March 2Mar 2 Nema ovde lebac, nego pobeda protiv Bosne kako znamo i umemo i onda ukrstanje s Litvom i Italijom sa bar te dve pobede protiv Bosne.
March 2Mar 2 2 minutes ago, MeanM@ said:Jurceven nerešiva enigma za naše centre.A nije zgoreg ako skenja koleno Dobriću, npr.
March 2Mar 2 14 minutes ago, W.F.C. said:Nema ovde lebac, nego pobeda protiv Bosne kako znamo i umemo i onda ukrstanje s Litvom i Italijom sa bar te dve pobede protiv Bosne.dobro, pregrmeli smo krizu. nisam ni ja optimista, mora jedno 9 stavki da se poklopi ali vazno je da se nismo predali
March 2Mar 2 Dosta izvlaci Alimpijevic iz ove ekipe s obzirom na sastav, svidja mi se kako se borimo i kako izgledaju igraci koji se bore za mesto u timu kad dodje ovih nekoliko standardnih.Nikad necu da prezalim one dve teske povrede Luke Mitrovica koje su mu upropastile karijeru.
March 2Mar 2 Skroz skmpa tim, fali talenta, ali bez primadona, zato srce na teren. Mnogo bih voleo ovo da izvuku nekako.Sviđa mi se kako Alimpije vodi. Edited March 2Mar 2 by Nikodije
March 2Mar 2 Moram da priznam da je sudijski kriterijum solidno šizofren, sviraju gluposti neke a tuču ne, i to za obe reprezentacije.Izlazak iz igre Luke Mitrovića obara IQ na parketu za bar 50% Edited March 2Mar 2 by Valk
March 2Mar 2 Avramoviću su žena i dete u ratom zahvaćenom području, ja jedino to mogu da vidim kao neko opravdanje za bunike kojih se najeo.