Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

2 hours ago, steins said:

Koloke ruke ima Markovic

Njemu je raspon ruku prosecan za igraca visine 211 cm, merili ga tamo na Nike Hoop samitu, 213cm.

Edited by Micko8

• Replies 31.5k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

1 minute ago, Valk said:

Već jeste. Ne znam da li može da nabaci nešto kilaže ili prosto ima takav lean frame da se ne lepe baš kilogrami i mišići na njega, ali sa malo više mase bi u reketu bio brutalna sila.

Turci nas na kraju dobiše sa sve 6/30 trojki, otprilike ono što je Tarik dao to je to.

Jbg, u Istanbulu ćemo samo moći da sanjamo večerašnje suđenje.

Dobar je vec sada ali ce biti The Igrac, pitanje je samo da li u NBA ili nekom velikom evropskom klubu. Na stranu kosarkaski kvalitet, svidja mi se sto ima majndset velikog igraca, ne plasi se nicega i ima veoma dobar pristup kosarci. Slusao sam ga pre i posle finala u Kupu i dopalo mi se ono sto sam cuo, mirise na pravog igraca.

Zavrsnica utakmice me je podsetila zasto ne podnosim Davidovca. Mislim da je Alimpijevic pogresio sto mu poslednja dva minuta nije odigrao Mitrovic koji se borio kao lav, ne bi nam Osmani uzeo loptu posle promasenog bacanja na +1 za nas na 45 sekundi do kraja jer debil nije zagradio. Iz te osvojene lopte nam je Biberovic sprzio trojku iz coska. Da i ne pominjem da je posle toga Deda iznenada resio da se ukljuci u utakmicu i opali trojku koja je polomila obruc.

16 minutes ago, harper lee said:

Dobriceve trojke su nas drzale u utakmici do kraja, veceras je Kalinic bio mnogo veci problem. Bogoljub Markovic ce biti sjajan igrac.

Dok neki Letonac, Litvanac, Poljak, ex-Yu debil ili tako neki kurac koje nam stalno salju u Beograd da sude ne popije po picki u Beogradu tako da im gace budu usrane onog trenutka kad sledeci put slete na Surcin mi necemo imati ni pristojno sudjenje, kamoli ujednaceno.

Dobise nas Uzbekistanac, Bosanac i Albanac.lolol Cuvena turska skola kosarke.

Ma spomenuo ga zbog zadnjeg pokušaja za tri kada nije dobacio do koša. Za Kalinu si u pravu. Baš je bio u kontra ritmu...

6 minutes ago, Hele said:

Bravo za fajt. Ovo je tekma za prvo mesto za koje mi vrište jaja. Daj ono poslednje mesto koje vodi na SP makar došli do njega pobedom nad Andorom od pola koša, ja zadovoljan.

FIBA da crkne, valja uvek ponoviti.

rezultati se prenose na prvenstvo idu 3 iz sledece grupe gde ce nam pored turske protivnici biti litvanija i italija

tako da nema nikakve andore, niti je ovo nevazna utakmica, niti utakmica za prvo mesto

Just now, kralj said:

Meni je Novak u petorci (a i blizu hale) na kraju bio totalni wtf.

Dobar je bio Novak na kraju, trebala nam je njegova brzina i isporucio je. Ne samo da je dao jedan od nasih poslednjih koseva kad nam je propao primarni napad utrcavsi u reket vec smo u svakom napadu imali prilicno otvorene pozicije za sut.

39 minutes ago, assignment said:

Ma spomenuo ga zbog zadnjeg pokušaja za tri kada nije dobacio do koša

To je bila pretposlednja, poslednju je ubacio.

Ali ta Biberovićeva koju je ubacio iz kornera, s jedne noge, što je imala visoki luk i upala ko s plafona u koš, pa evo ne znam... To ulazi 1/400 pokušaja. I normalno, uđe nama.

bas ima dobru mehaniku suta biberovic, svaku koju potegne, imam utisak da ulazi

al to smo znali

mene je malko i iznenadio sastav turske u smislu jacine. dobro je da smo se izborili za priliku da dobijemo, znacice ovo za dalje samopouzdanje mladjima

Ma da bre, gledam u finišu u kadru Džedaj i Momirov. Reko' jebote šta mi još tražimo u ovoj utakmici

svaka cast nasima na borbi, malo slabiji skok i neke trojke su odlucile na kraju. Dobili smo Bogoljuba Markovica.

Poraz je problem jedino zbog toga sto na svetsko idu samo prve 3 iz novoformirane grupe gde se spajamo sa Italijanima (koji nam ne leze) i Litvancima koji su uvek opasni.

Cekaj, Ataman se sinoc majmunisao u Atini i stigo je danas ovde da tuce Alimpija?

Da, potpuno ludilo od kalendara.

"Uzaludna priča. Znam situaciju, jer sam u kontaktu s ljudima iz Turske, Tarik Biberović je dobio medikal riport od kluba da ne može da igre, da ima problem s ramenom. Njemu je federacija rekla da dođe da oni vide, on je rekao da hoće da igra posle prvog treninga. Osman igrao sinoć, imao je utakmicu, večeras je igrao 30 minuta. Nama jedna kklub pošalje izveštaj za igrača i mi dalje ne može ništa. Nema komunikacije. Srbija ima tim, gubilo se, gubiće se opet, gubilo se od manjih rivala. Mi smo igrali dobru utakmicu, ovo je ozbiljan protivnik, fale im dva igrača iz NBA. Bili su na korak od zlata, Bogoljub je iskočio, Lakić doneo energiju, ali poštujem svakog igrača. Šteta što nam je izmakla pobeda, imali smo je u preokretu", dodao je selektor Srbije.

Nuff said

Dobro smo se šibali i bili do kraja u utakmici sa objektivno prilično jačim protivnikom. Njima je ovde igralo pola ekipe sa EP, nama praktično niko sem Dobrića. Bi berović nas ugasio onom trojkom iz ćoška kad smo bili vreli...

Omašismo dve otvorene trice na -2.

Jbga, dobro drugo poluvreme očajno prvo.

Meni se mnogo dopada Lakić, nešto me podseća na Kalinića, a što ne znam - ima valjda taj neki hustle. Mogao je vala da uzme i neki ozbiljan šut.

28 minutes ago, Djolle said:

Njima je ovde igralo pola ekipe sa EP

Pa osim Larkina i Šoguna ne znam ko im je još falio sa EP? Mislim od bitnih.