April 5Apr 5 17 minutes ago, radisa said:Upravo odgledao u bisokopu, vezano, sva 3 Lord of the Rings, extended verzuje...Filmovi i dalje voze lepo, ali nikad više neću sebi to raditi da preko 12 sati provedem u biskopu u kontinuitetu... Jesmo pobedili i u extended verziji?¿
April 5Apr 5 Just now, Lancia said:Jesmo pobedili i u extended verziji?¿Ajde sto smo pobedili, nego predugi antiklimaks na kraju 3. dela je jos duzi... :(
April 5Apr 5 13 minutes ago, radisa said:Ajde sto smo pobedili, nego predugi antiklimaks na kraju 3. dela je jos duzi... :(Trebao si povesti @napadaj da ubijete vreme ćaskajući o filmovima... 😁 Edited April 5Apr 5 by Mil@n
April 5Apr 5 35 minutes ago, radisa said:Upravo odgledao u bisokopu, vezano, sva 3 Lord of the Rings, extended verzuje...Filmovi i dalje voze lepo, ali nikad više neću sebi to raditi da preko 12 sati provedem u biskopu u kontinuitetu... swčuvaj kartu, pio će ti to računati kao beneficirani stažsat za mesec
April 5Apr 5 The Drama (2026)Iako mi je pokvaren obrt iz filma, jer sam slučajno video naslov u jednoj stranoj publikaciji koja velikim slovima objavljuje isti. Ipak sam uspeo da uživam u filmu, i mnogo je pripomoglo što publika u bioskopu nije bila poput mrtvih puvala, već je bilo sočnih reakcija.
April 5Apr 5 On 11. 2. 2026. at 14:25, Nevernik said:Odgledali novog Džarmuša ( Father Mother Brother Sister). Čovek baš voli da pravi filmove od kratkih priča. Lepo mi je legao. Kada su se upalila svetla primetio sam solidnu količinu likova u bioskopu koji su izgledali kao da su se upravo probudili, tako da ako ne volite Džarmuša nemojte ni da pokušavate Ustedeo si mi malo pisanja. Film mora da se nadje s tobom definitivno. Ima notu nelagode i sete i spokoja. Ne znam koliko je bila potrebna metafora sa Rolexom, skejtom i frazom ''Bob’s your uncle'', koja se provlaci kroz sve tri price, vise valjda da ne ostavi gledaoca, koji se nasao u filmu, u totalnoj praznini.
April 6Apr 6 Iako sam duboko u gledanju horora iz 1983, saram po malo tamo-vamo. Tako sam imao zadovoljstvo da pogledam jedan fantastican i manje zadovoljstva za jedan drugi, prilicno dosadan film, iako sam od njega, prema nazivu ocekivao sve, samo ne dosadu.Uglavnom,Konacno sam uspeo da odgledam cuveni Dem!, iliti Oni! Moram da priznam da sam ocekivao da cu dobiti uobicajeni b-film, sto je bio hajlajt za pedesete sto se tice sajfaj-horora, ali ne. Sta vise, bo sam iznenadjen kvalitetom samog filma i intenzitetom, koji nije popustao do samog kraja. Ako ima neko ko je ljubitelj horora, a da nije iz nekih cudnih razloga (poput mene) do sada pogledao ovaj film, nadjite ga gde mozete, makar i na guglu, necete pogresiti. 9/10!Nazalost, to se za drugi film ne moze isto reci.Iako imena na omotu obecavaju, iako sam pod miskom imao pola tuceta (a verovatno i vise) kanibalistickih filmova razlicitog "kvaliteta" (ali ni jedan nije bio dosadan), ovaj to bas jeste. K od kanibala nema sve do samog kraja, nekih poslednjih 15-20 minuta, sto opet znaci da nema ni krvi do kolena, a sto se od ovakvih filmova ocekuje. Videli smo na par minuta sise Ursuline (srecom ne fonderlajenove), a i Kic je smoren do jaja ovde. Jedini je tvist sto u pecini kanibala je pronadjen uranijum koji Ursula oce da proda (ups, pardon na razotkrivanju plota) komegod da vise, sto opet ne objasbjava niti kako domoroci vopste postoje posle tolike radioaktivnosti uz sebe, niti kako tako Ursula kupi uranijum i stavlja u dzepove ko da su klikeri. Ah, da mi je mozak tih zabara... Jedino sto mogu da istaknem je ondasnja kultura nemilosrdnog ubijanja i zrtvovanja divljih zivotinja bez neke preke potrebe, pa smo videli vise puta na filmu skinovanje gustera, zmija i drugih zivulja, bas kao i prenos uzivo zivotinja koje kolju druge zivotinje rane radi (super je bila scena kad je boa ili koja druga guja dovatila majmuna da ga davi i gricka dok ovaj nije svisno, potrajalo je to nekoliko minuta). 1.5/10
April 6Apr 6 Odgledao Nausku od Ghibli ,pre neki dan Ghost in the Shell i sad se spremam na Prime da gledam Thief .
April 6Apr 6 TangerinesInteresantno uklopljena prica, odlicna gluma i fotografija u filmu koji je mali i lokalan, a veliki i univerzalan.Preporuka.
April 7Apr 7 https://www.imdb.com/title/tt0060959/Sise su uvek bolje kad su nadrealne i u inat komunizmu!
April 7Apr 7 On 5. 4. 2026. at 3:42, Mil@n said:Ovaj film ima sve što volim.8/10.Gledao prvi put kao klinac - kad je i izašao ...divan. Mala Suki genijalna On 4. 4. 2026. at 21:40, Krampa said:djubre.ali kako se resise kineza i ruskinje. samo pocrkali. Eh, a meni baš legao Bem li ga - lepo je ako vrate* (makar i performativno, za početak) vrednosti opisane u filmu (na koje sam pališa)I tako...ed *Kao poželjne. Edited April 7Apr 7 by Kako god ...
April 7Apr 7 On 6. 4. 2026. at 19:49, askeladden said:Odgledao Nausku od Ghibli ,pre neki dan Ghost in the Shell i sad se spremam na Prime da gledam Thief .Odgledao sam skoro sve pd ghiblija i jos tonu drugih anime. Pitaj ako te zanima nesto.