February 27Feb 27 Ako su dogovorili da fauliraju opet Hazera svaka cast.Muzika je tezak krindž, fali još samo Cune i Janjičar Edited February 27Feb 27 by ducca
February 27Feb 27 Neviđena borba naših, ko da su dobili. Alimpije ubacio Novaka za zadnji napad. Bolje Jaginja da smo natur.
February 27Feb 27 ko je bre ovaj proćelavi ekonom u turskoj reprezentaciji, mislio sam da svi tamo imaju kosu
February 27Feb 27 Just now, Cash said:Nemoj tako sad ima da ti nalupaju minuseZato što smarate u pičku materinu sa dva igrača koja uzmete na zub pa šta god da rade prozivate njih, iako ceo tim deluje rašrafljeno za medalju.
February 27Feb 27 Kobro moja kobro, nešto nam danas nisi dobro, šteta... Da smo bolje ušli u meč, ili imali malo bolje suđenje...
February 27Feb 27 Dobro smo se šibali, srce ostalo na terenu, nema zamerke.Ali kad Ataman miran dočeka kraj jasno je da su sudije uradile posao kako treba po njega.
February 27Feb 27 Dobrić 4/11 za tri i upropasti nas, Biberović 5/10 za tri i odra nas. ...e što ti je život
February 27Feb 27 Bogoljub je mačka, van pameti je da se neko ovde sad provlači kroz toplog zeca. Bukvalno sam ovako zamišljao kosovski ciklus u 4. osnovne.Bravo momci.