February 1Feb 1 26 minutes ago, Sludge Factory said:Da, htedoh da te pitam da li se vidi u filmu da je ovima okolo neprijatno Vidi se, samo glume da je sve ok . On siri neku ludu energiju i taj smradic. Zaista, zanimljiva i posebna uloga. Mana filma je sto se cini da je zbrzan nekako
February 1Feb 1 Gledao jutros novog Tom & Jerry...nije spoiler o događajima u filmuDa vi ne biste morali...Film može i da se zove Kineski film o nekom izmešljenom gradu u Kini gde je režija opsednuta pacovima, vatrometima i ogromnim statuama u kojoj se eto tako pojavljuju i Tom i Jerry... Mogli su taaka da naprave i o Betmenu i Robinu, Ninja Koranjačama (to bi imaloi više smisla), Supermariu, Supermenu, Jesususu, Štrumfovima, Sunđer Bobu... AKo bi se u istoj epizodnoj ulozi pojavili kao Tom i Jerry...Nije za decu, nije za odrasle, nije za nikog, preskočiti slobodno... Edited February 1Feb 1 by radisa
February 1Feb 1 Train dreams na netflixu ... meni bas legao. i nacin na koji je osmisljen i kako je izveden i izbor glavnog glumca i priča. ma sve topAli mogu da razumem i da nekog bas smori
February 1Feb 1 Tek sad odgledala Bullet train, meni zabavno a i zaboravila sam da Bred može da bude i komičan.Nedavno gledala Le Consentement, snimljen po memoarima žrtve pisca pedofila Gabrijela Macnefa. Odvratno nešto, stomak me zaboleo.
February 1Feb 1 3 minutes ago, Valk said:Tek sad odgledala Bullet train, meni zabavno a i zaboravila sam da Bred može da bude i komičan.Dobra zajebancija ne znam zbog cega ga mnogo pljuju.
February 1Feb 1 Just now, Moća said:Dobra zajebancija ne znam zbog cega ga mnogo pljuju.Možda jer liči na Tarantina a nije.Videla sam da je jedna od kritika da je white-washed, iskreno nisam ni znala da je trebalo da bude all-Japanese. Dobar je kasting skroz, po meni.
February 1Feb 1 večeras sam obnovio a žena pogledala nemački film "Contra" u EON klubu. pogledajte, vredi a i zabavan je. Edited February 1Feb 1 by đorđe geprat
February 1Feb 1 On 31. 1. 2026. at 2:00, Kreator said:IMDbThe Revenant (2015) ⭐ 8.0 | Adventure, Drama, Western2h 36m | RE ovo je film. Filmčina.Vidim Leonardo dobio i oskara za ovu ulogu. Sasvim zasluženo.Pokusaj imitacije Plesa sa vukovima, ali original je neuporedivo bolji.Ovaj boluje od gomile rupa u scenariju.
February 1Feb 1 kakvu vezu vidiš između ova dva filma?ples sa vukovima volim, na lep način ispriča lepu priču(ako zanemarimo revizionistički aspekt). jedini kvalitet revenanta(uz dikapriovu glumu) je način na koji je priča ispričana, al to je više tehnički aspektza to svakako kapa dole lubickom
February 1Feb 1 @kud u maglu Simoviću Reci koja je droga True Romance. Odgledah ga po ko zna koji put.
February 1Feb 1 53 minutes ago, brusli said:Pokusaj imitacije Plesa sa vukovima, ali original je neuporedivo bolji.Ovaj boluje od gomile rupa u scenariju.Kada gledam Ples imam zelju da se muvam po preriji, ovaj drugi je lepo definisao kako izgleda prava divljina. Ne mozes da opstanes dva dana, iz svakakvih mogucih razloga. Onaj u preriji nasao najboljeg druga, ozenio se, pobedio u ratu i pobegao od vojske. Na koje rupe u scenariju ciljas? Precizno je opisano vreme i mestoRadjen je po nekom liku koji je zaista postojao, kasnije je poginuo ipak
February 1Feb 1 Odgledao The Watchers od Sajmalanove male. Nije los solidna sestica jer je zbrzan malo.
February 1Feb 1 IMDbSleepless Night (2011) ⭐ 6.6 | Action, Crime, Thriller1h 43m | Not RatedOpasno dobar triler. Vozi ko Ford Mustang GT po nemačkom autobanu. 10/10. Samo da naletim na još ovakvih filmova, ali ne razumem se u francusku kinematografiju, teško mi da brćkam po imdb-u.