March 25Mar 25 2 hours ago, Valk said:Gledam nekog Besonovog Drakulu, zajebala se jer videh da glumi Kristof Valc.Bože kakva glupost, svi su nešto histerični, plus je ovaj što glumi Drakulu toliko grdan da bolje izgleda pod maskom 400 godina starog akrepa.Ali gledam, šta ću.
March 26Mar 26 On 22. 3. 2026. at 20:40, Bogotac said:Jel neko gledao Hail Mary project,vidim porobio na box officu,i na rotenu.Malocas dosao iz bioskopa. Uzas zivi, jedino mozda ako ste dete moze ono da vam se svidi. Sve je vec vidjeno, svaki klise je tu, uz marvelovski humor i obavezno sarenilo boja.
March 26Mar 26 https://www.imdb.com/title/tt14592948/Meni bas dobro legao navece posle smorenog dana. 7.5/10
March 28Mar 28 Pogledao sam ovog poslednjeg Sorentina, MilostI pored izvesnog manirizma, zbog kojeg nisam uspeo da odgledam Parthenope (iako ima bombu u glavnoj ulozi), ovo je jako dobar film!Prikazao RTS prošlog vikenda, a najavio neko ovde na odgovarajučpj temi.
March 29Mar 29 Hehehe. Nemacki strejttovideo zombi muvi koji je kostao oko 2000 dolara, ako i toliko, sa urnebesnim engleskim dabom, koji veze nema sa radnjom filma. Radnjom filma? Kakvom radnjom? Verovatno je trebala i biti tamo neka radnja, ali posle pocetnih deset-petnaest minuta imamo samo seriju sekvenci gde random zombiji idu naokolo i na razne nacine hasan seckaju u zvacu ljude, a par lekara, nasih glavnih junaka, naporedo, idu, takodje, naokolo, random napadajuci zombije, hasan seckajuci ih, u uzaludnom pokusaju da spasu covecanstvo. Na sta to lici, mozete videti na urnebesnom trejleru:Ako zelite da saznate nesto detaljnije o ovom sloku, mozete procitati jednu od boljih recenzija ovde. Inace, pored navedenih filmova, referisu se jos i na Reanimatora i Osmog putnika (dada!). Navukli ste se, poput heroinskog adikta na ovaj film? Ima ga na ok.ru!Nema na cemu.
March 29Mar 29 On 26. 3. 2026. at 1:53, Sludge Factory said:Malocas dosao iz bioskopa. Uzas zivi, jedino mozda ako ste dete moze ono da vam se svidi. Sve je vec vidjeno, svaki klise je tu, uz marvelovski humor i obavezno sarenilo boja.Film je apsolutna budalaština
March 30Mar 30 23 hours ago, Њујоркер said:Hehehe. Nemacki strejttovideo zombi muvi koji je kostao oko 2000 dolara, ako i toliko, sa urnebesnim engleskim dabom, koji veze nema sa radnjom filma. Radnjom filma? Kakvom radnjom? Verovatno je trebala i biti tamo neka radnja, ali posle pocetnih deset-petnaest minuta imamo samo seriju sekvenci gde random zombiji idu naokolo i na razne nacine hasan seckaju u zvacu ljude, a par lekara, nasih glavnih junaka, naporedo, idu, takodje, naokolo, random napadajuci zombije, hasan seckajuci ih, u uzaludnom pokusaju da spasu covecanstvo. Na sta to lici, mozete videti na urnebesnom trejleru:Ako zelite da saznate nesto detaljnije o ovom sloku, mozete procitati jednu od boljih recenzija ovde. Inace, pored navedenih filmova, referisu se jos i na Reanimatora i Osmog putnika (dada!). Navukli ste se, poput heroinskog adikta na ovaj film? Ima ga na ok.ru!Nema na cemu.Svaka čast što uopšte možeš da gledaš ove "filmove" snimljene lošom VHS kamerom, a kamoli da ih završiš kad počneš. Ja kao stari horor fan sam svašta gutao, ali baš ovolike trešine nisam mogao da svarim nikad, ni da uzmem u obzir da pokušam... prvi frejm na trejleru sve govori...
March 30Mar 30 Ja sam se pelcovao zanavek za ovakve filmove kada sam, ni sam ne znam kako, uspeo da odgledam do kraja nesto imenom Najt ov horor, najgrdji “film” ikada napravljen.The Classic Horror Film BoardThe Classic Horror Film Board-NIGHT OF HORROR(1981)A guy who looks like the scraggly stoner who operated the Zipper ride at your annual county fair is sitting with his buddy in a bar that has no barPosle ovoga, sve je lakse…
March 31Mar 31 Io la conoscevo bene / I knew her well, Antonio Pietrangeli, italijanski film iz 1965. Lep i tezak, nalicje italijanske dolce vite 60-tih.
March 31Mar 31 On 28. 3. 2026. at 21:18, Ras said:Pogledao sam ovog poslednjeg Sorentina, MilostI pored izvesnog manirizma, zbog kojeg nisam uspeo da odgledam Parthenope (iako ima bombu u glavnoj ulozi), ovo je jako dobar film!Prikazao RTS prošlog vikenda, a najavio neko ovde na odgovarajučpj temi.Odgledah sinoc. Potpisujem sve.
March 31Mar 31 I Partenopa je bila na RTS-u koju nedelju ranije Milost jeste mnogo bolji film, uz kadrove koji su fantastični na velikom platnu Edited March 31Mar 31 by msv
April 1Apr 1 Голиаф / Адильхан Ержанов, 2022.Истерн, žanrovski - nisam preteran фан,ali ne mogu da ne saosećam sa čovekom,svedenim na to malo nejake biološke omotnice,bačene u prah prašine, pod ravnodušnim nebom.
April 2Apr 2 apollo 10 1/2 ponovo, podstaknuta artemisommoj omiljeni noviji linklater, mada ne kazem da je najbolji
April 3Apr 3 1 hour ago, 3opge said:CRIME 101posle dugo vremena odlican krimic.Vidim dobro se secas radnje filma