Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ali decko gotovo da veze nema sa Srbijom, osim korena. Aj sto je mama Grkinja, nego je svaki odmor van Amerike provodio tamo, imaju dom i u Grckoj, ovde ni ne dolazi, govoris grcki (za srpski ne znam). Njega mislim da bas nista emotivno ne vezuje za ovu zemlju. Takav sam utisak stekao u svakom pisanju o njemu ili intrvjuu koji je radjen na tu temu. Mene bi mnogo vise iznenadilo da odluci da igra za Srbiju, nego za Grcku, ono sanse do 5% max.

• Replies 31.5k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ocekivao sam da ce da se ucitava da odluka ima neke veze sa time kakva smo drzava, iako nema, posto igrace koji ne zive ovde uopste to ne zanima. Njih zanima konkretno mesto u 12 i gde ce potencijalno bolje proci. Pa ce neki Vukcevic izabrati Srbiju, a neki Pokusevski srecu potraziti recimo u Grckoj. Isto tako i Andrej..

Ne znam kako već sad možemo da znamo gde bi bolje prošao. Meni se čini da se Srbiji u budućnosti u petorci u kojoj su još Topić, Đurišić, Jović i Marković baš uklapa profil Andreja, tj. ne vidim da na toj poziciji imamo neku brutalnu konkurenciju. Tu su Mijailović i Bošnjaković npr, koji ni kls ne mogu da igraju, a to su nam kao neki prospekti na tim pozicijama

Ja verujem da će, bez obzira što je jako mlad, Kusturica vrlo brzo biti u 12 u repki.

1 minute ago, Milošica said:

Ja verujem da će, bez obzira što je jako mlad, Kusturica vrlo brzo biti u 12 u repki.

Jel on 3 ili 4?

1 minute ago, Nikodije said:

Ne znam kako već sad možemo da znamo gde bi bolje prošao. Meni se čini da se Srbiji u budućnosti u petorci u kojoj su još Topić, Đurišić, Jović i Marković baš uklapa profil Andreja, tj. ne vidim da na toj poziciji imamo neku brutalnu konkurenciju. Tu su Mijailović i Bošnjaković npr, koji ni kls ne mogu da igraju, a to su nam kao neki prospekti na tim pozicijama

Ne znamo, ne zna ni on, to je stvar procene. Vagao je sve ovo vreme i sada odlucio da presece. Svakako je besmisleno kukati kako smo propustili nekog mega talenta koji bi bio stub repke..

Decko nema veze sa Srbijom, osim sto mu je otac Srbin

Edited by shimpr

Just now, Nikodije said:

Jel on 3 ili 4?

Po stilu igre mi je mnogo više 2 nego 4, dakle realno 3/2. Sa tom visinom uopšte mu ne fali brzine. Praktično jedina dilema je da li će razviti šut, koji je za sada u kontekstu jačih odbrana - "samo" korektan.

Mada, sve su manje razlike i između 3 i 4...

14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ocekivao sam da ce da se ucitava da odluka ima neke veze sa time kakva smo drzava, iako nema, posto igrace koji ne zive ovde uopste to ne zanima. Njih zanima konkretno mesto u 12 i gde ce potencijalno bolje proci. Pa ce neki Vukcevic izabrati Srbiju, a neki Pokusevski srecu potraziti recimo u Grckoj. Isto tako i Andrej..

Nisam ni rekao da ih zanima kakva smo država, zanima ih to gde su odrasli, sa kime su se družili kao klinci i na koje nacionalne timove i igrače su se ložili. Prosto, sa kojim narodom su se srodili.

koja je Andrejeva pozicija, dvojka bez šuta, 3?

kad smo uopšte poslednji put napravli čistog šutera, još od Uroša Tripkovića?

jbg, ako ga Peja nije napravio

4 minutes ago, goofs said:

Nisam ni rekao da ih zanima kakva smo država, zanima ih to gde su odrasli, sa kime su se družili kao klinci i na koje nacionalne timove i igrače su se ložili. Prosto, sa kojim narodom su se srodili.

Pa odrastao je u Americi, prati i grcke i srpske timove i igrace i oseca bliskost i sa ocevim i majcinim poreklom.

2 minutes ago, levi said:

koja je Andrejeva pozicija, dvojka bez šuta, 3?

kad smo uopšte poslednji put napravli čistog šutera, još od Uroša Tripkovića?

jbg, ako ga Peja nije napravio

U NBA ni jedno ni drugo, u Evropi 3.

nije bez suta, samo mu je 3pts% los

ima opasan midrange

Ruku na srce i ćale je imao minimalan kontakt sa Srbijom.

Dobro, odigrao je kad je bilo najvaznije, dve vezane titule na EP i SP.

Igrao je i kad niko živ nije hteo da igra, 2003 kod Dula u Švedskoj ili gde već beš to ep