February 27Feb 27 Inače, Kalina nikad nije bio tip koji se čuva za kraj. U tortama on je uvek bio patišpanj, jaja, oklagija, nikad fil. Ali ispao je veliki laf što je ovo odigrao.
February 27Feb 27 Kakav antiklimaks sa ovim erbolom. Neverovatan je lik taj Kobra, pogodi neke lude trojke, i onda fula ceo obruč. Cijenim da je Kalina ovo odlučio sa dva bespotrebna faula u poslednja 2 minuta, nad najboljim izvođačem slobodnih bacanja. Mada sam beskrajno zahvalan što se u ovim godinama i dalje cima za repku
February 27Feb 27 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Kakav antiklimaks sa ovim erbolom. Neverovatan je lik taj Kobra, pogodi neke lude trojke, i onda fula ceo obruč. Cijenim da je Kalina ovo odlučio sa dva bespotrebna faula u poslednja 2 minuta, nad najboljim izvođačem slobodnih bacanja. Mada sam beskrajno zahvalan što se u ovim godinama i dalje cima za repkuJedan je napravio jer su imali čistih 5 na 4. Moguće da je mogao da bira drugog igrača.
February 27Feb 27 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Mada sam beskrajno zahvalan što se u ovim godinama i dalje cima za repkuMod jbg
February 27Feb 27 5 minutes ago, steins said:Dobrić 4/11 za tri i upropasti nas, Biberović 5/10 za tri i odra nas.Dobrić 5/13 za tri, ukupno 17 poena. Samo Marković je dao više od njega.Problem je što kad je trebalo nisu ušle dve.Ja ne mogu da se žalim kad su gubili -15 i uspeli da preokrenu makar na kratko.Ovo je uigrana repka Turske, a naši nekoliko dana proveli zajedno.Poslednji njihov napad je trebalo bolje da branimo a ne da pusti pas preko celog terena Turčin. Jbg.
February 27Feb 27 Just now, assignment said:Kobro moja kobro, nešto nam danas nisi dobro, šteta... Da smo bolje ušli u meč, ili imali malo bolje suđenje...Dobriceve trojke su nas drzale u utakmici do kraja, veceras je Kalinic bio mnogo veci problem. Bogoljub Markovic ce biti sjajan igrac.Dok neki Letonac, Litvanac, Poljak, ex-Yu debil ili tako neki kurac koje nam stalno salju u Beograd da sude ne popije po picki u Beogradu tako da im gace budu usrane onog trenutka kad sledeci put slete na Surcin mi necemo imati ni pristojno sudjenje, kamoli ujednaceno.Dobise nas Uzbekistanac, Bosanac i Albanac. Cuvena turska skola kosarke.
February 27Feb 27 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kakav antiklimaks sa ovim erbolom. Neverovatan je lik taj Kobra, pogodi neke lude trojke, i onda fula ceo obruč. Cijenim da je Kalina ovo odlučio sa dva bespotrebna faula u poslednja 2 minuta, nad najboljim izvođačem slobodnih bacanja. Mada sam beskrajno zahvalan što se u ovim godinama i dalje cima za repkuProbaj da nadjes snimak da mu je neko dirao lakat kod suta kod onog air-balla na -2, ti imas te teorije da igrac ne moze da promasi obruc ako ga neko ne capne za lakat.
February 27Feb 27 5 minutes ago, harper lee said:Bogoljub Markovic ce biti sjajan igrac.Već jeste. Ne znam da li može da nabaci nešto kilaže ili prosto ima takav lean frame da se ne lepe baš kilogrami i mišići na njega, ali sa malo više mase bi u reketu bio brutalna sila.Turci nas na kraju dobiše sa sve 6/30 trojki, otprilike ono što je Tarik dao to je to.Jbg, u Istanbulu ćemo samo moći da sanjamo večerašnje suđenje.
February 27Feb 27 On 21. 2. 2026. at 13:04, pbg12345 said:markovic ima i tu prednost da igra u ekipi izuzetnih atletajesu klinci, ali su svi strasno dugacki (pre svega)bilo bi zaniljivo videti kad bi npr on i nikolic zamenili mesta u ekipamaprilicno sam siguran da bi nikolic u megi imao 25+ poena, a sumnjam da bi se bogoljub ni izbliza snasao u borcu gde mora igrati (i) na 5 i od prvog minuta voditi racuna o licnim jer nema ko da te zameniDa
February 27Feb 27 Bravo za fajt. Ovo je tekma za prvo mesto za koje mi vrište jaja. Daj ono poslednje mesto koje vodi na SP makar došli do njega pobedom nad Andorom od pola koša, ja zadovoljan.FIBA da crkne, valja uvek ponoviti.
February 27Feb 27 godkisser markovic je nas obilic :/super igra, kad malo ojaca & stekne kilometrazu, bice strava
February 27Feb 27 2 minutes ago, uini said:godkisser markovic je nas obilic :/super igra, kad malo ojaca & stekne kilometrazu, bice stravaUuu