September 10, 2025Sep 10 38 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:@Ras jel tvoja zova? trebam dobavljaca :)Nije, dobio sam.
September 14, 2025Sep 14 Popular Post Čorba od patlidžana (crni i beli luk, praziluk, malo celera, manja crvena paprika i jedan manja ljuta paprika, majkina dušica, peršun, so, biber, povrće oznojeno na puteru, pa skuvano i blendirano). Zemljane ukuse razblažili smo grčkim jogurtom.ImgBBpatlidzancorba hosted at ImgBBImage patlidzancorba hosted in ImgBBTabuleImgBBtabule hosted at ImgBBImage tabule hosted in ImgBBRamstek....ImgBBmeso-cr hosted at ImgBBImage meso-cr hosted in ImgBB...poslužen sa spanaćem (pripremljen na tiganju, na puteru i sa belim lukom)ImgBBpinkyinthedaylight hosted at ImgBBImage pinkyinthedaylight hosted in ImgBB
September 15, 2025Sep 15 kozji. hteo sam neku gorgonzolu, ali istekla u maju. mislim, stavio bih ja, ionako je bila buđava i kad sam je kupio, ali ne dade mi žena
September 15, 2025Sep 15 Meni najslađe kad naletim na one komade Parmigiano Reggiano ili Pecorino Romano na popustu jer su pred kraj roka trajanja :)
September 16, 2025Sep 16 današnji ručak u selu:-gusta zelena čorba-prasetina iz pečenjare u Ar.-tarator salata-šnenokle-2 u 1sutra, (s)mućkalica od preostalog jučerašnjeg roštilja sa raznoraznim povrćem.. na roštilju su bili i kolutovi tikvica.al se ovih dana dobro jede. Edited September 16, 2025Sep 16 by đorđe geprat
September 16, 2025Sep 16 Popular Post komsija mi doneo velike zelene tikvice..one koje su samo za cuspajz ili potaz..ali ja sam ih narendala,ocedila i napravila ustipke sa feta sirom i ljutom paparikom
September 17, 2025Sep 17 Uzo sam da zamezim jermenskoga suðuka pre večere, našao u frižideru.. a nije me bilo neko vreme, xexe.Suv ko barut, naljut.. taman da pokupi meku svatovsku čaču / raki.Kad tamo, ouzo - neam krštenu čašu za ovo mutno pitjence, ali je zato rakidžija pravoveran.