March 18Mar 18 2 hours ago, Nevernik said:Ovo jeste zabavan film, ima ga na HBO ako nekoga interesuje.Uhvatila sam film na Cinemaxu kad je msv dao dojavu, super ako ima na HBO.
March 21Mar 21 Jedno ime, i to veliko, fali na posteru, a to je cuveni Forest Dzej Akerman!Uglavnom, rec je o kolekciji random klipova iz deset horor filmova sedamdesetih (jedan je sigurno iz 1980, posto sam ga gledao u okviru moje horor kampanje za tu godinu), a koju je hostovala Elvajra, mistres ov d dark. Rec je o sledecim filmovima:The Astro-zombies, Blood Feast, Carnival of Blood (stoji mi na redu za gledanje), Dr. Jekyll's Dungeon of Death, The Driller Killer (jos jedan u redu), Drive in Massacre, Fiend (gledan u onoj kampanji iz 1980), Snuff, The Texas Chainsaw Massacre (gledan, naravno) i Two Thousand Maniacs. Ja sam vec navikao na Elviru i njene komentare filmova iz ranijih epoha (uglavnom horor i sajfaj sezdesetih i sedamdesetih), ali ovo bas predugo traje. I klipovi su neujednaceni. Neki traju po pola sata, drugi jedva nekoliko minuta (poput testere!). Sam film (ako se ovo moze filmom nazvati) traje citavih dva sata! Iako sam krenuo sa zanimanjem da gledam klipove, jer sam pretpostavio da cu videti meni dosad nepoznate filmove sc kategorije (i zaista, pola ih je takvo), prilicno sam se smorio zbog loseg kata.Nesto slicno, sa istom ovom ekipom, napravljeno je godinu dana ranije, kada je host bio Dzon Karadin, pod imenom Ril Ekspozur (Reel Exposure), i tu je cak 28 filmova skucano u 76 minuta! A tamo su prikazani klipovi filmova The Sin of Adam and Eve (1969), Bury Me an Angel (1971), The Twilight People (1972), Sweet Sugar (1972), The Doberman Gang (1972), The Devil's Wedding Night (1973, odgledano), The Single Girls (1973), Beyond Atlantis (1973), Terminal Island (1973), Truck Stop Women (1974), The Working Girls (1974), The Manhandlers (1974), Dolemite (1975, stoji u redu za gledanje), Dr. Minx (1975), Dr. Black, Mr. Hyde (1976), Tunnel Vision (1976), Ebony, Ivory & Jade (1976), The Human Tornado (1976), Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy (1976, da li zaista treba da se izjasnjavam:)?), Cinderella (1977, :)))), Emanuelle Around the World (1977, gle, tri ov a kajnd!), I Spit on Your Grave (1978, odgledano), Fairy Tales (1978), Tourist Trap (1979, odgledano), Disco Godfather (1979), Zombie (1979, ah, maj men Fulci!), The Boogey Man (1980, odgledano) i Tanya's Island (1980). Ovo je bio daleko bolje uradjeno.
March 22Mar 22 Prvih 20 sekundi T2,uvek me uhvati jeza koliko je pogođena suštinaJel neko gledao Hail Mary project,vidim porobio na box officu,i na rotenu.
March 22Mar 22 F, M, SB / Jim Jarmusch, 2025.Gotovo ništa, gotovo niočemu.Последний теплоход / Илья Желтяков, 2023.Dokumentarac u kome brod "Kaludija Jelanska" plovi oko Kolimskog poluostrva par puta mesečno, povezujući nekoliko umirućih naselja, par meteorologa, ribarsko selo i čoveka u potrazi za pradedovim imanjem sa stare fotografije.Po rečima kapetana, brod, 50-godišnjak je sagrađen u SFRJ i kad ode u penziju, prekinuće se i ta tanka nit. Edited March 22Mar 22 by makaronee red plovidbe
March 23Mar 23 Peaky Blinders Immortal manMislio sam ga preskociti ali bagsica i poneka dobra kritika su me ipak ubedili.Ne znam sta su hteli postici sa ovim filmom ali izgleda bas lose. Kao jedna reklama za britanska odela i promociju britanske muzike.Jedina uteha je sto su mogli napraviti jos gori kraj...4/10
March 23Mar 23 On 15. 3. 2026. at 13:36, copkillah said:Super je, iako je bukvalno ISTI film kao Raid: Redemption.Možda, da sam prvo gledao te azijate, pa ida pokušam da kažem da liče - pomalo, po priči.Na sreću prvo pogledah Dredda - koji je superioran u svakom jebenom detalju.Muziku je suvišno i pominjati. Edited March 23Mar 23 by Kako god ...
March 23Mar 23 juce bio nesto mamuran i malaksao i resio da popodne provedem na kaucu ispred tevea. odem na iplayer i naletim na ovo - the taste of things https://www.imdb.com/title/tt19760052/vidim ima juliette binoche i kliknem. lep film, posebno naoko al najebao sam onoliko. pojeo sve sto sam po kuci nasao. strasno!
March 24Mar 24 Send Help konačno nešto što vredi pogledati od Rejčel Mekadams a da nije razmena fluida sa imenjakinjim Weisz
March 24Mar 24 19 hours ago, Kako god ... said:Možda, da sam prvo gledao te azijate, pa ida pokušam da kažem da liče - pomalo, po priči.Na sreću prvo pogledah Dredda - koji je superioran u svakom jebenom detalju.Muziku je suvišno i pominjati.Dredd kakav treba da bude! Karl Urban je otkinuo kako je odigrao, odlicni su bili i ostali, posebno Mama. Griti atmosfera (mislim da je snimano u Johanezburgu), scene koje se krecu od slow-mo do jurnjave po ulici, od pucnjave do pucketanje koze na rukavicama kad stegne oruzje. Muzika apsolutni svrsh, sve se uklapa savrseno. Svidja mi se sto ceo film ne vidimo facu Dredda. Mozda i najbolji posapokalipticni SF.
March 24Mar 24 3 hours ago, Fakundo Sava said:Rejčel Mekadams razmena fluida sa imenjakinjim WeiszMeni je to bilo vrlo dobro.https://m.imdb.com/title/tt6108178/ Edited March 24Mar 24 by pariah
March 24Mar 24 Mercy (2026) kazahstanca Timura Bekmambetova uz podnošljivo solidnog Krisa Prata.Nije loše krenuo iako malo uz vajb kao "već viđen kliše", i priča drži do raspleta... Moglo je bolje ali štajetuje, od realnosti ne može se pobeći daleko Edited March 24Mar 24 by mlatko
March 24Mar 24 17 hours ago, Fakundo Sava said:Send Helpkonačno nešto što vredi pogledati od Rejčel Mekadams a da nije razmena fluida sa imenjakinjim WeiszDe ima ta dinamika fluida?
March 24Mar 24 1 hour ago, 3opge said:De ima ta dinamika fluida?Disobedience https://www.imdb.com/title/tt6108178/Na žalost nema nudare ,samo sočni kisevi
March 25Mar 25 Gledam nekog Besonovog Drakulu, zajebala se jer videh da glumi Kristof Valc.Bože kakva glupost, svi su nešto histerični, plus je ovaj što glumi Drakulu toliko grdan da bolje izgleda pod maskom 400 godina starog akrepa.Ali gledam, šta ću.