January 21Jan 21 odlagao sam ga bogami dugo.. reko sigurno nije nesto, kad ono bolje od svih cokoladnih kombinacija odatle... dzem od urmi u sredini a ovo psenicno onako trosno.
January 24Jan 24 Orada koja je šare zaradila na gril tiganju, pa dovršena u rerni, brokoli i u avanu pripremljen miks belog luka i peršuna.
January 25Jan 25 Dimljena butkica, najpre kuvana sa povrćem i začinima, pa zapečena.Krompir pečen u ljusci (na pola).Dinstani kupus, svež i sladak!Kiseli krastavci, paprika iz turšije i zreli kraljevački i kajmak i sir.Plus dezert Edited January 25Jan 25 by Ras
January 28Jan 28 макароне casarecce sa losososom i spinaćomRavnam nekim roze(t)om, štaću.Sreda - mali petak. Edited January 28Jan 28 by makaronee Lingoitaliano
February 1Feb 1 Piletina s mlincima. Ne izgleda baš reprezentativno, ali ispalo vrlo mekano, mirisno i ukusno:
February 1Feb 1 Kiflica i omlet sa brokolijem zapecen u rerni u skoro 8 uvece. Nema sta nisam jela danas, prvi dan opet u BGu i pojela sam koliko za 3 dana dok sam bila u vikendici.Ja mislim da meni BG naprosto ne prija ich iz nekog razloga...