March 30Mar 30 5 minutes ago, garcia said:Hobita nijednog ako su to opšte kultni filmovi.nit Harije Potere.Nisi nista propustio kad su Hobiti u pitanju.
March 30Mar 30 Popular Post Jednom sam reko da su iz mog nekog iskustva ljubitelji fantastike što epske što naučne uglavnom dobri neki ljudi. Jebiga ja nisam Znači terminatori, predatori, poteri, hobiti... bilo koji film koji ima broj nastavka u naslovu ili ako nema a čini se da bi mogla biti franšiza... ćao zdravo. Neki dan aj da pogledam matrixa čisto opšte kulture radi ne bi li znao na šta se ljudi stalno referišu i ugasim nakon dva minuta čim su progovorili, apsolutno ne mogu infatilne dijaloge.Iz istog razloga nemogah peckinpah i divlju hordu, otrpio sam jedino konvoj mu zbog kamiona.Kumove kad god ide neki insert na tv znam šta će biti u smislu video sam nekad negde pre al da sam gledo ijedan film i da znam o čemu se tu radi nema šansi, smara me desničarska patetika.Ne znam dal sam pogledo šes sedam filmova rađenih u zadnjih 20 godina isto tako serije možda dvetri. E da probo Openhajmera jer me interesuje tema i ugasim još na najavnoj špici. Znači nikad nijednog Nolana, Skota, Kamerona... u stvari lažem jesam na premotavanje Titanik jer kao volim brodove al sam navijo za led svo vreme eto koliko me dotako.
March 30Mar 30 Brodovi, kamioni, nuklearne bombe i left-wing politika, valjda ce se neko setiti da snimi film sa tom tematikom za tvog zivota
March 30Mar 30 14 minutes ago, Lancia said:Brodovi, kamioni, nuklearne bombe i left-wing politika, valjda ce se neko setiti da snimi film sa tom tematikom za tvog zivota Ima! https://m.imdb.com/title/tt0119874/Pejsmejker
March 30Mar 30 5 hours ago, Mil@n said:I mi preziremo tebe što si zauzeo mesto u bioskopu nekom normalnom...Pri tom si otišao da gledaš drugi, a nisi ni gledao prvi....Ja odgledao prošlu subotu sva tri u Ušću. Udobna ona sedišta baš, nisam osetio 12 sati🤭Sramota što nisam gledao originalno kad je emitovano, bio u fazonu napadaja... epska fantastika sranje. Šta zna dete šta je 100 kila
March 30Mar 30 Meni je iskreno žao osoba koje u detinjstvu nisu čitale Tolkina, i bile oduševljene epskom fantastikom i SF. Mislim da je takvo detinjstvo nesrećno i uskraćeno.Filmovi kao filmovi, mogu se nekom dopasti a nekom ne, ali da neko nema to unutrašnje dete u sebi koje se oduševljava jednom od najboljih ekranizacija književnog dela u istoriji kinematografije, mogu samo da žalim takve osobe.
March 30Mar 30 1 hour ago, garcia said:Hobita nijednog ako su to opšte kultni filmovi.nit Harije Potere.Ništa nisi propustio kad su Poteri u pitanju
March 30Mar 30 Poteri su sranje objektivno, prva dva dela su slatka jer je bas za decu a posle krece da se gubi nit i postaje premrtvo (i knjige i filmovi)
March 30Mar 30 1 hour ago, francuski sobar said:Iz istog razloga nemogah peckinpah i divlju hordu, otrpio sam jedino konvoj mu zbog kamiona.divlja horda baš užasna, ali sam pogledao, kukala mi majka.Eraserhead izdržao malo, a generalno volim Linča.Brazil nisam gledao, svi oni kadrovi iz njega, koje me kulturološki prate ceo život, ne mame me ni malo da ga odgledam.takođe kad vidim Wes Anderson, samo pobegnem što brže.
March 30Mar 30 7 minutes ago, Filozof manijak said:Meni je iskreno žao osoba koje u detinjstvu nisu čitale Tolkina, i bile oduševljene epskom fantastikom i SF. Mislim da je takvo detinjstvo nesrećno i uskraćeno.Filmovi kao filmovi, mogu se nekom dopasti a nekom ne, ali da neko nema to unutrašnje dete u sebi koje se oduševljava jednom od najboljih ekranizacija književnog dela u istoriji kinematografije, mogu samo da žalim takve osobe.Čito sam i ja ko mali i bajke i basne i sve mitologije i sirijuse i mnogo sam voleo, ali filmska epika i sf su uglavnom sama akcija a šta je akcija nego vrćenje istih stereotipa - fajt, jurnjava i religiozne konotacije video jedan video sve.
March 30Mar 30 2 minutes ago, garcia said:Eraserhead izdržao malo, a generalno volim Linča.Ja sam stigla do odmotavanja onog gabora iz pelene, i nisam više mogla. Osetila sam da mi se raspada self i da ulazim u šizofreniju
March 30Mar 30 E da, nikada nisam odgledao Let iznad kukavičjeg gnezda, ne znam zašto, nema nekog posebnog razloga da bih izbegavao taj film. Jednostavno se tako nije pogodilo da ga odgledam.