January 10Jan 10 Juneće repove u Beogradu u redovnoj ponudi ima Morava, a kupovao sam ih i na Dušanovačkoj pijaci, ne sećam se da li kod Šicka ili kod Divčibarca.
January 10Jan 10 Jebote, danas skoknem do Waitrose (UK lanac supermarketa) i sve je sa cijenama pobudalilo. Pred bozic sam kupovao junece obraze, rebra i shin po £10-12/kg, danas je £15-17. Rep je skup kao i solidan steak, a jedino valja zbog kolagena jer je relativno malo mesa na njemu. Ja se prebacujem na srnetinu full time. Jeftinije mi naruciti srndaca nego istu kolicinu junetine.
January 11Jan 11 Supa od junećih kostiju.Salata: paradajz, paprika, lukGrčki jogurt sa nanom i indijskim orahom (avan)Kari, jagneći sa cveklomNaan - fejl sa konzistencijom testa, previše vode po rp (nisam poslušao svoj instinkt i smanjim količinu!), a mislim da ni kvasac nije odradio svoje. Svejedno, bio je vrlo ukusan, jer sam ga premazao sa rastopljenim puterom koji je aromatizovan belim lukom.
January 11Jan 11 57 minutes ago, Ras said:Supa od junećih kostiju.Salata: paradajz, paprika, lukGrčki jogurt sa nanom i indijskim orahom (avan)Kari, jagneći sa cveklomNaan - fejl sa konzistencijom testa, previše vode po rp (nisam poslušao svoj instinkt i smanjim količinu!), a mislim da ni kvasac nije odradio svoje. Svejedno, bio je vrlo ukusan, jer sam ga premazao sa rastopljenim puterom koji je aromatizovan belim lukom.Gde nestade ručak?
January 11Jan 11 1 hour ago, Boksi said:Gde nestade ručak? Nakon onoliko truda i nakon što zadovoljim sve stejkholdere, ovo je pitanje koje sam sebi najčešće postavljam.Zjbvju sajtovi za postavljanje fotografija. Edited January 11Jan 11 by Ras