Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Imate temu za oscare 2026.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Izv.

40 minutes ago, radisa said:

Amy Madigan, sa druge strane, zaista je odigrala fenomenalno svoju rolu u Weapons, i zaslužen oskar za epizodu... :)

Jbg, ukusi su razliciti. Eto meni je npr. taj film uzas, katastrofa jedna, kao i njena uloga, besmisao kao takav, tastina praznine.

3 minutes ago, Sludge Factory said:

Jbg, ukusi su razliciti. Eto meni je npr. taj film uzas, katastrofa jedna, kao i njena uloga, besmisao kao takav, tastina praznine.

Ma glupo je ljudima prbacivati za ukuse... Svi mi imamo različit pogled na svet...

Meni Weapons inače bio skroz OK, ali dalako od oskara, u bilo kom smislu, kao film... Baba mi je bila jezivo super... :)

Edited by radisa

1 hour ago, Michael Krueger said:

Evo malo jeresa... Stoji mi već dugo na redu za gledanje (imam čitav spisak tih filmova iz 60-ih i 70-ih koje sam iz nekog razloga propustio)...

Sad za vikend sam ga najzad pogledao (ovaj tvoj post me podsetio na njega) i nije ostavio bogznakakav utisak. Daleko da mi je bio dosadan, ali definitivno je dated... Da sam ga odgledao tamo neke 93-94. sigurno bi bio bolji utisak... Gluma fantastična, odličan prikaz medija iz tog vremena (što važi i danas), ali nisam pao s nogu... A očekivao sam s obzirom na pohvale i IMDB ocenu...

Well, tema je takva da se njom bavilo mnogo filmskih i književnih dela, muzičara i novinara i sigurno zbog toga ne ostavlja isti utisak kao što bi da smo ga gledali kad je izašao. Ja uvek stavim ono što gledam, slušam ili čitam u kontekst vremena u kojem je nastalo, pa tako ni za ovaj film nemam utisak da je dated, posebno zbog toga što je ono o čemu govori danas aktuelnije nego ikad.

17 hours ago, Moća said:

Ako vam se svideo War Machine svide ce vam se i ovaj lolol

U War Machine ima samo jedna dobra svar, i roboti i talibani ubijaju americke rendzere. Genericki film bez icega.

4 hours ago, Patty Lee said:

Šta će ti Crossroads, skrnava Emilia Perez ima više nominacija i od Gospodara prstenova i od Ben Hura i od Boje purpura... the shit has already hit the fan.

Pa jebem li ga mjuzikl sa primesama nadrealnog, valjda.

Nemam pojma sta je Emilija Perez, morao sam da guglam.

11 hours ago, radisa said:

meni se Šon Pen nije nimalo svideo, bilo je baš dosta pregumljivanja

Kontam da je takav njegov lik, on je samo odradio posao. Uopste mi se nije svidio ni on, ni lik, ni film, ali uhvatim se cesto kako razmisljam o karakteru njegovog lika, disciplinovanom potiskivanju poremecaja, prividne mirnoce, a sve cvrsto ogradjeno zidom posla kojim sluzi zemlji i narodu. Nesto kao lik Kris Kupera iz American Beauty pod stare dane.

On 16. 3. 2026. at 9:29, Sludge Factory said:

Probao sinoc da gledam Tajnog agenta, ali sam provalio da cu da zaspim (umoran sam bio), a da film pospesuje spavanje, pa sam odlucio da prekinem nakon 45 minuta recimo i nastavim neki drugi dan. Nije mi se bas nesto dojmio u tih 45 minuta (osim sto je u blago dokumentaristickom pristupu prikazao neke interesantne pojave, posebno zene), ali mozda mu i dam sansu.

ja gledao i sve vreme se pitao da li da prekinem ili ne i na kraju odgledah. likovi neodmotani, tema nedorecena, taj dokumentaristicki momenat cokulast, sve u svemu buckuris al saren, osuncan, osvetljen... vrlo kvalitetan brazilski retro. lep naoko onoliko al dzaba kad nisam imao za koga od likova da se uhvatim, sve je il otklon il nedorecenost. na kraju sam se uhvation one babe komunistkinje i cekao da vidim kad ce se ponovo pojaviti.

i tako ga nekako odgledah... a posto sam odgledao, motao mi se po glavi nedeljama. ima sirovost, ima surovost, ima vlagu, ima ludilo, ima pekinpoa ima i fasbindera... dugo me film nije naveo na toliko razmisljanja. i jos tinja, jos mi se mota po glavi. deluje mi da film ne upali odmah, tokom gledanja nego mora da se pogura, da se pomuci da bi se odgledao al vredi - bar meni. ladno mi se uvukao pod kozu. cak ne znam zasto, moram ga pogledati ponovo (i najverovatnije opet ponovo) da vidim na sta me upecao al sad mi fali vremena.

tako da, pogledaj. mozda prodjes ko ja. a ako ne nacestitaj mi se nove godine. D

1 minute ago, adam said:

a ako ne nacestitaj mi se nove godine. D

Taman posla D

jji.jpg

Drago mi je da je snimljen film na ovu temu, vredan je gledanja za ljubitelje, a za one koji to nisu lep prikaz umetnika, sedamdesetih i jedne mladosti.

xalqEvaHer3vD2VygYoiXzafSro.jpg

Ovo je u stvari mini serija od 2 dela, dužina varira u nekim drugim opcijama, koju je stvorio moćni RAI. Samo što ovo prevazilazi granice lokalnog tržišta i postaje kVlt čak i u zemljama koje nisu upoznate sa istorijom Italije nakon Drugog svetskog rata pa do ranih dvehiljaditih (ili ste prosto duduk za istoriju kao ja).

Oduševljen, 6+ sati, prednost je ako nemate društveni život kao ja.

Skinuo sa jednog privatnog trakera a sada izbunarih da strimuje i na Mubi, Netflixu i Amazonu u zavisnosti gde se nalazite. A bog je stvorio i VPN pa nemate izgovor za ne čekirati.

Ne sećam se da je ovo išlo na RTS-u ili možda HRT? Vrlo je moguće da i jeste.

Preporuka k'o kuća.

7 hours ago, Stela said:

jji.jpg

Drago mi je da je snimljen film na ovu temu, vredan je gledanja za ljubitelje, a za one koji to nisu lep prikaz umetnika, sedamdesetih i jedne mladosti.

Ovo jeste zabavan film, ima ga na HBO ako nekoga interesuje.

The Voice of Hind Rajab

Jebem ti život, ovo ako vas ne rasturi ili niste čovek ili ste naprednjak. Što mu dodje na isto.

Edited by Nevernik

Odgledah Marty Supreme

Štajaznam - meni malko povukao na uradak braće Koen.

Najbgori deo je scenario - životna priča orginalnog lika je toliko interesantna da nije bilo nikakve potrebe da improvizuju.

Šalame je standardni kurac na biciklu.

Malko mi žao Gvinet Paltrou što je pod stare dane morala da snima seksi scene. Ne znam ni koj moj je tražila u ovom filmu. Dal nema ponuda pa je daj šta daš il je neko prevario da je ovo umetnost.....