October 17, 2025Oct 17 Boranije je povrce koje nikako ne mogu da prihvatim - probala sam i zutu pljosnatu i zelenu okruglu, to je prosto ljigavo i bezukusno, nekako mlitavo i nepotrebno.Recimo spargle nemaju jak ukus, ali ako su zdrave i sveze, slatkaste su i prihvatljive, ali boranija?Neko mi jednom rece da je pravio musaku sa boranijom, pomislih - steta tog mesa…
October 17, 2025Oct 17 pravda za boraniju! pogotovo čorbicu, što se najbolje prima na mahmurnu glOvu ili ćušpajz na_kiselo.
October 17, 2025Oct 17 key words: mlada boranije. To je perfekcija. Onu matoru jedem kad mama skuva pa kao ajde, ukus blago tuzan ali da se navici.
October 17, 2025Oct 17 2 hours ago, Lancia said:mahuna je generalno dosta koriscena kao prilog jelima u restoranimaUčinilo mi se da piše marihuana
October 17, 2025Oct 17 8 minutes ago, Svemir Zeka said:Učinilo mi se da piše marihuana Sto je b(oops!) Zeki milo, to mu se i snilo
October 18, 2025Oct 18 Njeno velicanstvo GombOca Za svakog po red Malo sam preterala sa prezlom, suprug kaze: Super, kad pojedemo gomboce skuvaj rezance i ubaci ih u prezlu Sto sam se namucila da ih napravim da budu okrugle sljive bile velike pa ih presecala na pola i onda ona ivica ostra pa mi rasece testo Sledeci put ih pravim sa suvim sljivama, ukrotljivije su
October 18, 2025Oct 18 48 minutes ago, Serena said:Njeno velicanstvo GombOca Za svakog po red Malo sam preterala sa prezlom, suprug kaze: Super, kad pojedemo gomboce skuvaj rezance i ubaci ih u prezlu Sto sam se namucila da ih napravim da budu okrugle sljive bile velike pa ih presecala na pola i onda ona ivica ostra pa mi rasece testo Sledeci put ih pravim sa suvim sljivama, ukrotljivije su Sad ću i ja. Turnir gombozza ❤️
October 18, 2025Oct 18 3 hours ago, Shan Jan said:Ajmo ljudi, oce li neko da zaigra za tim knedli sa sljivama?Evo i za tebe
October 18, 2025Oct 18 serena, jesi preterala sa prezlom... ali nema toga sta 15 kasika secera ne popravi!u knedle valjda ide posebna sljiva, ako se dobro secam madxarka/pozegaca, ne moze svaka, ne valja kad je sljiva suva pa ne oboji testo, ne strcne te u oko i po majici (:D) kad raseces knedlu...
October 18, 2025Oct 18 29 minutes ago, Lancia said:Za mene nece niko da napravi knedle s visnjama shmrtz.Evo ja cu ako moze s visnjama iz kompota 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:u knedle gombozze valjda ide posebna sljiva, ako se dobro secam madxarka/pozegacaIspravila sam ti ovo Madzarke i pozegace ne rastu vodje...Ove moje su nalik njima ali dzinovske, obojile su testo u crveno, a i Lala je uspeo da uprska trenerku Edited October 18, 2025Oct 18 by Serena