Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

59 minutes ago, Lancia said:

Vidim dobro se secas radnje filma rolleyes

ima i za tebe netko:

Halle-Berry-Met-Gala-1-3e72c044967747339

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

12 hours ago, 3opge said:

CRIME 101

posle dugo vremena odlican krimic.

Vaistinu odlican 3orginjo ) zenske, veri najs a poceo Ruffalo da ti se svidja u odrpanom fazonu? Keoghan je opasno dobar lik, btw.

Gledao F1 večeras, kao i mnogi filmovi ovog - sportskog - tipa, dosta stereotipa ali ja padam na to uglavnom, iako su neki dijalozi baš trashy, prejednostavni, ali uspeo je film da me uvuče, slika i zvuk su dobar deo toga, tehnički je sve kako treba, film koji treba overiti u bioskopu tj trebalo je.

7 hours ago, Mil@n said:

Gledao F1 večeras, kao i mnogi filmovi ovog - sportskog - tipa, dosta stereotipa ali ja padam na to uglavnom, iako su neki dijalozi baš trashy, prejednostavni, ali uspeo je film da me uvuče, slika i zvuk su dobar deo toga, tehnički je sve kako treba, film koji treba overiti u bioskopu tj trebalo je.

Ja sam gledao u bioskopu. OK su scene ali realno mi je meh film, moglo je to lozenje mnogo bolje. Cak mi je i Gran Turismo bolji, posebno kad znas da je po istinitoj prici. Ako zelis nesto dobro na temu trka gledaj ako nisi Ford vs. Ferrari.

4 hours ago, Shan Jan said:

Ja sam gledao u bioskopu. OK su scene ali realno mi je meh film, moglo je to lozenje mnogo bolje. Cak mi je i Gran Turismo bolji, posebno kad znas da je po istinitoj prici. Ako zelis nesto dobro na temu trka gledaj ako nisi Ford vs. Ferrari.

Gledao sam FvsF.

F1 sam gledao sa 4K diska i slika i zvuk su rekao bih sam produkcijski vrh, i soundtrack je dobar (u ovom kontekstu).

Radnja i scenario imaju svoje mane, ali sve u svemu bio mi je zabavan.

F1 je neopevano sranje od filma, zazeleo se Pitic da malo seta u smekerskoj odori, ribe se vlaze

F1 jeste sranje, posebno ako neko prati sport film je smeh. Film će nadživeti muzika iz istog i meme Bardema nakon slavlja u padocku.

22 hours ago, 3opge said:

Halle-Berry-Met-Gala-1-3e72c044967747339

60 is new 53 wub

Ok je film, kakva sranja snimaju u zadnje vreme ovaj ima prelaznu ocenu, iako pomalo limunada.

Ruffalo btw doslovno glumi 1/1 lik iz Taska. Za moj ukus su završnicu mogli bolje sklopiti, ali da ne ulazim u detalje.

Edited by ducca

7 minutes ago, ducca said:

F1 jeste sranje, posebno ako neko prati sport film je smeh. Film će nadživeti muzika iz istog i meme Bardema nakon slavlja u padocku.

60 is new 53 wub

Ok je film, kakva sranja snimaju u zadnje vreme ovaj ima prelaznu ocenu, iako pomalo limunada.

Ruffalo btw doslovno glumi 1/1 lik iz Taska. Za moj ukus su završnicu mogli bolje sklopiti, ali da ne ulazim u detalje.

Ruffa glumi samog sebe, scene sa yoge su me dobro nasmejale, mislim da nema puno limunade.

mozda je mogla biti bolja zavrsnica ali ne treba traziti previse.

pa jos i Monika

desktop-wallpaper-monica-barbaro-s-glame

1 hour ago, ducca said:

Znam da Zorge nije u stanju da napiše 2 rečenice o filmu koji kritikuje (to je njegov style, jel), pa da pitam tebe, šta je toliko sranje?

Jasno je da je film limunada, i da kao svaki film ovog tipa ima svojih cringe/patetičnih momenata isto kao i npr dokumentarna serija drive to survive koja je isto tako izmanipulisana radi dramatizacije iako se bavi stvarnim takmičenjem i stvarnim vozačima, bilo bi čudo da toga nema u filmu.

Koliko sam čitao snimali su za vreme pravih f1 vikenda, dakle autentične staze, pa i bolidi, konsultovali vozače f1 oko milion stvari u scenariju i oko samog scenarija, priča kao što rekoh ima svojih mana i sve je samo ne neviđena do sada, propali ultimativni talenat propao kao žeton, na kraju pod stare dane uspeva da ispuni svoje potencijale, uči mladca pravom odnosu prema obavezama i trkanju, i timu, simpatična mi je i Kerry Condon, blabla.

Daleko je film od bilo kakvog epohalnog ostvarenja, ali nisam baš siguran ni da je sranje, po oceni sa imdb rekao bih da je ipak uspeo da zadovolji većinu gledalac u nekom ukupno audio vizuelnom ugođaju.

Naravno, ok je i da je nekome sranje, naravno.

Meni je bio tiptopić, proletelo dva i po sata uz kokice, lepo za oko i zabavno.

Realistično - ne, ali nije ni FvF, niti 90% ostalih filmova baziranih na raznoraznim sportovima.

1 hour ago, Mil@n said:

Znam da Zorge nije u stanju da napiše 2 rečenice o filmu koji kritikuje (to je njegov style, jel), pa da pitam tebe, šta je toliko sranje?

Jasno je da je film limunada, i da kao svaki film ovog tipa ima svojih cringe/patetičnih momenata isto kao i npr dokumentarna serija drive to survive koja je isto tako izmanipulisana radi dramatizacije iako se bavi stvarnim takmičenjem i stvarnim vozačima, bilo bi čudo da toga nema u filmu.

Koliko sam čitao snimali su za vreme pravih f1 vikenda, dakle autentične staze, pa i bolidi, konsultovali vozače f1 oko milion stvari u scenariju i oko samog scenarija, priča kao što rekoh ima svojih mana i sve je samo ne neviđena do sada, propali ultimativni talenat propao kao žeton, na kraju pod stare dane uspeva da ispuni svoje potencijale, uči mladca pravom odnosu prema obavezama i trkanju, i timu, simpatična mi je i Kerry Condon, blabla.

Daleko je film od bilo kakvog epohalnog ostvarenja, ali nisam baš siguran ni da je sranje, po oceni sa imdb rekao bih da je ipak uspeo da zadovolji većinu gledalac u nekom ukupno audio vizuelnom ugođaju.

Naravno, ok je i da je nekome sranje, naravno.

Jbg svakome ko je malo više upućen u F1 previše ima nelogičnosti, kao da su Drive to Survive pretočili u film i dodali neke wtf momente pale s neba. Par stvari u samom filmu nisu u dodiru sa realnošću (da ne otkrivam sad onima koji planiraju da gledaju), drugo da 50-godišnji polurekreativni vozač, koji ne drži nešto ni do zdravog života i forme tek tako sedne u moderan bolid F1 sa milion dugmića i G silama koje lome vrat u krivinama na 200 km/h, nakon što je vozio fazon v8 formulu s početka 90ih i to par trka, i da postigne vremena kruga u rangu aktivnih vozača je već domen naučne fantastike, dakle film treba da ima i oznaku sci-fi. U tom slučaju je ok preterivanje.

Scene trka jesu uradjene ok, bolide su maximalno približili pravim F1 bolidima pa to ne bode oči previše (iako su u stvari u pitanju F2 formule), i tačno je da su snimane neke scene sa ostatkom pravih bolida tokom mislim 2 sezone, i to zahvaljujući činjenici da je Luis Hamiton jedan od producenata, ali nekako mi je priča ostala šupljikava i previše kako si i sam rekao limunada, propuštena je prilika za nešto bolje. Verovatno sam više razočaran nego što je film defakto loš. Nekome ko nije previše upućen u F1 će svakako biti bolji ugodjaj.

problem sa tim filmom je sto i pored velikog truda reditelja ta cela drama oko obudovjelog bredica deluje toliko plitko i usecereno da se odmah moze znati da ce na kraju taj isti pitic morati na pravdi boga da se ispostuje kao opaka smekercina i veliki tata. moram da priznam da sam vec skroz zaboravio "radnju" filma, bese li tu neka zesca riba sto munjevito menja gume al je niko nije firco?

Edited by 3opge

On 26. 3. 2026. at 1:53, Sludge Factory said:

Malocas dosao iz bioskopa. Uzas zivi, jedino mozda ako ste dete moze ono da vam se svidi. Sve je vec vidjeno, svaki klise je tu, uz marvelovski humor i obavezno sarenilo boja.

djubre.

ali kako se resise kineza i ruskinje. samo pocrkali. lolol

2 hours ago, ducca said:

Jbg svakome ko je malo više upućen u F1 previše ima nelogičnosti, kao da su Drive to Survive pretočili u film i dodali neke wtf momente pale s neba. Par stvari u samom filmu nisu u dodiru sa realnošću (da ne otkrivam sad onima koji planiraju da gledaju), drugo da 50-godišnji polurekreativni vozač, koji ne drži nešto ni do zdravog života i forme tek tako sedne u moderan bolid F1 sa milion dugmića i G silama koje lome vrat u krivinama na 200 km/h, nakon što je vozio fazon v8 formulu s početka 90ih i to par trka, i da postigne vremena kruga u rangu aktivnih vozača je već domen naučne fantastike, dakle film treba da ima i oznaku sci-fi. U tom slučaju je ok preterivanje.

Scene trka jesu uradjene ok, bolide su maximalno približili pravim F1 bolidima pa to ne bode oči previše (iako su u stvari u pitanju F2 formule), i tačno je da su snimane neke scene sa ostatkom pravih bolida tokom mislim 2 sezone, i to zahvaljujući činjenici da je Luis Hamiton jedan od producenata, ali nekako mi je priča ostala šupljikava i previše kako si i sam rekao limunada, propuštena je prilika za nešto bolje. Verovatno sam više razočaran nego što je film defakto loš. Nekome ko nije previše upućen u F1 će svakako biti bolji ugodjaj.

Koliko se sećam, Bradina je trenirao više nego klinac, svaki dan u ledu, 24 sata u simulatoru, trčao, spremao se, izučavao pravila, bolid, staze, razna podešavanja bolida, i bio je spreman da se žrtvuje za tim. Pre F1 vozio je razne trke po Americi a kako smo videli u uvodnoj špici bio je jako dobar i osvajao mnoge od njih. Kada je počeo da se trka bili su na dnu grida i polako napredovali prvenstveno kroz kolegu mu. I trka koju je osvojio je bila posledica sudara tako da su na taj način malo ublažili da ta priča ne bude baš previše sci fi, kapiram da su razmišljali o tome.

Mislim da je poenta u prvoj rečenici, kada se gleda ovakav film ne razmišlja se o nelogičnostima, pričamo o holivudskom blokbasteru...

Upravo odgledao u bisokopu, vezano, sva 3 Lord of the Rings, extended verzuje...

Filmovi i dalje voze lepo, ali nikad više neću sebi to raditi da preko 12 sati provedem u biskopu u kontinuitetu... fantom