Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Eibar zakasnio 5 min... valjda nece ostati na ovom jednom.

Posted

Koliko srece ima Eibar, dva odlicna suta je skinuo covek Ronaldu.:dry:

Uci ce valjda barem treci nekako (ako vec ne mogu nekih 5+ ili 6+).

Posted

Jel znate onaj osecaj kad navijate da ne udje par koji imate na tiketu? [emoji16]

Budala odigrao na poluvremenu France1 sistem 3/4 sa 4x i ne stavim sitno na 4/4... sad navijam da Renne ne da gol i izjednaci...

Ali neko drugi mora da da gol... jos 15m.

U kurac [emoji23]

Posted

Jos oko 5 minuta, znao sam da ce Nant da zabije i njih nisam stavio, a izgleda da sam trebao [emoji33] na 5/4 bila bi fina parica. Ajde jedan gol!

Posted

Kladim se pa mozda jednom godisnje, dosao kuci i vidim Hajduk gubi od Istre.

Log in na 365 odigram keca na prelaz i 4+ do kraja tekme bilo 30 min.

Jebeni golman mi donese mizerne parice ali i satisfakciju. :D

Sad mi porasli apetiti, o kocko uzasna li si. 

Posted

Teska navlaka. I kada ima 5-6 utakmica, naci ce se nesto za odigrati.:D

Posted

Kakvu kvotu od 100 sam fejlovao [emoji52]

Posted

Znaci stvarno sam budala, jos gledam sinoc zasto su mi pozeleneli tiket i ne kontam... Sistematska budala. Znaci prosla su mi sva 4 x u sistemu 3/4 (uplaceno 4x.50¢) i ja mislio da gubim jer nisam stavio nista na 4/4... (znam, trebao sam ali nisam sav svoj ovih dana kad radim u 3/3 smeni [emoji854])

Sad vidim uplatilo mi na konto ali sad mi je jos manje jasno sta sam pogodio... neko ima sistematska iskustva?6b5c61f2171d588c0a6dda770aae7228.jpg

Posted

ah, da... nisam uradio matematiku [emoji51]
4 kolone po oko 15€

Posted

Fudbal 1/2, NHL 2/2, Bayern je dosao 5+ i 6+. Ne mogu pronaci 3 meca za 3+, ma koliko verovatna bila. Bayern lagano; Real jedva; Benfica se mucila protiv mnogo slabijeg rivala, samo 2-0. NHL manje-vise rutinski, mada se cinilo da Pingvini nece moci do gola. Ponekad se cini da je kombo nemoguce sastaviti ili da igram fudbal samo na 2+, makar i na kvote ispod 1.10; tu je verovatnoca pada ipak manja (u petak je i tako nesto palo). Ok dan, mada sam se izglupirao na jednom duzem tiketu (igram obicno 2P2+ ili 2P1+ tiket, no juce izmudrovah P1+ i 2P1+ kombinaciju i padoh; naravno da su svih dvadesetak parova otisli u 2P1+).

Tja, pomalo me je smorilo ovo juce, pa nisam odigrao jace ni danas.

Fudbal

Ajax-Heerenveen 3+

Feyenoord-AZ Alkmaar 3+

Guabira-Sport Boys 2+

The Strongest-Aurora 2+

New York City-LA Galaxy 2+

Kvote, 2.17, 1.60.

Ovih dana je skoro nemoguce povezati dva 3+ meca, no valjda Holandjani mogu ispostovati; Ajax tradicionalno zatrpava danasnjeg rivala, dok drugi par redovno donosi pregrst golova. Bolivijci opreznije, kao i MLS derbi.

Prateci tiket, Fiorentina 2P1+, Rangers 2P1+, Fenerbahce 2P1+, Club Brugge 2P1+, Arsenal 2P1+, Lazio 2P1+, Ajax 2P1+, Sampdoria 2P1+, Juventus 2P1+, Partizan 2P1+, Midtjylland 2P1+, Basel 2P1+, Young Boys 2P1+, Salzburg 2P1+, Feyenoord 2P1+, Tottenham 2P1+, Galatasaray 2P1+. Kvota 16.72.

NHL

Pittsburgh-Dallas 5+

Kvota 1.35.

5+ trend, Pittsburgh 9/10, Dallas 3/10. Ovo bi na papiru trebala biti kanonada, mada su Starsi zatajili ofanzivno, u poslednje vreme (cemu fenomenalan napad, ako ces igrati ove smaracke 2-0/2-1 utakmice).

NBA

New York-Toronto w2

Dallas-Houston w2

Kvota 1.46.

Nastavljam sa igrom protiv timova sa zacelja.

MLB predsezona, Toronto 1, Chicago Cubs 2, San Francisco 1. Kvota 5.19.

Posted (edited)

Natrpah Ajaxa dom prvo golovi. 2+ i 3+.

Prvo kvote u Maxbetu bile odlicne 3 i 8.5, dosta vise nego kod ostalih. Ja odem da igram, kad kvte 3.15 i 9. Onda sam morao i jace nego sto sam planirao, pa ispade ovo na dosta jako za ove kvote.

Dodao i 4+ po 26.

Jeste Ajax u slaboj rezltatskoj formi poslednji par utakmica al bas zato mislim da ce da se vade pred svojom publikom (prethodni mec u Amsterdamu 0:0 sa Hagom) i hvataju poslednju nadu u borbi za titulu. A sto kaze Miljenko, tradiocanlno im serviraju goleadu. Pa zasto ne bi tako i danas. A kvote po meni neverovatno visoke.

Edited by Timmy
Posted

Kvote su i mene iznenadile, te sam imao dilemu zbog toga (nisam ocekivao preko 1.30 za 3+).

Posted

Koliko desavanja u prvih 8 minuta na Ajaxu. 4 kornera, 3 sanse, stativa, nedosudjen penal, sviran ofsajd koji nije bio... valjda ce poceti i da daju...