October 15, 2025Oct 15 ispekla hokaido bundevu da pravim neki pumpkin bread ali smo je celu pojeli klot Edited October 15, 2025Oct 15 by ivy
October 15, 2025Oct 15 Jel neko za vruce pupuške?Sa domacim pekmezom od sljiva Edited October 15, 2025Oct 15 by Serena
October 15, 2025Oct 15 5 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:sta su pupuske, hlebcici? dobro izgleda, moze sve od testa Au ne znas sta je pupuška, znaci da nemas veze sa Vojvodinom Kod nas na severu Backe tako kazu za okrajak hleba.Ovo su mali hlepcici ili ti ćabate.
October 15, 2025Oct 15 4 hours ago, Serena said:Jel neko za vruce pupuške?"A duduške k'o pupuške..." 😉Nisam dosad znala šta su pupuške, mislila sam da je Đole to stavio onako, da lepo zvuči!
October 15, 2025Oct 15 4 hours ago, Serena said:Au ne znas sta je pupuška, znaci da nemas veze sa VojvodinomKod nas na severu Backe tako kazu za okrajak hleba.Ovo su mali hlepcici ili ti ćabate.ne znam ni za papuske ni za cabate. meni je to sve hlebac :)
October 16, 2025Oct 16 Kad ne znaš šta bi sa jelom, udavi ga pavlakom!boranija — PostimagesZa osnovu sam na maslinovom ulju zagrejao beli luk, čili papriku i suvi origano, pa dodao pileći file, prethodno pripremljen na gril tiganju i izrezan na komade. Vodom sam pokupio sokove koji su se cedili iz mesa, pa usuo u tiganj, dodao kašičicu senfa, pavlaku za kuvanje, nacedio pola limuna i narendao malo parmezana.Boranija je samo blanširana, a za salatu paradjz (dok još liči na nešto) sa crvenim lukom. Edited October 16, 2025Oct 16 by Ras
October 16, 2025Oct 16 ja u boraniji nekad grunem kiselu pavlaku i tako jedem. nije mi najomiljenije jelo.
October 16, 2025Oct 16 28 minutes ago, ultra plasticni said:boranija je odvratna nista tu ne pomazeA tek artičoke Junior kad je bio mali negoduje na boraniju uz pohovano belo, ja reko a sta bi ti umesto nje za prilog?- Moze recimo cevape Ljubi ga majka Edited October 16, 2025Oct 16 by Serena
October 16, 2025Oct 16 Boranija je carska stvar ali ne kao prilog, vec corbasto glavno jelo. I sto ide beli luk uz to, mmh. Jedini problem je sto se krka dosta belog hleba uz to.