August 6, 2025Aug 6 Da li ste znali da kada posolite domaci paradajz on postane jos sladji? Edited August 6, 2025Aug 6 by Moća
August 6, 2025Aug 6 Ovo nema cenu znaci kad je konacno sazreo i ubrali da jedemo kao orgazam da sam doziveo.
August 6, 2025Aug 6 17 minutes ago, Moća said:Ovo nema cenu znaci kad je konacno sazreo i ubrali da jedemo kao orgazam da sam doziveo.Stavi onda paradajz na Desanku
August 6, 2025Aug 6 Doenjang Dakgui (Korean Doenjang Marinated Chicken) i Gamja Salad (Korean Potato Salad)
August 7, 2025Aug 7 Slupao sam nosinji vid ob one avetinje klimatizere, pa od ovog rahatluka pazarim samo slast dinje, laki orah pršute i gorčinu maslinovog ulja na kraj nepca. Nana, koja je zadužena da svaki novi zalogaj učini zabavnim, ostade samo kao uspomena. Edited August 7, 2025Aug 7 by makaronee Nana bi trebalo da bude sveže iscepkana, ali za foliranje u fotoseansi može da prođe.
August 8, 2025Aug 8 juce sam kupio one stanglice sa kimom u pekari em. ostalo je brdo kima u kesi koji sam posuo u sendvic i prozdrnuo.kim ❤️
August 9, 2025Aug 9 Danas jeo prvi put pljosnate breskve. Sladje i ukusnije od obicnih a i mnogo su zabavne. Preporucujem ako nadjete
August 9, 2025Aug 9 Popular Post Večera, grilovani patližani, halumi i moja letnja verzija Valdorf salate.