March 13Mar 13 IMDbNetwork (1976) ⭐ 8.1 | Drama2h 1m | RPomenut je kad je umro Robert Duval, pa sam ga stavio na svoju listu i sad pogledao. Mnogo mi je žao što nisam ranije znao da postoji, jer bih ga dosad već gledao ko zna koliko puta. Ne pamtim kada sam poslednji put gledao ovako dobar film.
March 13Mar 13 On 8. 3. 2026. at 17:49, Michael Krueger said: I naravno, Švarceneger mi je bio omiljeni glumac (posle je to samo zakucao sa Predatorom, Komandosom,Trkačem, kasnije T2 da ni ne spominjem).kao klinjo pogledao u bioskopu tada: i razocarao se u arnolda pokvario se za sva vremena
March 13Mar 13 10 minutes ago, Krampa said:kao klinjo pogledao u bioskopu tada:i razocarao se u arnolda pokvario se za sva vremenaDelaurentisima se omaklo da produciraju filmčinu kakav je Konan Varvarin (prvi), koji je još i bio ograničen za gledanje od 18+ zbog scena seksa i nasilja, pa su probali da izvuku pare sa Konan 2 i Crvenom Sonjom, jer su imali kostime, scenografiju, samocenzurisali se, itd...Dobar je Švarci i kod meni ne baš omiljenog Kameruna, True Lies, a pokušavam da se setim vredi li čemu Mektirnenov Last Action Hero, ali jednostavno mi ne ide. Edited March 13Mar 13 by Ras
March 13Mar 13 19 hours ago, Fakundo Sava said:Koverte su pečatirane ima skoro mesec danaKako mesec dana, 05.03. u neko nevreme je završeno glasanje. Ovo ostalo potpis.Mada ja mislim da ga nije previše oštetilo ovo najskorije lupetanje, iako je taj intervju stariji, klipovi iz istog su postali viralni bukvalno na dan kada se glasanje završava (ali bukvalno, nekoliko sati ranije). Ako izduva (bože pomozi), biće iz drugih razloga.
March 13Mar 13 IMDbUpgrade (2018) ⭐ 7.5 | Action, Sci-Fi, Thriller1h 40m | RBaš dobar film. Sjajno upakovana naučna fantastika u akcioni triler.
March 14Mar 14 On 11. 3. 2026. at 22:03, Amos said:IMDbGood Luck, Have Fun, Don't Die (2025) ⭐ 7.4 | Action, Adv...2h 14m | RInteresantan mix Black Mirrora i Sam Rockwellovštine. Dosta toga već vidjenog, nešto nepotrebnog banter humora ali zabavan dovoljno da ubijem dva sata.Isto, dovoljno zabavan za gledanje.
March 14Mar 14 Dust Bunny - gomiila boja i zezalica, mrdalica. Malecka previse podseca na klinku iz filma The Fall, sve sam cekao da kaze, ''that's how we speak''. Uticaja na ovu bajku koliko hoces, da bi bila zapamcena kao nesto wow, ali zabavno jeste, gledajte.
March 14Mar 14 16 hours ago, Ras said:... a pokušavam da se setim vredi li čemu Mektirnenov Last Action Hero, ali jednostavno mi ne ide.Gluma Carlsa Densa? :)
March 14Mar 14 LAH ima legendarnu scenu kada klinac vodi Švarcija da vidi poster za T2, a na posteru Stalone. Ako ni zbog čega drugog onda zbog toga
March 14Mar 14 On 7. 3. 2026. at 23:24, Moća said:War Machine na netfliksu, nelosa ideja ali realizacija ocaj.Baš mi se svideo film. Imaš li još ovakvih?
March 14Mar 14 On 13. 3. 2026. at 20:58, napadaj said:IMDbNetwork (1976) ⭐ 8.1 | Drama2h 1m | RPomenut je kad je umro Robert Duval, pa sam ga stavio na svoju listu i sad pogledao. Mnogo mi je žao što nisam ranije znao da postoji, jer bih ga dosad već gledao ko zna koliko puta.Ne pamtim kada sam poslednji put gledao ovako dobar film.Objasnio. Još tada - .
March 14Mar 14 23 hours ago, Ras said:pokušavam da se setim vredi li čemu Mektirnenov Last Action Hero, ali jednostavno mi ne ide.Vredi, apsolutno.