Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

nepostojeći praktično. ne verujem u nacije

pripadam srbiji isključivo po basketu, zatose dobro razumem sa hrvatima, slovencima, bosancima i crnogorcima, :moja teorija:

• Replies 31.5k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Mene to nikad ne iznenađuje. Ti ljudi su praktično stranci, od njih se očekuje mnogo, a treba da rade sa degenericima i secikesama iz naših saveza. Nisu valjda ludi da se uvaljuju u blato.

Pa što onda ne pratiš aba ligu?

Tamo sam pisao sa pokojnicima Joe D i pbg, sad više nemam s kim

@uini

Edited by Nikodije

8 minutes ago, Nikodije said:

Ne znam kakav će igrač postati, pričam o tužnom principu da igrači radije biraju druge reprezentacije ako su u opticaju Srbija i nešto drugo. Možda se Peđa i nije pretrgao da ubedi sina da igra za nas znajući ko sedi u savezu već ga je usmerio u zdraviju sredinu. Nagađam.

Pa biraju zato što nisu nogom kročili u ovo usrano blato od države pre svoje 14te godine i ništa ih direktno ne veže za ovu zemlju. Da nismo ćacilend, rodio bi se ovde, išao u školu ovde i ne bi uopšte bilo dileme za koga bi igrao.

Just now, Nikodije said:

Pa što onda ne pratiš aba ligu?

Tamo sam pisao sa pokojnicima Joe D i pbg, sad više nemam s kim

@uini

čekam da anti-srbini ulože pare, pratio sam onomad

Just now, goofs said:

Pa biraju zato što nisu nogom kročili u ovo usrano blato od države pre svoje 14te godine i ništa ih direktno ne veže za ovu zemlju. Da nismo ćacilend, rodio bi se ovde, išao u školu ovde i ne bi uopšte bilo dileme za koga bi igrao.

Sve je to ok, ali ja da sam košarkaška legenda svoje zemlje ne bih mogao da dozvolim da moj sin igra za drugu reprezentaciju

1 minute ago, Nikodije said:

Sve je to ok, ali ja da sam košarkaška legenda svoje zemlje ne bih mogao da dozvolim da moj sin igra za drugu reprezentaciju

onda si dobar srbin ali loš otac.

e sad, pošto peja nije nikada igrao za srbiju po peesu, da li stojak jr mora da igra samo za jugoslaviju i scg, ili može i sa mamine strane? pogotovo ako je tamo zapravo živeo

2 minutes ago, uini said:

e sad, pošto peja nije nikada igrao za srbiju po peesu, da li stojak jr mora da igra samo za jugoslaviju i scg, ili može i sa mamine strane? pogotovo ako je tamo zapravo živeo

Da li si ti bio tako dosadan i u Jugoslaviji/SCG ili si to postao u nezavisnoj Srbiji?

ja mislim da sam tako bio dosadan od uvek, moja žena misli u nezavisnoj srbiji

Edited by uini

..što je opet stvar godina, ako je moja žena u pravu, ne i imaginarne ncije - ograde - pasoša

Gospođa uini spomenik za života da dobije

3 minutes ago, Milošica said:

Gospođa uini spomenik za života da dobije

ti si biased, jer misliš da si stradao zbog mene, umesto zbog sebe.

1 minute ago, uini said:

ti si biased, jer misliš da si stradao zbog mene, umesto zbog sebe.

Pisao bih isto i da se nije desilo to fantom

17 minutes ago, goofs said:

Ocekivao sam da ce da se ucitava da odluka ima neke veze sa time kakva smo drzava, iako nema, posto igrace koji ne zive ovde uopste to ne zanima. Njih zanima konkretno mesto u 12 i gde ce potencijalno bolje proci. Pa ce neki Vukcevic izabrati Srbiju, a neki Pokusevski srecu potraziti recimo u Grckoj. Isto tako i Andrej..