August 3, 2025Aug 3 ImgBBsofra hosted at ImgBBImage sofra hosted in ImgBBImgBBuvenucezelenazalfija hosted at ImgBBImage uvenucezelenazalfija hosted in ImgBBČorba od paradjza, pesto, masline, salata od pečenog i svežeg paradjza, pirinač kuvan sa limunom (idealno bi bilo da sam se potrudio i pripremio njoke, ali negde je trebalo podvući crtu) i (Aramov rp) kobasice (iz Morave), sa povrćem (crni, crveni i beli luk, šargarepa i paškanat na trake, začinjeno žalfijom).
August 3, 2025Aug 3 Danas pravila vegetarijanski kari sa leblebijama i batatom.Dobro je, uvrsticu u redovni jelovnik!Recept
August 3, 2025Aug 3 @Ras da dobije svoj kulinarski topik! 👏 i za ostale kreacije, ali kod Rasa je to konzistentno, iz dana u dan.
August 3, 2025Aug 3 1 hour ago, aram said:@Ras jery ti se dopalo ovo s paškanatom i kobajama?Pa, da, nije mi prvi put da spremam.Danas nisam bio lenj, pa sam pržio u tri ture. Bila je nešto veća količina, pa da ne upropastim sa viškom vode. Onda se i paškanat karamelizovao, pa je postao sladak, sladak. Edited August 3, 2025Aug 3 by Ras