Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

ovo je bez zaprskesrdoc

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

5 minutes ago, ultra plasticni said:

ovo je bez zaprskesrdoc

Ne samo to, nego nije ni kuhalo, samo preliveno kljucalom vodom. Ne znam je li stavljao u mikrovalnu par minuta, ne vjerujem.

komoracipasulj

komoracipersun

Beli pasulj (konzerva) pripremljen na (karamelizovanom) crnom luku i komoraču, uz zelene masline i zaliven sa malo pavlake za kuvanje.

Preko toga, salata od komorača i peršuna.

Koristio sam samo maslinovo ulje, so i biber i još za salatu dosta naceđenog limuna.

Za nekad uskoro.

odozdo mleveno meso, tikvice, paprike, paradajz, odozgo krompir pa na kraju posuto mrvljenom fetom

No photo description available.

20260219-130856.jpg

Punjena pasta (tortelini?), pesto, povce. Kljucala voda, mikrovalna tretman. Delicioso.

Auh. U ovoj zdjeli je bilo toliko sirovog bluka da smrdim na 3m okolo. Osim toga, toliko mi je oborio pritisak da se bojim ustati sa stolice, tvrdoglava mi se.

4 hours ago, Seabass said:

tortelini?

CDN media

14 minutes ago, aram said:

...

Bila ready-made pasta iz supermarketa, office assembly od sta smo imali u frizideru. Bili su tortellini ili tortelloni, who cares. Kolega pravi ove supe i pastu, ja donesem kolace ili pies, kako kad. Office je dvaput nedeljno pa se mijenjamo. Neki puta i narucimo ali je los izbor ovdje gdje mi je office pa cesce ovako.

May be an image of baguette

1 hour ago, aram said:

May be an image of baguette

vrh!

supa

prilozi

kesedilja

kesediljapresek

Pileća supa.

Sveža crvena paprika i luk.

Gvakamole.

Salsa od mini paradjza, da bi bila koliko-toliko ukusna.

Kesedilja sa junećim mesom (Morava, jednom mleveno, nisam imao vremena da sam seckam, isprženo sa crnim i belim lukom, svežim čili papričicama i lovorovim listom, so, biber, kumin i korijander i pasta od paradajza), kukuruzom i crvenim pasuljem (Lidl konzerva, dokuvan, zarad bolje teksture- da bude mekši). Sir - Korab Trnica od tri mleka.

Kesedilja je zapečena u rerni, nisam je okretao da bih izbegao rizik prosipanja punjenja.

Ja ne vidim Rasove i aramove slike i nije fer cry

Lepo, добартек!

Kesadilja kon keso, čudnazemljameksiko!

Zapravo, DF, дистрито федерал, tamo mora da se naglasi da je bureksamesom quesadilla con queso. Šašavi su ti rimljani..

Pošto ne izbegavaš korijander, nije loš u pilećoj juhi namesto petrusina, pa kad se još i dobro zaljuti - ispada cela zgoda.

Edited by makaronee
Latinszki

37 minutes ago, Lena said:

Ja ne vidim Rasove i aramove slike i nije fer cry

očisti kukijse tongue