February 17Feb 17 5 minutes ago, ultra plasticni said:ovo je bez zaprskeNe samo to, nego nije ni kuhalo, samo preliveno kljucalom vodom. Ne znam je li stavljao u mikrovalnu par minuta, ne vjerujem.
February 18Feb 18 Beli pasulj (konzerva) pripremljen na (karamelizovanom) crnom luku i komoraču, uz zelene masline i zaliven sa malo pavlake za kuvanje.Preko toga, salata od komorača i peršuna.Koristio sam samo maslinovo ulje, so i biber i još za salatu dosta naceđenog limuna.
February 18Feb 18 odozdo mleveno meso, tikvice, paprike, paradajz, odozgo krompir pa na kraju posuto mrvljenom fetom
February 19Feb 19 Punjena pasta (tortelini?), pesto, povce. Kljucala voda, mikrovalna tretman. Delicioso.
February 19Feb 19 Auh. U ovoj zdjeli je bilo toliko sirovog bluka da smrdim na 3m okolo. Osim toga, toliko mi je oborio pritisak da se bojim ustati sa stolice, tvrdoglava mi se.
February 19Feb 19 14 minutes ago, aram said:...Bila ready-made pasta iz supermarketa, office assembly od sta smo imali u frizideru. Bili su tortellini ili tortelloni, who cares. Kolega pravi ove supe i pastu, ja donesem kolace ili pies, kako kad. Office je dvaput nedeljno pa se mijenjamo. Neki puta i narucimo ali je los izbor ovdje gdje mi je office pa cesce ovako.
February 21Feb 21 Pileća supa.Sveža crvena paprika i luk.Gvakamole.Salsa od mini paradjza, da bi bila koliko-toliko ukusna.Kesedilja sa junećim mesom (Morava, jednom mleveno, nisam imao vremena da sam seckam, isprženo sa crnim i belim lukom, svežim čili papričicama i lovorovim listom, so, biber, kumin i korijander i pasta od paradajza), kukuruzom i crvenim pasuljem (Lidl konzerva, dokuvan, zarad bolje teksture- da bude mekši). Sir - Korab Trnica od tri mleka.Kesedilja je zapečena u rerni, nisam je okretao da bih izbegao rizik prosipanja punjenja.
February 21Feb 21 Lepo, добартек!Kesadilja kon keso, čudnazemljameksiko!Zapravo, DF, дистрито федерал, tamo mora da se naglasi da je bureksamesom quesadilla con queso. Šašavi su ti rimljani..Pošto ne izbegavaš korijander, nije loš u pilećoj juhi namesto petrusina, pa kad se još i dobro zaljuti - ispada cela zgoda. Edited February 21Feb 21 by makaronee Latinszki
February 21Feb 21 37 minutes ago, Lena said:Ja ne vidim Rasove i aramove slike i nije fer očisti kukijse