May 4May 4 nepostojeći praktično. ne verujem u nacijepripadam srbiji isključivo po basketu, zatose dobro razumem sa hrvatima, slovencima, bosancima i crnogorcima, :moja teorija:
May 4May 4 Mene to nikad ne iznenađuje. Ti ljudi su praktično stranci, od njih se očekuje mnogo, a treba da rade sa degenericima i secikesama iz naših saveza. Nisu valjda ludi da se uvaljuju u blato.
May 4May 4 Pa što onda ne pratiš aba ligu?Tamo sam pisao sa pokojnicima Joe D i pbg, sad više nemam s kim@uini Edited May 4May 4 by Nikodije
May 4May 4 8 minutes ago, Nikodije said:Ne znam kakav će igrač postati, pričam o tužnom principu da igrači radije biraju druge reprezentacije ako su u opticaju Srbija i nešto drugo. Možda se Peđa i nije pretrgao da ubedi sina da igra za nas znajući ko sedi u savezu već ga je usmerio u zdraviju sredinu. Nagađam.Pa biraju zato što nisu nogom kročili u ovo usrano blato od države pre svoje 14te godine i ništa ih direktno ne veže za ovu zemlju. Da nismo ćacilend, rodio bi se ovde, išao u školu ovde i ne bi uopšte bilo dileme za koga bi igrao.
May 4May 4 Just now, Nikodije said:Pa što onda ne pratiš aba ligu?Tamo sam pisao sa pokojnicima Joe D i pbg, sad više nemam s kim@uiničekam da anti-srbini ulože pare, pratio sam onomad
May 4May 4 Just now, goofs said:Pa biraju zato što nisu nogom kročili u ovo usrano blato od države pre svoje 14te godine i ništa ih direktno ne veže za ovu zemlju. Da nismo ćacilend, rodio bi se ovde, išao u školu ovde i ne bi uopšte bilo dileme za koga bi igrao.Sve je to ok, ali ja da sam košarkaška legenda svoje zemlje ne bih mogao da dozvolim da moj sin igra za drugu reprezentaciju
May 4May 4 1 minute ago, Nikodije said:Sve je to ok, ali ja da sam košarkaška legenda svoje zemlje ne bih mogao da dozvolim da moj sin igra za drugu reprezentacijuonda si dobar srbin ali loš otac.
May 4May 4 e sad, pošto peja nije nikada igrao za srbiju po peesu, da li stojak jr mora da igra samo za jugoslaviju i scg, ili može i sa mamine strane? pogotovo ako je tamo zapravo živeo
May 4May 4 2 minutes ago, uini said:e sad, pošto peja nije nikada igrao za srbiju po peesu, da li stojak jr mora da igra samo za jugoslaviju i scg, ili može i sa mamine strane? pogotovo ako je tamo zapravo živeoDa li si ti bio tako dosadan i u Jugoslaviji/SCG ili si to postao u nezavisnoj Srbiji?
May 4May 4 ja mislim da sam tako bio dosadan od uvek, moja žena misli u nezavisnoj srbiji Edited May 4May 4 by uini
May 4May 4 ..što je opet stvar godina, ako je moja žena u pravu, ne i imaginarne ncije - ograde - pasoša
May 4May 4 3 minutes ago, Milošica said:Gospođa uini spomenik za života da dobijeti si biased, jer misliš da si stradao zbog mene, umesto zbog sebe.
May 4May 4 1 minute ago, uini said:ti si biased, jer misliš da si stradao zbog mene, umesto zbog sebe.Pisao bih isto i da se nije desilo to
May 4May 4 17 minutes ago, goofs said:Pa biraju zato što nisu nogom kročili u ovo usrano blato od države pre svoje 14te godine i ništa ih direktno ne veže za ovu zemlju. Da nismo ćacilend, rodio bi se ovde, išao u školu ovde i ne bi uopšte bilo dileme za koga bi igrao.Ocekivao sam da ce da se ucitava da odluka ima neke veze sa time kakva smo drzava, iako nema, posto igrace koji ne zive ovde uopste to ne zanima. Njih zanima konkretno mesto u 12 i gde ce potencijalno bolje proci. Pa ce neki Vukcevic izabrati Srbiju, a neki Pokusevski srecu potraziti recimo u Grckoj. Isto tako i Andrej..