May 4May 4 pa nije srpska basket repka solunski front a i da jeste bilo bi razumljivo da ode u grcku Edited May 4May 4 by uini
May 4May 4 Jeste, tad se povredio. Moj komentar je imao samo veze sa tim da klinac nije nikad bio u Srbiji. Generalno ne bi bilo čudno da bi Peđa ne boravi ovde mnogo, rođen u Hrvatskoj i odrastao u Grčkoj (ne kažem da je tako, osim da me ne bi iznenadilo).
May 4May 4 Pa ni Tesla nije nikad bio u Srbiji pa se ponosio srpstvom i igrao bi za Srbiju na nekim nerdovskim radničkim igrama da je umeo da potrčiKapiram da Peđu zapravo boli kurac i da je on sam vremenom više postao Grk i Amerikanac nego što je binsr te je majka presudila
May 4May 4 Teslin sin bi igrao za USA, Pupinov bi se lomio između USA i Srbije ali mislim da bi izabrao Srbiju.
May 4May 4 18 minutes ago, Nikodije said:majka presudilaNormalno.Materina >>>>>> OtadžbinaNego, što se ne bunite što je Đurišić od oca Crnogorca i majke Srbijanke izabrao Srbiju.
May 4May 4 8 minutes ago, Valk said:Normalno.Materina >>>>>> OtadžbinaNego, što se ne bunite što je Đurišić od oca Crnogorca i majke Srbijanke izabrao Srbiju.Djurisic crnogorac, bas nerviras nikodija.
May 4May 4 1 minute ago, precog said:Djurisic crnogorac, bas nerviras nikodija.Pa jeste, jbt, mislim rođen je u CG a kako se izjašnjava etnički to je druga stvar.Kako god, kad smo upustili Luku, može i ovaj mali da ide kud oće.
May 4May 4 27 minutes ago, Valk said:Normalno.Materina >>>>>> OtadžbinaNego, što se ne bunite što je Đurišić od oca Crnogorca i majke Srbijanke izabrao Srbiju.Svi smo mi poreklom iz Crne Gore
May 4May 4 47 minutes ago, Valk said:Normalno.Materina >>>>>> OtadžbinaNego, što se ne bunite što je Đurišić od oca Crnogorca i majke Srbijanke izabrao Srbiju.Nije bas morao…
May 4May 4 34 minutes ago, Valk said:Pa jeste, jbt, mislim rođen je u CG a kako se izjašnjava etnički to je druga stvar.Kako god, kad smo upustili Luku, može i ovaj mali da ide kud oće.Rođen je u Belgiji, ima opcju više.
May 4May 4 Za te seniore rođene u Jugoslaviji ja ne bih uopšte povlačio ovu priču, skroz druga vremena i okolnosti. Edited May 4May 4 by goofs