October 3, 2025Oct 3 27 minutes ago, Lancia said:@arheolog1981 al si pedantan, sve se blista. odoh da ribam pokuci Da, mislio sam da je @JakeBlues dok nisam video koga si tagovala.
October 4, 2025Oct 4 drpanopile — PostimagesPokušaj da se, na tiganju, uz pomoć crvenog luka, crvene paprike, paradjza i origana oživi zaostala pečena piletina.Skoro da mi je uspelo.
October 4, 2025Oct 4 Ja sam danas napravila svasta nesto, umorila se svojski i evo me sad prezivam, digla sve cetiri uvis.Nista nisam slikala jer me mrzi da postujem slike od kad mi je imgur otkazao poslusnost.Evo sta sam sve napravila:Pilecu supicu sa knedlama i flekicamaRebarca i krompir u rerni ( nasla neki recept na YouTube rebarca i krompir se u ciniji poulje, posole pobibere i pospu dimljenim mlevenom paprikom pa se dobro izmasiraju, a onda stave u pleh oblozen pek papirom. Ovo sve se pokrije drugim listom pek papira koji se dobro pokvasi vodom i sve ususka i zarvori pa u rernu, pola sata na 200, skine se papir pa jos pola sata na 200. Rezultat fenomenalan, rebarca spolja hrskava, a unutra socna. Nikad bolja nisam jela)Pecena paprika sa bl i balzamiko sircetomJedan divan socni kolac sa rogacem, preliven cokoladom.Mozda ga sutra uslikamTepsiju somunaLiker sa zamrznutim sumskim vocemSutra ne prilazim sporetu. Edited October 4, 2025Oct 4 by Serena
October 5, 2025Oct 5 On 4. 10. 2025. at 13:39, Ras said:Pokušaj da se, na tiganju, ... oživi zaostala pečena piletina.neće na tiganju. bolja ti je varijanta neka grčka supa. meni najbolje rade one sa limunom, avgolemono ili lemon orzo.
October 5, 2025Oct 5 4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:ja sam tostirao hleb :pI ja sam, al' se ne vidi od maslaca i kajsije, more! :PJel to bela kafa?Tostiran hleb, maslac, med/džem.Moj omiljeni slatki doručak.
October 5, 2025Oct 5 cisto mleko, mrzelo me da pravim nes :)hleb ti lici na przenicu :) puter! :p da, da, jedan od omiljenih, uopste ne razumem ljude koji ne jedu slatko za dorucak.sta je kod tebe u solji, neskvik?
October 5, 2025Oct 5 E, to je beskvasni hleb iz Lidla :), pa sam ga stavila pod tost, ali ne predugo.Jeste, neskvik, ja sam sebi omiljeno dete! :PBude ili neskvik ili kapućino, topla čokolada, karamel mleko (šerbet sa mlekom), bela kafa...ali ne umem da ubodem šmek bele kafe kao kad je nekad pravio ćale, pa je retko spremam.edit: maslac iz Valjeva. Čačani će mi biti zaduženi za ručak. 💃🏻 Edited October 5, 2025Oct 5 by Klara
October 5, 2025Oct 5 BataciPravila sam po ovom receptu (osim ojster sosa, njega nisam imala), odlicno je, brzo, lako, preukusno.
October 5, 2025Oct 5 1 hour ago, Klara said:E, to je beskvasni hleb iz Lidla :)Evo ga, @Mr.Mxyzptlk ✨✨