March 2Mar 2 Just now, Valk said:Avramoviću su žena i dete u ratom zahvaćenom području, ja jedino to mogu da vidim kao neko opravdanje za bunike kojih se najeo.Veruj mi nagledali smo se neki toga, nego je ostao u lepom sećanju zbog sjajnih tekmi u onoj jačoj verziji repke.Kakav je car Dobrić. Kakav ulaz desnom.
March 2Mar 2 13 minutes ago, Valk said:Avramoviću su žena i dete u ratom zahvaćenom području, ja jedino to mogu da vidim kao neko opravdanje za bunike kojih se najeo.Primio se da je igracina koja ce sama da pobedi Tursku. Alimpijevic je na kraju uveo Ristica da pokusa popom da napadne Jurtsevena i Sanlija koji su beskonacno spori, svaki put se Ristic otvorio i bio sam, debil mu nijednom nije dodao loptu.
March 2Mar 2 15 minutes ago, harper lee said:nijednom nije dodao loptu.To koliko je šuteva uzeo je zločin s obzirom da nije Obst. I kad je probao da doda, par puta je bilo bacanje Yago paseva u publiku. Neverovatno koliko je Dangubić bio korisniji igrač od njega.No, ova napaljena repka Turske bi pobedila ovako ili onako, zasluženo jbg.
March 2Mar 2 Ovo je truba od selektora , klasicni Covicev izbor. Njemu prednost nad Barnom imaju Momirov, Lakic i Dangubic, oni zbirno beleze manje poena u proseku od Barne ove sezone. Oni ne znaju da kereiraju poene ni sebi ni saigracima, Momirov i Lakic nemaju ni fizicke ni atletske mogucnosti da se takmice na ovakvim utakmicama. Od njih je i Djulovic bolji igrac. Onda forsira skracenog i sporog Mitrovica a na raspolaganju je imao Miletica koji ima sasvim dobru sezonu. Brate stavi nekog igraca preko 210 cm koji barem malo moze da zasmeta Jurtsevenu. Edited March 2Mar 2 by Micko8
March 2Mar 2 1 hour ago, Micko8 said:Ovo je truba od selektora , klasicni Covicev izbor. Njemu prednost nad Barnom imaju Momirov, Lakic i Dangubic, oni zbirno beleze manje poena u proseku od Barne ove sezone. Oni ne znaju da kereiraju poene ni sebi ni saigracima, Momirov i Lakic nemaju ni fizicke ni atletske mogucnosti da se takmice na ovakvim utakmicama. Od njih je i Djulovic bolji igrac. Onda forsira skracenog i sporog Mitrovica a na raspolaganju je imao Miletica koji ima sasvim dobru sezonu. Brate stavi nekog igraca preko 210 cm koji barem malo moze da zasmeta Jurtsevenu.Prijatelju bez uvrede, ali davno nisam video post u kome ama baš ni jedna jedina rečenica ne stoji. Ti se razumeš u basket, baš nisam ovo očekivao od tebe.
March 11Mar 11 iydvojio bih ovaj segment>Spomenuli ste da imate mnogo anegdota sa srpskim igračima…"Jedna od najpoznatijih je sa Aleksandrom Đorđevićem... Bože kakav sam glupak", nastavio je uz smeh koji je bio glavna karakteristika ovog razgovora..."Bio sam mlad, imao sam 25 godina i u jednom intervjuu sam rekao da on protiv nas neće dati više od šest poena. Bio sam potpuno uveren u to. Ja prosto imam to samopuzdanje. Nemam dileme da mogu da ga zaustavim iako nikada nisam važio za sjajnog defanzivca. Tako da šta mi je bilo u glavi, niko ne zna... Utakmica počinje – on pogađa trojku. Sledeći napad – opet trojka i uz to ga fauliram. On je na liniji za slobodna bacanja. Nije prošlo ni minut od utakmice. U jednom trenutku šutira slobodno bacanje, lopta je u vazduhu, a on mi kaže: „Žao mi je, šefe… sedam poena.“ Tada sam pomislio: „Ja sam najveći idiot na svetu.“ Na kraju je dao više od 40 poena. To je bila velika lekcija za mene, nikada ne provociraj takvog igrača".A kakav je vaš odnos sa Predragom Danilovićem?"To je moj brat. Obožavam ga, gledam ga kao boga. Ljudi misle da je on nezgodan tip, ali on je pravi dasa, ima veliko srce, naravno ume da bude i 'zeznut'. Ponekad kada se šalim pomislim da sam preterao kada mu vidim facu. Onda se i ja uplašim a-ha-ha... On je mnogo dobar čovek. Evo i jednog primera koji nikada neću zaboraviti. Kada smo igrali u Italiji, svi najbolji igrači su bili u Italiji i ja se u nekom plej-ofu razboleo. Dobio sam obostranu upalu pluća, nisam mogao iz kreveta da ustanem. On me je zvao nekoliko puta i kada sam bio u bolnici, a bio mi je protivnik i motivisao me je da se vratim i takmičim. On je takav lik".
March 15Mar 15 Možda nekom ne zvuči kao ogroman napredak, ali Vukčević je u prvoj NBA sezoni odigrao samo 10 utakmica, u drugoj 35, a sad je već odigrao 41 utakmicu. Uz to je potpisao trogodišnji ugovor i izborio se za status NBA igrača, do skoro je sve više bilo kao probni period.Malo se razmazimo gledajući Jokića, Dončića... zaboravimo koliki je uspeh samo to da se izboriš da igraš u NBA-u, imaš neku ulogu i minutažu, provedeš više godina tamo...Imao je manju minutažu i manji broj poena ove sezone, u prvoj je imao prosek 8,5, u drugoj 9,4, ali sada je u trećoj već došao do 8,3 i gotovo sigurno će to povećati do kraja sezone.Sinoć protiv Bostona:Malo prolazi i ispod radara da se Topić povratkom SGA-a vratio u Dži ligu, što nije nikakva sramota i normalna je stvar posle svega što je prošao, i da je tamo odigrao jako dobro te 4 utakmice otkad je prebačen u razvojni tim.Da je živ i zdrav i vraća se polako sad pa od sledeće sezone nadamo se ide pun gas Edited March 15Mar 15 by Hele
March 15Mar 15 Da, s tim što igra u ABA2 ligašu NBA lige kojem je neki lik ubacio 83 poena pre neki dan. I taj ugovor što je dobio je Evroligaški ugovor.Ok, ima šansu da se bori za dalje, ali ovo je i dalje tanko, možda pedalj iznad Vase Micića, a daleko čak i od jednog Jovića.
March 15Mar 15 14 minutes ago, goofs said:Da, s tim što igra u ABA2 ligašu NBA lige kojem je neki lik ubacio 83 poena pre neki dan. I taj ugovor što je dobio je Evroligaški ugovor.pa valjda je jos znacajnija partija kada u truba ekipi, protiv bostana, imas 7-9 (6-7 sest-sedam za tri) za 20mins
March 15Mar 15 Za beka je užasno teško tamo, ali kad imaš 213 cm, 23 godine i 4 dana i šutiraš trojke 6-7... druga je priča.Vasi Micića pronađu koliko hoće, ovakvih se ne odriču tako lako ako se iole dokažu.
March 15Mar 15 Na osnovu statsa u Wizardsima nikakva zaključivanja ne donositi, nikakva zakonitost ne može tu da se primeni, pa ni vezano za progras igrača. Njegova uloga isključivo je zavisila od trenutka kada su te-i-te sezone rešili da puste gas. O njegovom statusu mnogo više govori to koju poziciju draftuju i šta dovode kroz trades. Tristan sada ima Sara i ADa u depth chartu. Bilo bi super ako bude prva izmena na visokim pozicijama. Nije tako beznadežno, mada sam očekivao da će, dok su se još takmičili ove szone računati više na njega. Ako dovedu visokog, može da se slika.Slično je i sa Topovom sudbinom. OKC može da uzme pikove ako se ne varam od File i Jute, nešto je zaštićeno, ali ako to uzmu i biraju plejmejkera, on tamo nema više šta da traži. Pored toga, nema trade kapital koji bi mu omogućio neku solidnu početnu poziciju u nekom novom timu, naprotiv. Sasvim mi je realan scenario neki buyout sledeće sezone i na Marakanu.
March 15Mar 15 43 minutes ago, Hele said:Za beka je užasno teško tamo, ali kad imaš 213 cm, 23 godine i 4 dana i šutiraš trojke 6-7... druga je priča.Vasi Micića pronađu koliko hoće, ovakvih se ne odriču tako lako ako se iole dokažu.Вукчевићева прича подсећа мало на Покуову, и он је имао сличне бројке на почетку своје Нба каријере, у тиму који је танковао и био очајан. Чим су се мало придигли шутнули су га и ево га сад скупља минуте у Партизану.Опет другачији су типови играча, Тристан је много бољи шутер, и са том висином и прангијом можда и може да се избори да буде role player присутан у лиги на дуже стазе.За Топића бих стварно волео да успе али биће то јако јако тешко у Оклахоми.
March 15Mar 15 U OKC-u ozbiljno gotive i ozbiljno računaju na Topa.Oni su izgradili šampionski tim od igrača koji su celu karijeru u OKC-u. Samo par starijih igrača nisu igrači koji su od početka tu plus SGA koji samo prvu sezonu nije bio u Oklahomi.Ne bave se oni tek tako šutiranjem igrača, trejdovima... niti je Topić dao neki razlog da bi ga šutirali.Bio je 12. pik i to se uvek ceni, takvi se čekaju i daje im se šansa. Ne vidi se da je propao ni u jednom segmentu igre, čak je negde i napredovao, samo je dečko imao rak do skoro i debitant je. Sve ide svojim tokom, nema ni n od nezadovoljstva ni od strane OKC-a, ni od strane Topa.OKC napada titulu, normalno da neće sada eksperimentisati sa dvadesetogodišnjim debitantom koji je do pre mesec dana išao na hemioterapije.Topić je i prilično fizički impesivno izgledao kad je igrao. Ojačao je i visok je, zvanično 198, ali to se tamo sve mulja, u patikama, bez patika... znam samo da je izgledao više od svojih čuvara.Opet, takvi igrači ne rastu na grani i ne odriče ih se niko tako lako, naročito kad imaju toliki prostor za napredak.Kad god je ušao, videlo se iz aviona da tu pripada i da mu je mesto u NBA-u.Iako uzorak nije veliki, šutira u NBA-u plus Dži ligi ove sezone 15/29 za tri poena, što je ogroman napredak u odnosu na prethodnu sezonu koju je odigrao (sezonu 2023-2023) kada je šutirao 17/64 za tri. Plus je ovde trojka dalje.Uzorak nije veliki, ali se moglo jasno videti da je popravio šut.Ali eto ga u Zvezdi.