August 22, 2025Aug 22 Popular Post Sramota me da okačim sliku posle svih ovih vaših đakonija, ali danas me nagovoriše da napravim rezance sa orasima.Vojvođanski retro recept, ultra jednostavno i jako ukusno.Less is more
August 22, 2025Aug 22 1 hour ago, Starman said:Sramota me da okačim sliku posle svih ovih vaših đakonija, ali danas me nagovoriše da napravim rezance sa orasima.Vojvođanski retro recept, ultra jednostavno i jako ukusno.Less is more Ama, je l ti ovo ispod aljinče?
August 24, 2025Aug 24 Pojeli za večeru. Eksperiment, nešto kao španski fazon, crni luk i čorico uprženi, preliveni konzervom seckanog paradajza. Onda dodata dva čena belog luka, kocka riblje supe, pola šolje vode, pola konzerve leblebija, neki poslednji trzaji boranije ubrani danas u bašti. Oko 400 gr bele ribe sečene na kockice (cod = bakalar?). Krčkalo se desetak min, taman dok sam obrala i naseckala šaku peršuna i postavila sto.Ubili smo se! Eksperiment uspeo!
August 26, 2025Aug 26 Meni:37 minutes ago, aram said:smokvama, buratom i serano šunkom, losos sa koricom od pistaćaSve ostalo tebi. <3
August 27, 2025Aug 27 Male, a visoke krem-palačinke. No, ukusne. I lepe. Kao domaćica, jel'te. A lepe i kao bakin tanjir. (ćao, bejb @arheolog1981 !)Slike su bzvz, no mi smo naši, pa me nije sramota. Realno, i gore stvari sam postovala (ćutite, mogu i gore).
August 27, 2025Aug 27 7 hours ago, Marcus Wulffings said:O, grehote da me iko sipa u plastičnu čašu sa Exita 2001. godine. Na kom su, inače, nastupali Božidar Đelić i Mlađan Dinkić.Mene smestiti samo u one visoke i zgodne čaše! Edited August 27, 2025Aug 27 by Klara
August 27, 2025Aug 27 1 minute ago, Marcus Wulffings said:Ne brini, nisam te pio iz te plastične čaše.'si otkinuo čep?