Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Za naturalizovanim košarkaškem iz BiH, Ademom Bonom, plače svaka repka osim Amera i možda Francuza.

Edited by Milošica

• Replies 31.5k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

^tacno i on fali. ipak, to je 3-4 igraca od top 12, tako da, nije bilo realno da se dobije ovo, kao sto nece biti ni u cjurki

ne mozemo da pariramo u skoku, niti da im branimo centre pod kosem. mrzi me da trazim statse, cenim da su imali cca 70% za 2

Edited by uini

Ne znamo ni da izvedmo loptu iz auta ponekad. Sto bi se reklo nemamo ni plejmejkere, ni bekove, ni centre ali se mora dalje.

turcima su sinoc igrala trojica igraca od osmorice koji su izneli evropsko prvenstvo

oni u ovom sastavu jesu individualno kvalitetniji, al su prava pitanja zasto nama ne igraju jos neki igraci iz evrolige i drugo zasto iz one grupe koju je alempijevic odabrao za ove dve iutakmice ne igraju najbolji

odgovor na oba pitanja je u savezu, za prvo direktno, na drugo indirektno

meni je dosta ono što sam video od bogoljuba not karića, u smislu i talenta i stava a i ovi ostali mlađi ili makar neafirmisani na ovom nivou, su bili korektni @Micko8

Edited by uini

Just now, uini said:

meni je dosta ono što sam video od bogoljuba not karića, u smislu i talenta i stava a i ovi ostali mlaži ili makar neafirmisani na ovom nivou, su bili korektni @Micko8

Nemoj da zaboraviš Miljenovica. Odlično je odigrao ono što je odigrao - meni je on najveća zamerka Obradoviću.

3 minutes ago, pbg12345 said:

i drugo zasto iz one grupe koju je alempijevic odabrao za ove dve iutakmice ne igraju najbolji

ti očigledno pratiš ovu ekipu, pa znaš

ono u šta sam ja siguran bez praćenja, je da ovi prozori nisu dobro mesto da bacaš više od par igrača u ovakav kontekst sa turskom a da ranije nisu igrali puno sa saigračima i plus nemaju kilometražu

mislim, meni je alimpije onako, kafnski trener (kao što je bilo i suđenje sinoć u našu korist, ne domaćinsko, već kafansko) - ali užasno su nezahvalni ovi prozorčići, ni najbolji treneri ne mogu da naprave nešto solidno u ovakvoj situaciji

Just now, steins said:

Nemoj da zaboraviš Miljenovica. Odlično je odigrao ono što je odigrao - meni je on najveća zamerka Obradoviću.

ne zaboravljam, on je odigrao vrlo korektno, pogotovo drugo poluvreme

za momiroviča (ako nisam promašio prezime), se vidi da je najbolji šuter u sastavu ali je prilično kasnio u def rotacijama, kasnije ga je ataman i napadao

lakić isto solidan, onaj momak iz budućnosti, PF, pogotovo u prvom.

ali teško je tu nešto napraviti sa jednimipo treningom i protiv ovakve ekipe u smislu očiglednog kvaliteta na turskoj strani (štagod sve taj kvalitet bio)

33 minutes ago, uini said:

ti očigledno pratiš ovu ekipu, pa znaš

ono u šta sam ja siguran bez praćenja, je da ovi prozori nisu dobro mesto da bacaš više od par igrača u ovakav kontekst sa turskom a da ranije nisu igrali puno sa saigračima i plus nemaju kilometražu

mislim, meni je alimpije onako, kafnski trener (kao što je bilo i suđenje sinoć u našu korist, ne domaćinsko, već kafansko) - ali užasno su nezahvalni ovi prozorčići, ni najbolji treneri ne mogu da naprave nešto solidno u ovakvoj situaciji

kod reprezentativne kosarke, narocito kad je sistem takmicenja, odnosno prevashodno kalendar ovako sulud, je jako vazna organizacija i atmosfera koja se stvori oko ekipe

a atmosfera u i oko ekipe je samo posledica dubljih problema

mnogo sta je pogresno u nasoj kosarci, ali o vecini toga smo pisali x puta, nije ni mesto ni vreme za ponavljanje

u najkracem kvalitet nasih igraca, a narocito kvalitet trenera, talenat klinaca za kosarku i generalno ljubav dobrog dela nacije prema kosarci je miljama daleko od organizacije

da bi se stvari promenile mora se najpre promeniti vlast u drzavi, zatim izbaciti sva caci govna iz kss na celu sa covicem, to podrazumeva i da svi "biznismeni" poput ostoje odjebu od klubova po mogucstvu u zatvor, da se reorganizuje takmicenje krenuvsi od kss koju su sveli na nikad nizi nivo kvaliteta, ligom dominiraju trecerazredni (u evropskim okvirima) ameri i jednako vazno da se posledicno promeni odnos prema klubovima, reprezentaciji, kosarci generalno

trenutno u srbiji kosarka se igra zbog dva kluba

u ta dva kluba imamo jednog vrhunskog domaceg igraca i on ima 34 godine

okej ali kada da se stvori atmosfera kada se skupe dan pre tekme otprilike

+ih većina neće ni igrati kad se plasira na sp/ep.

Svaka čast da i dođu i bore se, Ristić iz Japana tek kapa dole

Tim za večeras

Dangubić, Miljenović, Marković, Momirov, Dobrić, Ristić, Lakić, Tanasković, Davidovac, Avramović, Novak, Mitrović

e moj alempijevicu

deluje da cemo opet imati problema u skoku i agresivnosti

Yurtseven nas natrpa

sokantno