May 4May 4 Ali decko gotovo da veze nema sa Srbijom, osim korena. Aj sto je mama Grkinja, nego je svaki odmor van Amerike provodio tamo, imaju dom i u Grckoj, ovde ni ne dolazi, govoris grcki (za srpski ne znam). Njega mislim da bas nista emotivno ne vezuje za ovu zemlju. Takav sam utisak stekao u svakom pisanju o njemu ili intrvjuu koji je radjen na tu temu. Mene bi mnogo vise iznenadilo da odluci da igra za Srbiju, nego za Grcku, ono sanse do 5% max.
May 4May 4 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ocekivao sam da ce da se ucitava da odluka ima neke veze sa time kakva smo drzava, iako nema, posto igrace koji ne zive ovde uopste to ne zanima. Njih zanima konkretno mesto u 12 i gde ce potencijalno bolje proci. Pa ce neki Vukcevic izabrati Srbiju, a neki Pokusevski srecu potraziti recimo u Grckoj. Isto tako i Andrej..Ne znam kako već sad možemo da znamo gde bi bolje prošao. Meni se čini da se Srbiji u budućnosti u petorci u kojoj su još Topić, Đurišić, Jović i Marković baš uklapa profil Andreja, tj. ne vidim da na toj poziciji imamo neku brutalnu konkurenciju. Tu su Mijailović i Bošnjaković npr, koji ni kls ne mogu da igraju, a to su nam kao neki prospekti na tim pozicijama
May 4May 4 1 minute ago, Milošica said:Ja verujem da će, bez obzira što je jako mlad, Kusturica vrlo brzo biti u 12 u repki.Jel on 3 ili 4?
May 4May 4 1 minute ago, Nikodije said:Ne znam kako već sad možemo da znamo gde bi bolje prošao. Meni se čini da se Srbiji u budućnosti u petorci u kojoj su još Topić, Đurišić, Jović i Marković baš uklapa profil Andreja, tj. ne vidim da na toj poziciji imamo neku brutalnu konkurenciju. Tu su Mijailović i Bošnjaković npr, koji ni kls ne mogu da igraju, a to su nam kao neki prospekti na tim pozicijamaNe znamo, ne zna ni on, to je stvar procene. Vagao je sve ovo vreme i sada odlucio da presece. Svakako je besmisleno kukati kako smo propustili nekog mega talenta koji bi bio stub repke..
May 4May 4 Just now, Nikodije said:Jel on 3 ili 4?Po stilu igre mi je mnogo više 2 nego 4, dakle realno 3/2. Sa tom visinom uopšte mu ne fali brzine. Praktično jedina dilema je da li će razviti šut, koji je za sada u kontekstu jačih odbrana - "samo" korektan.Mada, sve su manje razlike i između 3 i 4...
May 4May 4 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ocekivao sam da ce da se ucitava da odluka ima neke veze sa time kakva smo drzava, iako nema, posto igrace koji ne zive ovde uopste to ne zanima. Njih zanima konkretno mesto u 12 i gde ce potencijalno bolje proci. Pa ce neki Vukcevic izabrati Srbiju, a neki Pokusevski srecu potraziti recimo u Grckoj. Isto tako i Andrej..Nisam ni rekao da ih zanima kakva smo država, zanima ih to gde su odrasli, sa kime su se družili kao klinci i na koje nacionalne timove i igrače su se ložili. Prosto, sa kojim narodom su se srodili.
May 4May 4 koja je Andrejeva pozicija, dvojka bez šuta, 3?kad smo uopšte poslednji put napravli čistog šutera, još od Uroša Tripkovića? jbg, ako ga Peja nije napravio
May 4May 4 4 minutes ago, goofs said:Nisam ni rekao da ih zanima kakva smo država, zanima ih to gde su odrasli, sa kime su se družili kao klinci i na koje nacionalne timove i igrače su se ložili. Prosto, sa kojim narodom su se srodili.Pa odrastao je u Americi, prati i grcke i srpske timove i igrace i oseca bliskost i sa ocevim i majcinim poreklom.
May 4May 4 2 minutes ago, levi said:koja je Andrejeva pozicija, dvojka bez šuta, 3?kad smo uopšte poslednji put napravli čistog šutera, još od Uroša Tripkovića?jbg, ako ga Peja nije napravioU NBA ni jedno ni drugo, u Evropi 3.