February 27Feb 27 Za naturalizovanim košarkaškem iz BiH, Ademom Bonom, plače svaka repka osim Amera i možda Francuza. Edited February 27Feb 27 by Milošica
February 28Feb 28 ^tacno i on fali. ipak, to je 3-4 igraca od top 12, tako da, nije bilo realno da se dobije ovo, kao sto nece biti ni u cjurkine mozemo da pariramo u skoku, niti da im branimo centre pod kosem. mrzi me da trazim statse, cenim da su imali cca 70% za 2 Edited February 28Feb 28 by uini
February 28Feb 28 Ne znamo ni da izvedmo loptu iz auta ponekad. Sto bi se reklo nemamo ni plejmejkere, ni bekove, ni centre ali se mora dalje.
February 28Feb 28 turcima su sinoc igrala trojica igraca od osmorice koji su izneli evropsko prvenstvooni u ovom sastavu jesu individualno kvalitetniji, al su prava pitanja zasto nama ne igraju jos neki igraci iz evrolige i drugo zasto iz one grupe koju je alempijevic odabrao za ove dve iutakmice ne igraju najboljiodgovor na oba pitanja je u savezu, za prvo direktno, na drugo indirektno
February 28Feb 28 meni je dosta ono što sam video od bogoljuba not karića, u smislu i talenta i stava a i ovi ostali mlađi ili makar neafirmisani na ovom nivou, su bili korektni @Micko8 Edited February 28Feb 28 by uini
February 28Feb 28 Just now, uini said:meni je dosta ono što sam video od bogoljuba not karića, u smislu i talenta i stava a i ovi ostali mlaži ili makar neafirmisani na ovom nivou, su bili korektni @Micko8Nemoj da zaboraviš Miljenovica. Odlično je odigrao ono što je odigrao - meni je on najveća zamerka Obradoviću.
February 28Feb 28 3 minutes ago, pbg12345 said: i drugo zasto iz one grupe koju je alempijevic odabrao za ove dve iutakmice ne igraju najboljiti očigledno pratiš ovu ekipu, pa znašono u šta sam ja siguran bez praćenja, je da ovi prozori nisu dobro mesto da bacaš više od par igrača u ovakav kontekst sa turskom a da ranije nisu igrali puno sa saigračima i plus nemaju kilometražumislim, meni je alimpije onako, kafnski trener (kao što je bilo i suđenje sinoć u našu korist, ne domaćinsko, već kafansko) - ali užasno su nezahvalni ovi prozorčići, ni najbolji treneri ne mogu da naprave nešto solidno u ovakvoj situaciji
February 28Feb 28 Just now, steins said:Nemoj da zaboraviš Miljenovica. Odlično je odigrao ono što je odigrao - meni je on najveća zamerka Obradoviću.ne zaboravljam, on je odigrao vrlo korektno, pogotovo drugo poluvremeza momiroviča (ako nisam promašio prezime), se vidi da je najbolji šuter u sastavu ali je prilično kasnio u def rotacijama, kasnije ga je ataman i napadaolakić isto solidan, onaj momak iz budućnosti, PF, pogotovo u prvom. ali teško je tu nešto napraviti sa jednimipo treningom i protiv ovakve ekipe u smislu očiglednog kvaliteta na turskoj strani (štagod sve taj kvalitet bio)
February 28Feb 28 33 minutes ago, uini said:ti očigledno pratiš ovu ekipu, pa znašono u šta sam ja siguran bez praćenja, je da ovi prozori nisu dobro mesto da bacaš više od par igrača u ovakav kontekst sa turskom a da ranije nisu igrali puno sa saigračima i plus nemaju kilometražumislim, meni je alimpije onako, kafnski trener (kao što je bilo i suđenje sinoć u našu korist, ne domaćinsko, već kafansko) - ali užasno su nezahvalni ovi prozorčići, ni najbolji treneri ne mogu da naprave nešto solidno u ovakvoj situacijikod reprezentativne kosarke, narocito kad je sistem takmicenja, odnosno prevashodno kalendar ovako sulud, je jako vazna organizacija i atmosfera koja se stvori oko ekipea atmosfera u i oko ekipe je samo posledica dubljih problemamnogo sta je pogresno u nasoj kosarci, ali o vecini toga smo pisali x puta, nije ni mesto ni vreme za ponavljanjeu najkracem kvalitet nasih igraca, a narocito kvalitet trenera, talenat klinaca za kosarku i generalno ljubav dobrog dela nacije prema kosarci je miljama daleko od organizacijeda bi se stvari promenile mora se najpre promeniti vlast u drzavi, zatim izbaciti sva caci govna iz kss na celu sa covicem, to podrazumeva i da svi "biznismeni" poput ostoje odjebu od klubova po mogucstvu u zatvor, da se reorganizuje takmicenje krenuvsi od kss koju su sveli na nikad nizi nivo kvaliteta, ligom dominiraju trecerazredni (u evropskim okvirima) ameri i jednako vazno da se posledicno promeni odnos prema klubovima, reprezentaciji, kosarci generalnotrenutno u srbiji kosarka se igra zbog dva klubau ta dva kluba imamo jednog vrhunskog domaceg igraca i on ima 34 godine
February 28Feb 28 +ih većina neće ni igrati kad se plasira na sp/ep. Svaka čast da i dođu i bore se, Ristić iz Japana tek kapa dole
March 2Mar 2 Tim za večeras Dangubić, Miljenović, Marković, Momirov, Dobrić, Ristić, Lakić, Tanasković, Davidovac, Avramović, Novak, Mitrović