamo, gledao sam samo 3, sad sam provjerio.

Link to comment

Au Radagaste, sta si propustio! Brze u video klub i vadi DVD za bilo koji od ta tri.Inace, siguran sam da mi je lista dugacka, ali jedino cega mogu da se sada setim je Treci covek. Dugo vremena to bese Gradjanin Kejn, a onda ga odgledah 3x za redom.

Link to comment
Hair...Mislim da nikad ni neću.. damn hippies.
Nikada od početka do kraja, uvek u nekim segmentima...Inače, Amacord mi je jedan od većih propusta, a nikako da uhvatim vremena.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...