July 24, 2025Jul 24 11 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:grasak.od jucedodao pilece i cacikiubih se mirodjijom.Ja gladujem. Juce sam pojela hrane za 3 dana, jutros me mrzelo da izadjem. Sad sam stoik.
July 24, 2025Jul 24 8 minutes ago, Mel said:Ja gladujem. Juce sam pojela hrane za 3 dana, jutros me mrzelo da izadjem. Sad sam stoik.Stojis pored frizidera i meracis cokoladu?
July 24, 2025Jul 24 Nema cokolade @kronostime Ta mala zivotinjska carstva su ionako ni za zub. Nema vise ni eurokremica kupljenog za babu da ponese kad podje na palacinke. Nema ni testa za pizzu. Nema ni 3 frikom sladoledica. Nema ni raviola koje vole barba Pape. Voca nikad nije ni bilo. Kesica ovsenih pahuljica koje je baba dala da se nadje detetu je na lepsem mestu. Cufte su bile vrlo fine, ali ne treba ih predugo drzati u frizideru kad vec dete nije tu ceo dan. Nadam se da su deda i baba dobro nahranili unuke danas, jer ja jos imam da pospremim pre nego sto radnja uopste stigne na red.
July 27, 2025Jul 27 ImgBBsveostalo hosted at ImgBBImage sveostalo hosted in ImgBBImgBBkrompirimeso hosted at ImgBBImage krompirimeso hosted in ImgBBČorba od tikvica.Paradjz, caciki, baba ganuš.Burgeri (pljeskavice) od jagnjećeg mesa (pripremljeni na gril tiganju, crveni i beli luk, peršun, nana, bosiljak, so, biber, paprika, kumin, origano) i pečeni krompir. Edited July 27, 2025Jul 27 by Ras
July 27, 2025Jul 27 1 hour ago, Klara said:Kad porastem, udaću se za Rasa, da jedem ko kraljica!Nema potrebe za tako radikalnim potezima Kad budeš htela, javi se i dođi u goste. Dragim ljudima kuvam bez ikakvih obaveza.A ovo danas je bilo skoro perfektno - krastavac u cacikiju pustio je nešto više vode no što je to poželjno.Takođe, odustao sam od ideje da ispečem kozji sir u kori za pitu, jer sam kasnio sa pripremom, morao sam i na pijacu jutros i pljusak me omeo. Na kraju, taj sir nam i nije nedostajao.Sa pripremom jela sam započeo u 10:30, a u 13:00 sam već čekao gosta 10ak kilometara odavde, istuširan i presvučen.Danas sam Edited July 27, 2025Jul 27 by Ras
July 27, 2025Jul 27 4 minutes ago, Ras said:javi sedođi u gostebez ikakvih obavezaZezam se , hvala na gurmanskom pozivu! <3