Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

stavili su igrace koji ce verovatno doci, petrusev igra za francusku

• Replies 31.5k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Sportklub
No image preview

Alimpijević: Nikola Jokić će igrati za Srbiju ovog leta

"Nikola Jokić trebalo bi da bude na oba prozora u julu i avgustu", rekao je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimijević za Mocart sport.
  • Popular Post

Jedna lepa vest ne moze da se cuje u ovoj propaloj zemlji…

ajde joko zgromi shvajcarsku i bosnu

sto je nekad bila bosna i hercegovina, sad je bosna i shvajcarska

valjda nemaju grandisona nekog

To je u julu, a nesto se igra i u avgustu, valjda krecu nove grupe vec tad. Tad mozda zaigra i Bogi.

Jel znate što jokić ne skače kad igra basket?

Pa ko ne skače, taj je ćaci Jova

Jel mozemo sa Bosnom da igramo u Foci da moze da spoji sa raftingom

7 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Jedna lepa vest ne moze da se cuje u ovoj propaloj zemlji…

eto, sad mu smeta i sto ce Bogi igrati za repku...

Nurkić ne igra protiv Srbije!

Bosansko-hercegovački košarkaš Jusuf Nurkić neće igrati za Srbiju ovog leta.

D

Ko bi rekao da Jokić gleda utakmice Bešiktaša

“Mnogo puta smo pričali. Često se čujemo, a veoma je čudno, jer način kako hoda, kako priča – tera ljude da misle kako ga previše ne zanima košarka. Međutim, on živi košarku 24 sata. Imao sam lude razgovore sa njim, gde pominje detalje sa nekih košarkaških klinika, utakmica Bešiktaša… Mislio sam da se šali, ali mi je onda poslao sliku putem poruke kako na svom televizoru gleda meč. On je specijalan i nisam siguran da ćemo imati nekog sličnog njemu u narednih 1000 godina, da neko igra sa takvom lakoćom, da poseduje takav IQ”, rekao je Alimpijević.

https://meridiansport.rs/kosarka/alimpijevic-otkrio-zasto-je-odbio-pozive-iz-evrolige-dao-sam-rec-jokic-zvao-igrace-posle-turske/

Jokic je vise puta izjavljivao da prati. Posebno ekipe u kojima ima njemu bliskih ljudi. I ovo sa detaljima iz nekih utakmica su takodje vec komentarisali (Pesic sigurno, a mislim da je jos neko od reprezentativaca govorio o tome), pa ostanu u cudu.

Zeljko je pricao da je gledao "predavanje" sa neke klinike gde je govorio, pa se uhvatio nekih detalja kako to moze da izgleda jos bolje. Debeli je kosarkaski fanatik, koji je uspesno prodao pricu da ga nista u zivotu ne zanima previse sem konja..

Edited by Jimmy Kowalski

Dečko bog

13 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zeljko je pricao da je gledao "predavanje" sa neke klinike gde je govorio, pa se uhvatio nekih detalja kako to moze da izgleda jos bolje. Debeli je kosarkaski fanatik, koji je uspesno prodao pricu da ga nista u zivotu ne zanima previse sem konja..

Bravo. Mislim kod Bilica u Neuspjehu prvaka. Znam da je vise njih pricalo na tu temu.

omunjeni pogledo brat bratu milion trenerskih klinika i niko ništa. inaugurator pogledo jednu, svi odmah dečko bog zamisli lik ladno pogledo coaching clinic vau ludnica brt