Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

On 8. 2. 2026. at 2:02, garcia said:

znam šta ste radili prošlog leta, ovaj novi, je užasan film and not in a good way.

ima tri obrta i četiri kraja... nikako da se završi sve im spalim.

izbegnite po svaku cenu

Uvatio malo, baš kad su iz naftalina izvadili Jennifer Ljubav Hewit i Fredija Princa Jr. u ulozi starca Foče. Ko je bio ubica na kraju da ne premotavam? Sumnjao sam na popa… fantom

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

pop nije mogao.

pila drva vesala2

On 7. 2. 2026. at 20:17, Milošica said:

La Cérémonie

Glavni utisak filma je sjajno prenesena atmosfera, od početka se oseća neka nelagoda. Ako neko nije gledao, topla preporuka.

Svaka čast Natali Portman kakva dva filma je snimila u dve godine kao klinka fantom

Ceremonija genijalna, ali kakve veze ima Natali Portman sa ovim filmom? Ili je spominješ u nekom drugom kontekstu?

6 hours ago, sedijedan said:

Ceremonija genijalna, ali kakve veze ima Natali Portman sa ovim filmom? Ili je spominješ u nekom drugom kontekstu?

Verovatno je mislio na natalnu kartu Portmanove koja se u sinastriji neverovatno podudara sa natalnom od Viržini Ledojen.

15 hours ago, pariah said:

Verovatno je mislio na natalnu kartu Portmanove koja se u sinastriji neverovatno podudara sa natalnom od Viržini Ledojen.

Ja tek sada primećujem sličnost između njih dve.

U Ceremoniji je meni lik, tačnije razvoj lika nepismene sluškinje koju glumi Sandrin Boner najhororskiji od svih monstruma. Korisno je zbog nje pogledati film 1x godišnje, pa tražiti podudaranja u stvarnosti.

Odgledali novog Džarmuša ( Father Mother Brother Sister). Čovek baš voli da pravi filmove od kratkih priča. Lepo mi je legao. Kada su se upalila svetla primetio sam solidnu količinu likova u bioskopu koji su izgledali kao da su se upravo probudili, tako da ako ne volite Džarmuša nemojte ni da pokušavate D

Novi Sorentino (La Grazia), onako, solidno. Prethodni je bio bukvalno samo-parodija tako je ovo dosta bolje, ali, generalno, jedno te isto, samo što je to bilo bolje odradjeno kad je bio u top formi.

Ne da se Džarmušu da snimi omnibus sa konzistentnim pričama. Ovde je prva meni bila odlična, druga okej, a treća baš loša. Sve u svemu - prilično mlako za venecijanskog pobednika.

Imala sam fizicku potrebu da (ponovo) pogledam Adjustment Bureau

Celu noc sam imala lucidne snove sto je bas retkost poslednjih 5-6godina...da sanjam. Obicno pamtim ususkavanje i divljenje sopstvenom ususkavanju 😂 pa onda otvaranje ociju i opet divljenje kako mi je sve potaman u krevetu 😂😂. Kompletan ugodjaj, kao u oblacima, savrsnea temperatura, materijali, poza... Spavanje je koma koma, nestala sa lice zemlje.

Godinama mi telo i duh traze hranu, znanje, blize da sam Istini, Ljubavi a samim tim Bogu. Pola stvari svesno a pola nesvesno. I onda dodjes do sledeceg nivoa kada ti se jos vise rasire vidici, prosto ne mozes vise da sudis jer nije black and white....nekako sa one emotivne presaltas se na neku neutralnu "brzinu" vidis al ne reagujes kao pre.

Sjajan film, dosao mi kao jumper za akumulator. Sta je izbor, koliko je nasa volja, koliko je utabano vec, koliko pratimo instikt i verujemo sebi.

Za neke ce vrata predstavljati izbor, za neke fantazije, vizije, jumping timelines (ja naprimer) ... Mirnoca tela i duse a ljubav u centru je kljuc ostvarenja naseg zeljenog bitisanja. Alignment. Constant alignment.

Anyway, bio je dobar film i snovi pune akcije posle toga, podsetivsi me vrlo bitne momente u mom zivotu i sta sam namerno ostavljala posle savrsenog momenta (ostvarenja). Iako je bolelo, srce kidalo iz tela.

Screenshot_2026-02-11-10-44-59-87_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

IMG_0628.jpeg

Išlo na Klasiku pre neki dan i baš mi leglo. Volim u ovim starijim filmovima što svi govore kao da čitaju vesti na Dnevniku. (Ovde nasnimljeno, ali dobro uradjeno.) Olivera Katarina uvek lepa, ali Usnija Redžepova! Šta je ono, bogo moj.

IMDb
No image preview

The Innocent (1976) 7.4 | Drama, Romance

1h 52m | R

Vrlodobar Viskonti (nije ep kao Leopard ali nije puno ni lošiji za moj groš) o bezdušnom aristokrati koji se igra dok se ne preigra. Ko voli drame, raskošne kostime i prelepe žene ovo je film za njega/nju.

izasao na trafikama is this thing on?

meni lepo legao, pogotovo deo oko stand up-a;

glavnu glumicu ne mogu ocima da vidim godinama vec;

klinci su fenomenalni

Topla preporuka, bas zabavan i kreativan. Decama isto ima da se svidi

Sad izasao na Hulu za dz

Screenshot_2026-02-14-11-44-19-17_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

pokušao da odgledam one battle after another

bože dragi

fpalm

Prvi sat je jebeno paćenjea ostatak i vozi nekako.

tu sam i stao kad je počeo da vitla sa ben torom

anderson ima x ćoraka, pa ubode

al kad ubode onda je epic

ovo sigurno nije