April 1Apr 1 "Tokyo "Story" je film koji naprosto mora da se gleda. najbolje je da si sam, da te ništa ne ometa. na žalost, moja gospa na neviđeno a ukratko objašnjeno, misli da je starinski i spor. ima nas različitih.
April 2Apr 2 2 hours ago, April said:Sramim se priznati, ali OdisejaKritičan 16.minutOdsiseja je za mene kao Melatoninbogami i ja je jedva doterah do kraja, kapiram da je to od onih filmova što se gledaju u bioskopu ili nikako. nije pomoglo što sam gledao na b92, ljudi ladno ubacili reklame BAŠ u trenutku match cuta sa koske na svemirski brod, posle sam ceo film samo o tome mislio Edited April 2Apr 2 by Calavera
April 2Apr 2 9 hours ago, April said:Sramim se priznati, ali OdisejaKritičan 16.minutOdsiseja je za mene kao Melatoninja sam ga davno gledao u bioskopu doma omladine. gotovo prazna sala, niko oko mene. tokom gledanja, trudio sam se da ne zaspim. kraj, onih poslednjih desetak minuta, me ubilo.gledao a bolje da njisam.
April 2Apr 2 8 hours ago, Calavera said:kapiram da je to od onih filmova što se gledaju u bioskopu ili nikako.Ovo
April 2Apr 2 bas volim odiseju, dodatno i zbog toga sto sam je s roditeljima gledala nekoliko puta jos kao klinka, njima je bila medju omiljenim filmovima. sjecam se kad sam sa mamom isla da gledam 2010. u bioskopu i razocarala se jer nema majmuna, koski i ulicne rasvjete u crvotocini.ali barry lindon nisam pogledala tj prekinula sam dovoljno brzo da ni ne pamtim sta je, osim da je kostimiran, a to nikako ne volim. Edited April 2Apr 2 by morgana
April 2Apr 2 nikad ne savladah,od špice do špice naime.Metropolis / F. Lang, 1927.Casablanca / M. Curtiz, 1942.sigurno ima još, setiću se.nego je zgodno zapravo, to ne_do_gledanje,smontiraš si film od parčića..(uz supu od detlića) Edited April 2Apr 2 by makaronee od i do
April 2Apr 2 2 minutes ago, morgana said:bas volim odiseju, dodatno i zbog toga sto sam je s roditeljima gledala nekoliko puta jos kao klinka, njima je bila medju omiljenim filmovima. sjecam se kad sam sa mamom isla da gledam 2010. u bioskopu i razocarala se jer nema kul majmuna, koski i ulicne rasvjete u crvotocini.ali barry lindon nisam pogledala tj prekinula sam dovoljno brzo da ni ne pamtim sta je, osim da je kostimiran, a to nikako ne volim.Ono jes, lakse bi im bilo da su svi u farmerkama i patikama A bilo je dobrih vojnickih cizama u filmu samo da znas
April 2Apr 2 Just now, Lancia said:Ono jes, lakse bi im bilo da su svi u farmerkama i patikama A bilo je dobrih vojnickih cizama u filmu samo da znaseto, razumijemo se, ne gledam filmove ako kostimi ne mogu da se prodaju u trznom centru mada sad kad kazes za cizme, na rubu sam da gledam.
April 2Apr 2 8 minutes ago, Kampokei said:Barry Lyndon je jedan od najlepsih filmova ikada snimljenih.Objasnjavas lepotu krshnom Crnogorcu
April 2Apr 2 55 minutes ago, makaronee said:Metropolis / F. Lang, 1927.Ni ja, do prošle godine uz živi orkestar. Preporuka, 10/10.
April 2Apr 2 15 hours ago, April said:Sramim se priznati, ali OdisejaKritičan 16.minutOdsiseja je za mene kao MelatoninPa sto bolji film bolja i dremka uz njega