Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

2 hours ago, Valk said:

Gledam nekog Besonovog Drakulu, zajebala se jer videh da glumi Kristof Valc.

Bože kakva glupost, svi su nešto histerični, plus je ovaj što glumi Drakulu toliko grdan da bolje izgleda pod maskom 400 godina starog akrepa.

Ali gledam, šta ću.

A Clockwork Orange GIF

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

On 22. 3. 2026. at 20:40, Bogotac said:

Jel neko gledao Hail Mary project,vidim porobio na box officu,i na rotenu.

Malocas dosao iz bioskopa. Uzas zivi, jedino mozda ako ste dete moze ono da vam se svidi. Sve je vec vidjeno, svaki klise je tu, uz marvelovski humor i obavezno sarenilo boja.

Pogledao sam ovog poslednjeg Sorentina, Milost

I pored izvesnog manirizma, zbog kojeg nisam uspeo da odgledam Parthenope (iako ima bombu u glavnoj ulozi), ovo je jako dobar film!

Prikazao RTS prošlog vikenda, a najavio neko ovde na odgovarajučpj temi.

t_140x140

Hehehe. Nemacki strejttovideo zombi muvi koji je kostao oko 2000 dolara, ako i toliko, sa urnebesnim engleskim dabom, koji veze nema sa radnjom filma. Radnjom filma? Kakvom radnjom? Verovatno je trebala i biti tamo neka radnja, ali posle pocetnih deset-petnaest minuta imamo samo seriju sekvenci gde random zombiji idu naokolo i na razne nacine hasan seckaju u zvacu ljude, a par lekara, nasih glavnih junaka, naporedo, idu, takodje, naokolo, random napadajuci zombije, hasan seckajuci ih, u uzaludnom pokusaju da spasu covecanstvo. Na sta to lici, mozete videti na urnebesnom trejleru:

Ako zelite da saznate nesto detaljnije o ovom sloku, mozete procitati jednu od boljih recenzija ovde. Inace, pored navedenih filmova, referisu se jos i na Reanimatora i Osmog putnika (dada!). Navukli ste se, poput heroinskog adikta na ovaj film? Ima ga na ok.ru!

Nema na cemu.

On 26. 3. 2026. at 1:53, Sludge Factory said:

Malocas dosao iz bioskopa. Uzas zivi, jedino mozda ako ste dete moze ono da vam se svidi. Sve je vec vidjeno, svaki klise je tu, uz marvelovski humor i obavezno sarenilo boja.

Film je apsolutna budalaština

23 hours ago, Њујоркер said:

t_140x140

Hehehe. Nemacki strejttovideo zombi muvi koji je kostao oko 2000 dolara, ako i toliko, sa urnebesnim engleskim dabom, koji veze nema sa radnjom filma. Radnjom filma? Kakvom radnjom? Verovatno je trebala i biti tamo neka radnja, ali posle pocetnih deset-petnaest minuta imamo samo seriju sekvenci gde random zombiji idu naokolo i na razne nacine hasan seckaju u zvacu ljude, a par lekara, nasih glavnih junaka, naporedo, idu, takodje, naokolo, random napadajuci zombije, hasan seckajuci ih, u uzaludnom pokusaju da spasu covecanstvo. Na sta to lici, mozete videti na urnebesnom trejleru:

Ako zelite da saznate nesto detaljnije o ovom sloku, mozete procitati jednu od boljih recenzija ovde. Inace, pored navedenih filmova, referisu se jos i na Reanimatora i Osmog putnika (dada!). Navukli ste se, poput heroinskog adikta na ovaj film? Ima ga na ok.ru!

Nema na cemu.

Svaka čast što uopšte možeš da gledaš ove "filmove" snimljene lošom VHS kamerom, a kamoli da ih završiš kad počneš. Ja kao stari horor fan sam svašta gutao, ali baš ovolike trešine nisam mogao da svarim nikad, ni da uzmem u obzir da pokušam... prvi frejm na trejleru sve govori...

Ja sam se pelcovao zanavek za ovakve filmove kada sam, ni sam ne znam kako, uspeo da odgledam do kraja nesto imenom Najt ov horor, najgrdji “film” ikada napravljen.

The Classic Horror Film Board
No image preview

The Classic Horror Film Board-NIGHT OF HORROR(1981)

A guy who looks like the scraggly stoner who operated the Zipper ride at your annual county fair is sitting with his buddy in a bar that has no bar

Posle ovoga, sve je lakse…

Io la conoscevo bene / I knew her well, Antonio Pietrangeli, italijanski film iz 1965. Lep i tezak, nalicje italijanske dolce vite 60-tih.

poster.jpg

On 28. 3. 2026. at 21:18, Ras said:

Pogledao sam ovog poslednjeg Sorentina, Milost

I pored izvesnog manirizma, zbog kojeg nisam uspeo da odgledam Parthenope (iako ima bombu u glavnoj ulozi), ovo je jako dobar film!

Prikazao RTS prošlog vikenda, a najavio neko ovde na odgovarajučpj temi.

Odgledah sinoc. Potpisujem sve.

I Partenopa je bila na RTS-u koju nedelju ranije )

Milost jeste mnogo bolji film, uz kadrove koji su fantastični na velikom platnu

Edited by msv

Голиаф / Адильхан Ержанов, 2022.

Истерн, žanrovski - nisam preteran фан,

ali ne mogu da ne saosećam sa čovekom,

svedenim na to malo nejake biološke omotnice,

bačene u prah prašine, pod ravnodušnim nebom.

apollo 10 1/2 ponovo, podstaknuta artemisom

moj omiljeni noviji linklater, mada ne kazem da je najbolji

1 hour ago, 3opge said:

CRIME 101

posle dugo vremena odlican krimic.

Vidim dobro se secas radnje filma rolleyes