April 29Apr 29 I oblik lica je do kilaže i vode od loše ishrane Imao je minimum 15 kila više na EP, ali to je on jbg, 2-3 meseca godišnje je u top formi, kao neki fuck boy koji se leti seče a zimi gruva
April 30Apr 30 Alimpije izgubio svih 9 klupskih finala u kojima je učestvovao, moraće sa reprezentacijom nešto da osvoji
May 4May 4 Izgleda da smo izgubili Andreja Stojakovića i da će igrati za Grčku. Jbt kad god je neki igrač iz mešanog braka igraće za reprezentaciju onog roditelja koji nije naš. Jebente Srbine, ni u svojoj kući nemaš pravo glasa.
May 4May 4 On 30. 4. 2026. at 10:08, Nikodije said:Alimpije izgubio svih 9 klupskih finala u kojima je učestvovao, moraće sa reprezentacijom nešto da osvojimože da se posmatra i drugačije.......neki nikada i ne doguraju do bilo kakavog finala......a on je 9 puta
May 4May 4 2 minutes ago, Ted said:može da se posmatra i drugačije.......neki nikada i ne doguraju do bilo kakavog finala......a on je 9 putaAli mogu misliti koja je to frustracija. Ajde, prvo finale koje je izgubio sa FMP-om protiv Zvezde je bilo očekivano, ali kad gubiš i tamo gde si favorit, onda jbg. A bio je apsolutni favorit sa Zvezdom protiv Budućnosti 2018 ili sada sa Bešiktašom protiv Burga. Te dve je morao da uzme.
May 4May 4 20 minutes ago, Nikodije said:Izgleda da smo izgubili Andreja Stojakovića i da će igrati za Grčku. Jbt kad god je neki igrač iz mešanog braka igraće za reprezentaciju onog roditelja koji nije naš. Jebente Srbine, ni u svojoj kući nemaš pravo glasa.ono sitno što sam uspeo da vidim, može biti korektan repka role-player ako se razvija pravilno ali nije nikakav bball savant koji će promeniti sudbu xy repke
May 4May 4 da me ne razumeš pogrešno, nikola lončar je bio role player bez koga ne bi uzeli ovoliko zlata koliko smo uzeli ali takve stvari se nadoknjađuju, nije neki lik koji će da vozi traktor, već da otvara kapiju
May 4May 4 Just now, uini said:ono sitno što sam uspeo da vidim, može biti korektan repka role-player ako se razvija pravilno ali nije nikakav bball savant koji će promeniti sudbu xy repkeNe znam kakav će igrač postati, pričam o tužnom principu da igrači radije biraju druge reprezentacije ako su u opticaju Srbija i nešto drugo. Možda se Peđa i nije pretrgao da ubedi sina da igra za nas znajući ko sedi u savezu već ga je usmerio u zdraviju sredinu. Nagađam.
May 4May 4 2 minutes ago, Nikodije said:Možda se Peđa i nije pretrgao da ubedi sina da igra za nas znajući ko sedi u savezu već ga je usmerio u zdraviju sredinu. Nagađam.možda mu je rekao da će lakše proći u 12 sa ulogom u greek squadu, gde fali i šutera i mozga, nagađam.ja bih mom detetu koje je veoma dobro u nekom sportu / poslu ali nije izuzetno, savetovao ono što je najizglednije za dete a ne za patriotizam, koji stojakov sin svakako nema prema srbijici. Edited May 4May 4 by uini