May 22May 22 SportklubAlimpijević: Nikola Jokić će igrati za Srbiju ovog leta"Nikola Jokić trebalo bi da bude na oba prozora u julu i avgustu", rekao je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimijević za Mocart sport.
May 22May 22 ajde joko zgromi shvajcarsku i bosnusto je nekad bila bosna i hercegovina, sad je bosna i shvajcarskavaljda nemaju grandisona nekog
May 22May 22 To je u julu, a nesto se igra i u avgustu, valjda krecu nove grupe vec tad. Tad mozda zaigra i Bogi.
May 22May 22 7 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Jedna lepa vest ne moze da se cuje u ovoj propaloj zemlji…eto, sad mu smeta i sto ce Bogi igrati za repku...
May 25May 25 Nurkić ne igra protiv Srbije!Bosansko-hercegovački košarkaš Jusuf Nurkić neće igrati za Srbiju ovog leta.
June 2Jun 2 Ko bi rekao da Jokić gleda utakmice Bešiktaša“Mnogo puta smo pričali. Često se čujemo, a veoma je čudno, jer način kako hoda, kako priča – tera ljude da misle kako ga previše ne zanima košarka. Međutim, on živi košarku 24 sata. Imao sam lude razgovore sa njim, gde pominje detalje sa nekih košarkaških klinika, utakmica Bešiktaša… Mislio sam da se šali, ali mi je onda poslao sliku putem poruke kako na svom televizoru gleda meč. On je specijalan i nisam siguran da ćemo imati nekog sličnog njemu u narednih 1000 godina, da neko igra sa takvom lakoćom, da poseduje takav IQ”, rekao je Alimpijević.https://meridiansport.rs/kosarka/alimpijevic-otkrio-zasto-je-odbio-pozive-iz-evrolige-dao-sam-rec-jokic-zvao-igrace-posle-turske/
June 2Jun 2 Jokic je vise puta izjavljivao da prati. Posebno ekipe u kojima ima njemu bliskih ljudi. I ovo sa detaljima iz nekih utakmica su takodje vec komentarisali (Pesic sigurno, a mislim da je jos neko od reprezentativaca govorio o tome), pa ostanu u cudu.
June 2Jun 2 Zeljko je pricao da je gledao "predavanje" sa neke klinike gde je govorio, pa se uhvatio nekih detalja kako to moze da izgleda jos bolje. Debeli je kosarkaski fanatik, koji je uspesno prodao pricu da ga nista u zivotu ne zanima previse sem konja.. Edited June 2Jun 2 by Jimmy Kowalski
June 2Jun 2 13 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Zeljko je pricao da je gledao "predavanje" sa neke klinike gde je govorio, pa se uhvatio nekih detalja kako to moze da izgleda jos bolje. Debeli je kosarkaski fanatik, koji je uspesno prodao pricu da ga nista u zivotu ne zanima previse sem konja..Bravo. Mislim kod Bilica u Neuspjehu prvaka. Znam da je vise njih pricalo na tu temu.
June 2Jun 2 omunjeni pogledo brat bratu milion trenerskih klinika i niko ništa. inaugurator pogledo jednu, svi odmah dečko bog zamisli lik ladno pogledo coaching clinic vau ludnica brt