February 25Feb 25 Dobro ti ovo izgleda, je li ovo neki chicory ili endive?Izgleda jako low carb, savjest me grize jer sam zamijestio neko tijesto, vjerovatno ce pizza pasti.
February 25Feb 25 ona belgijska endivija, žuta duguljasta. posuta mešavinom prezli, parmezana i peršuna pa zapečena u rerni. plus svinjski file sa začinskim puterom i burrata di bufala.
February 28Feb 28 Popular Post U sklopu akcije podržavanja poljoprivrednika, organizovali smo narudžbine i kupovinu domaćeg mleka od jednog gazdinstva iz Banovaca. Upisivali se na spisak, koliko litara itd, preuzeli flaše pune belog.Skuvala sam u dve velike šerpe ukupno četiri litra, ostavila da se ohladi preko noći, jutros pokupila kajmak i usolila. Behold, mladi domaći kajmak i pršut, hrana koja mi je u top 5
February 28Feb 28 1 minute ago, Valk said:Eto, sad ja i moj leba s kajmakom izgledamo ko slepci Ja vala nikad više neću ovde da postujem, aramovo zlatno nepce me proganja i stresira čak i dok jedem bez fotkanja za temu. :D
February 28Feb 28 Just now, aram said:nije, testo punjeno mocarelom.Ustvari izgleda kao neka gibanica u tart case. Sta god da je, izgleda fenomenalno, a sad sam skonto da imam paklo jufki, feta sira, jaja, uopste ne moram iz kuce da izadjem. Hocu i ove kisele brussel sprouts da ispecem sa grahom, neki cassoulet/choucroute garnie ali mogu to u ponedeljak.