Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

The Running Man (2025) - sprdnja, nije ni čudo što je puko na box office... ni do kolena originalu, iako su dosta različiti...

Predator Badlands - crtani film/igrica... možda se i dopadne nekom ko ima 10-13 godina...

Hamnet - uf, baš jake emocije mi je izazvao, iako nisam fasciniran filmom... poslednja scena je fantastična...

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Ne razumem hajp i oduševljenje filmom Marty supreme

Iritantan lik koji dva i po sata trči levo desno da bi... nešto, i gomila iritantnih likova koje sreće usput

Bilo je zanimljivo videti Gvinet Paltrou posle dužeg vremena, eto nešto pozitivno

Edited by Nikodije

Kažu da će mali Timoti ŠalaMala izvisiti za oskara zbog Faux pas apropo opere i sličnih, po njemu nimalo vrednih, oblika umetnosti.

Joe Biden Oops GIF by The Democrats

Gledao sam i Woman of the hour zbog neodoljive Ane Kendrik i opet je neodoljiva, nema šta. Film đene-đene, nije loš. Po istinitoj priči o jednom u nizu američkih narcisoidnih serial killera i silovatelja.

15 minutes ago, pariah said:

Kažu da će mali Timoti ŠalaMala izvisiti za oskara zbog Faux pas apropo opere i sličnih, po njemu nimalo vrednih, oblika umetnosti.

Joe Biden Oops GIF by The Democrats

Ma ionako bi dobio MBJ.

29 minutes ago, pariah said:

Kažu da će mali Timoti ŠalaMala izvisiti za oskara

Samo zato ostajem budna u nedelju/ponedeljak!!!

kk-Em7G8KUez-K.webp

Al3okb69o-ULvy.webp

kako ću se smejati kad bude dobio nagradu mbm

Grohotom

Running Man mi je skroz bzvz, originalni film dosta bolji (bar ostao u boljem sećanju), a u njemu odrasli muškarci nose drečavi triko, pa vi vidite. Ovo sad ima nekog štofa kao malo bolja/realnija priča, ali je previše fokusirano na akciju, a premalo na neku suštinu, sve je površno. Majkl Cera i crni brat su komotno mogli da budu jedan lik i da se na uštrb još jedne jurnjave po ulici prikaže malo više socijalnog aspekta priče. Ovako imamo scene gde neka raja odjednom navija za lažnog Švarcija, a nije jasno ni kako ni zašto, jer su ga mrzeli do juče.

Tron Ares je neopevano đubre od filma, žali bože mojih dva sata života. Scene u gridu su do jaja, ali valjda zbog skupoće ili čega već, veći deo filma je u realnosti koja je prikazana bedno i prazno. Likovi crno-beli, Dejna Skali, krvtijbm, šta je ona tražila u tom filmu i zašto su baš nju odabrali, mogla je metla da odigra njenu ulogu.

Frankenstein Giljerma del Tora mi bio baš dobar, scenografija fenomenalna, Ajzak odličan, čudovište odlično, dobar film.

Anakonda sa Džek Blekom i Pol Radom, nažalost dosadno i prazno. Pokušava kao da bude neki vickasti meta film, ali ne radi dobro, nije smešno, a par najboljih forica je gurnuto u trejlere. Šteta, njih dvojica su dobri komičari da bi mogli da iznesu mnogo bolje od ovoga.

1 hour ago, Nikodije said:

Ne razumem hajp i oduševljenje filmom Marty supreme

Iritantan lik koji dva i po sata trči levo desno da bi... nešto, i gomila iritantnih likova koje sreće usput

Bilo je zanimljivo videti Gvinet Paltrou posle dužeg vremena, eto nešto pozitivno

ja sam ga na pola batalio

Just now, banecare1 said:

ja sam ga na pola batalio

Pa i ja sam bio u iskušenju, al sve kao čekam da vidim gde će da stigne od tolikog jurcanja. Na kraju je stigao da pokaže ljudsko lice iako je dva i po sata bio narcis, pa mi je tu ispao još iritantniji

57 minutes ago, Nikodije said:

Pa i ja sam bio u iskušenju, al sve kao čekam da vidim gde će da stigne od tolikog jurcanja. Na kraju je stigao da pokaže ljudsko lice iako je dva i po sata bio narcis, pa mi je tu ispao još iritantniji

not spoil alerted hihi

IMDb
No image preview

Good Luck, Have Fun, Don't Die (2025) 7.4 | Action, Adv...

2h 14m | R

Interesantan mix Black Mirrora i Sam Rockwellovštine. Dosta toga već vidjenog, nešto nepotrebnog banter humora ali zabavan dovoljno da ubijem dva sata.

Novi Frankenštajn.

Vizuelni SPEKTAKL (namerno velikim slovima).

Pored toga, sasvim pristojno, drži pažnju, priča se fino razvija i 2 i po sata relativno brzo prolazi.

Dve primedbe u poslednjih pola sata,

Spojler Ajlert

apsolutno nepotrebna romansa između Stvora i Elizabet, i "sine oče" momenat. Ovaj drugi donekle i mogu da razumem, prvi mi je baš passe.

Kroz film se naravno provlače očekivane teme od kojih je verovatno noseća - želja svih za večnim životom i želja onog ko ga ima za smrću...

Edited by Mil@n

On 10. 3. 2026. at 11:40, pariah said:

Koverte su pečatirane ima skoro mesec dana, sisica je to znala pa je rešio malo da se urči

Potajno se nadam da bi mogao da iznenadi Wagner Moura a ne bi bilo iznenađenje MJ23

a nominaciju za sporednu ulogu Sinnersima je pre svih zaslužio irski vampir gajdaš