Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Ne bre, nego da je Toma Kruz odradio dobar film, pa se sprdam njegovom religijom

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

26 minutes ago, Sludge Factory said:

Da, htedoh da te pitam da li se vidi u filmu da je ovima okolo neprijatno D

Vidi se, samo glume da je sve ok D.

On siri neku ludu energiju i taj smradic. Zaista, zanimljiva i posebna uloga. Mana filma je sto se cini da je zbrzan nekako

Gledao jutros novog Tom & Jerry...

nije spoiler o događajima u filmu

Da vi ne biste morali...

Film može i da se zove Kineski film o nekom izmešljenom gradu u Kini gde je režija opsednuta pacovima, vatrometima i ogromnim statuama u kojoj se eto tako pojavljuju i Tom i Jerry... Mogli su taaka da naprave i o Betmenu i Robinu, Ninja Koranjačama (to bi imaloi više smisla), Supermariu, Supermenu, Jesususu, Štrumfovima, Sunđer Bobu... AKo bi se u istoj epizodnoj ulozi pojavili kao Tom i Jerry...

Nije za decu, nije za odrasle, nije za nikog, preskočiti slobodno...

Edited by radisa

Train dreams na netflixu ... meni bas legao. i nacin na koji je osmisljen i kako je izveden i izbor glavnog glumca i priča. ma sve top

Ali mogu da razumem i da nekog bas smori

Tek sad odgledala Bullet train, meni zabavno a i zaboravila sam da Bred može da bude i komičan.

Nedavno gledala Le Consentement, snimljen po memoarima žrtve pisca pedofila Gabrijela Macnefa. Odvratno nešto, stomak me zaboleo.

3 minutes ago, Valk said:

Tek sad odgledala Bullet train, meni zabavno a i zaboravila sam da Bred može da bude i komičan.

Dobra zajebancija ne znam zbog cega ga mnogo pljuju.

Just now, Moća said:

Dobra zajebancija ne znam zbog cega ga mnogo pljuju.

Možda jer liči na Tarantina a nije.

Videla sam da je jedna od kritika da je white-washed, iskreno nisam ni znala da je trebalo da bude all-Japanese. Dobar je kasting skroz, po meni.

večeras sam obnovio a žena pogledala nemački film "Contra" u EON klubu. pogledajte, vredi a i zabavan je.

Edited by đorđe geprat

On 31. 1. 2026. at 2:00, Kreator said:
IMDb
No image preview

The Revenant (2015) 8.0 | Adventure, Drama, Western

2h 36m | R

E ovo je film. Filmčina.

Vidim Leonardo dobio i oskara za ovu ulogu. Sasvim zasluženo.

Pokusaj imitacije Plesa sa vukovima, ali original je neuporedivo bolji.

Ovaj boluje od gomile rupa u scenariju.

kakvu vezu vidiš između ova dva filma?

ples sa vukovima volim, na lep način ispriča lepu priču(ako zanemarimo revizionistički aspekt). jedini kvalitet revenanta(uz dikapriovu glumu) je način na koji je priča ispričana, al to je više tehnički aspekt

za to svakako kapa dole lubickom

@kud u maglu Simoviću

Reci koja je droga True Romance. Odgledah ga po ko zna koji put.

to i beri lindon

ko ne poštiva ta dva filma nema veze sa životom

53 minutes ago, brusli said:

Pokusaj imitacije Plesa sa vukovima, ali original je neuporedivo bolji.

Ovaj boluje od gomile rupa u scenariju.

Kada gledam Ples imam zelju da se muvam po preriji, ovaj drugi je lepo definisao kako izgleda prava divljina. Ne mozes da opstanes dva dana, iz svakakvih mogucih razloga. Onaj u preriji nasao najboljeg druga, ozenio se, pobedio u ratu i pobegao od vojske. Na koje rupe u scenariju ciljas? Precizno je opisano vreme i mesto

Radjen je po nekom liku koji je zaista postojao, kasnije je poginuo ipak

Odgledao The Watchers od Sajmalanove male. Nije los solidna sestica jer je zbrzan malo.

IMDb
No image preview

Sleepless Night (2011) 6.6 | Action, Crime, Thriller

1h 43m | Not Rated

Opasno dobar triler. Vozi ko Ford Mustang GT po nemačkom autobanu. 10/10. Samo da naletim na još ovakvih filmova, ali ne razumem se u francusku kinematografiju, teško mi da brćkam po imdb-u.