May 4May 4 3 hours ago, levi said:koja je Andrejeva pozicija, dvojka bez šuta, 3?kad smo uopšte poslednji put napravli čistog šutera, još od Uroša Tripkovića?jbg, ako ga Peja nije napravioKakav je Danilovic junior? Nisam detaljnije pratio, samo mi je u glavi da sam pre godinu, dve gledao isecke sa neke tekme gde je cepao trice samo tako.
May 4May 4 5 hours ago, Nikodije said:Ne znam kakav će igrač postati, pričam o tužnom principu da igrači radije biraju druge reprezentacije ako su u opticaju Srbija i nešto drugo. Možda se Peđa i nije pretrgao da ubedi sina da igra za nas znajući ko sedi u savezu već ga je usmerio u zdraviju sredinu. Nagađam.Ako popravi sut za 3 bice ozbiljan igrac, bas je dobro izgledao na MM, manje sam ga cenio pre toga.
May 4May 4 6 hours ago, shimpr said:Decko nema veze sa Srbijom, osim sto mu je otac SrbinNije bilo koji Srbin nego jedan od najboljih srpskih košarkaša u to vreme i svetskih Ne krivim dečka on ako hoće neka igra za Madagaskar ali Peja me razočarao a volo sam ga više nego Bodirogu ,sad može da mi papajanisa Nije bitno koliko je Andreis dobar košarkaš svejedno jako loša optika
May 4May 4 Hoće li ga Delije vređati da je pička prodana ili se ne računa ako nas proda za Grčku i Rusiju? Edited May 4May 4 by Hele
May 4May 4 Decko nema veze sa Srbijom, samo mu je tata jedan od najboljih srpskih igraca svih vremena i osvajac dva zlata sa reprezentacijom Jugoslavije. Posle se ljutimo sto Doncic ne igra za Srbiju iako mu je tata rodjen u Sloveniji i nastupao je za njihovu reprezentaciju. Ne mozemo da nagovorimo ni sinove nasih legendarnih igraca da nastupaju za reprezentaciju Srbije. Djurisic i Stojakovic su generacija, Djurisic je mnogo talentovaniji igrac od Stojakovica i nije prosao u NBA ligi, mozda Stojakovic junior na prezime uspe da oseti klupu nekog NBA tima ali tesko da moze da napravi nesto ozbiljnije tamo. Edited May 4May 4 by Micko8
May 4May 4 3 hours ago, Segundo said:Kakav je Danilovic junior? Nisam detaljnije pratio, samo mi je u glavi da sam pre godinu, dve gledao isecke sa neke tekme gde je cepao trice samo tako.Ilija Milijasevic in the making.
May 4May 4 Sramota, bira Grcku umesto da dodje da igra za Srbiju dok mu caciji tuku rodbinu na tribini