Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

3 hours ago, levi said:

koja je Andrejeva pozicija, dvojka bez šuta, 3?

kad smo uopšte poslednji put napravli čistog šutera, još od Uroša Tripkovića?

jbg, ako ga Peja nije napravio

Kakav je Danilovic junior? Nisam detaljnije pratio, samo mi je u glavi da sam pre godinu, dve gledao isecke sa neke tekme gde je cepao trice samo tako.

• Replies 31.5k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

5 hours ago, Nikodije said:

Ne znam kakav će igrač postati, pričam o tužnom principu da igrači radije biraju druge reprezentacije ako su u opticaju Srbija i nešto drugo. Možda se Peđa i nije pretrgao da ubedi sina da igra za nas znajući ko sedi u savezu već ga je usmerio u zdraviju sredinu. Nagađam.

Ako popravi sut za 3 bice ozbiljan igrac, bas je dobro izgledao na MM, manje sam ga cenio pre toga.

hoće za evroligu, za nba teško

6 hours ago, shimpr said:

Decko nema veze sa Srbijom, osim sto mu je otac Srbin

Nije bilo koji Srbin nego jedan od najboljih srpskih košarkaša u to vreme i svetskih

Ne krivim dečka on ako hoće neka igra za Madagaskar ali Peja me razočarao a volo sam ga više nego Bodirogu ,sad može da mi papajanisa

Nije bitno koliko je Andreis dobar košarkaš svejedno jako loša optika

Hoće li ga Delije vređati da je pička prodana ili se ne računa ako nas proda za Grčku i Rusiju?

Edited by Hele

Nece ako bude igrao za Oly. To je kao da igra za Zvezdu..

A Zvezda je Srbija!

Decko nema veze sa Srbijom, samo mu je tata jedan od najboljih srpskih igraca svih vremena i osvajac dva zlata sa reprezentacijom Jugoslavije. Posle se ljutimo sto Doncic ne igra za Srbiju iako mu je tata rodjen u Sloveniji i nastupao je za njihovu reprezentaciju. Ne mozemo da nagovorimo ni sinove nasih legendarnih igraca da nastupaju za reprezentaciju Srbije. Djurisic i Stojakovic su generacija, Djurisic je mnogo talentovaniji igrac od Stojakovica i nije prosao u NBA ligi, mozda Stojakovic junior na prezime uspe da oseti klupu nekog NBA tima ali tesko da moze da napravi nesto ozbiljnije tamo.

Edited by Micko8

3 hours ago, Segundo said:

Kakav je Danilovic junior? Nisam detaljnije pratio, samo mi je u glavi da sam pre godinu, dve gledao isecke sa neke tekme gde je cepao trice samo tako.

Ilija Milijasevic in the making.

Sramota, bira Grcku umesto da dodje da igra za Srbiju dok mu caciji tuku rodbinu na tribini

.

Screenshot_20260504_224355_Chrome.jpg

Je l ovo Dodik na nekakvoj NBA turneji? Video Edina pa skontao da bi mogao i on.

Mile Kan Kan

images.jpeg

• 2 weeks later...

Mogli su debelog i Vembija na plakat.

HIx437vWQAAkwnk?format=jpg&name=small