October 24, 2025Oct 24 1 hour ago, ubibobi said:Moja šveca od ujaka je vadila kosti iz sardine, to mi je u tom rangu I ja sam i kosti i krljusti i utrobu ali belo iz cajne nikad 😍
October 24, 2025Oct 24 1 hour ago, ubibobi said:Moja šveca od ujaka je vadila kosti iz sardine, to mi je u tom rangu Khm
October 24, 2025Oct 24 1 hour ago, Serena said:I ja sam i kosti i krljusti i utrobu ali belo iz cajne nikad 😍Pa šta ostane od nje? Da se razumemo, ima raznih vrsta i kategorija sardina, ovo su bile one male evine, koščice kao paučina a ona prebira po tome pola sata
October 25, 2025Oct 25 Moj teca iz Jase Tomic je jeo ribu s kostima. To mi je jedna od trauma iz detinjstva.
October 25, 2025Oct 25 12 hours ago, ubibobi said:Moja šveca od ujaka je vadila kosti iz sardine, to mi je u tom rangu pa i to, mada to bas retko jedem, kao i cajnu. ne vadim sve, ali one krupne bele dugmice da.sta je sledece, ne trebite lubenicu od semenki? Edited October 25, 2025Oct 25 by Mr.Mxyzptlk
October 25, 2025Oct 25 9 hours ago, ubibobi said:Pa šta ostane od nje? Da se razumemo, ima raznih vrsta i kategorija sardina, ovo su bile one male evine, koščice kao paučina a ona prebira po tome pola sata Isto Koscice kao paucina? A ogromni prsljenovi kicmenog stuba?Ne pamtim kad sam je zadnji put jela.21 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:sta je sledece, ne trebite lubenicu od semenki?A krugovi iz mortadele?
October 25, 2025Oct 25 pa ni nju ne jedem. ali vadio sam kao mali. inace sam uvek vadio kapilare iz mesa i ono masno sa strane kod krmenadle npr. iako to bude savrseno isprzeno, imao sam trip da to nije zdravo :)
October 25, 2025Oct 25 4 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:sta je sledece, ne trebite lubenicu od semenki?Paj sad ovo, umem ponekad da povadim one bele odvratne zametke iz belanca pre nego što prespem u tiganj, uvek mi je to bilo nekako baš gadno Ed.pljuckaju se semenke ofc
October 25, 2025Oct 25 Kupio sam jutros ovu domaćinsku da probam i mislim se šta bi @Mr.Mxyzptlk od nje iskoristio, ova 3 zrna bibera možda?
October 26, 2025Oct 26 Kada sam bila dete nisam htela da jedem belo od pršuta. Trebalo mi je godina da shvatim šta to tata tupi o izbalansiranom ukusu.