February 1Feb 1 58 minutes ago, Milošica said:@kud u maglu SimovićuReci koja je droga True Romance. Odgledah ga po ko zna koji put.Tri puta gledao ovo remek delo. Što si me podsetio, sada moram i 4 put! A nemam kad uhhhhhh.......
February 2Feb 2 Odgledao Sinners, na stranu i ukusi i sve ali nikad neću skapirati kako se ovakav film nekome može svideti u nekoj ne znam kakvoj meri iako je tehnički odlično snimljen.
February 2Feb 2 6 hours ago, Mil@n said:Odgledao Sinners, na stranu i ukusi i sve ali nikad neću skapirati kako se ovakav film nekome može svideti u nekoj ne znam kakvoj meri iako je tehnički odlično snimljen.Stigao do pola i zaspao, ne vuce me ni malo da nastavim. A tacno sam stao u trenuku kad tek nesto treba da se desi. Mislim da su mi i likovi i svet potpuno neinteresantni, iako su se oni u prvih sat vremena kao bas trudili da to grade. Jbg. Jes kao snimljeno ok, mada ovo moderno insistiranje na 'sitim' bojama je opasno pocelo da mi ide na nerve i smeta.
February 2Feb 2 https://m.imdb.com/title/tt0096163/Repriza. Izuzetan, pametan, inteligentno- zastrašujući horor- triler o tankoj skrami normalnosti, mraku pameti i usudu opsesije.Holivud rimejk sa Bridžisom je blagi užas.
February 2Feb 2 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:kakvu vezu vidiš između ova dva filma?ples sa vukovima volim, na lep način ispriča lepu priču(ako zanemarimo revizionistički aspekt). jedini kvalitet revenanta(uz dikapriovu glumu) je način na koji je priča ispričana, al to je više tehnički aspektza to svakako kapa dole lubickomOba se dogadjaju na Wild Westu, otprilike u isto vreme, tu su indijanci, veza sa indijankom, dobri/zli indijanci itd.Ples sa vukovima je bez mane, ovaj drugi ima gomilu rupetina kao i prenaglaseni CGI u nekim scenama, mogli su da ga nazovu superheroj western movie.Doduse, atmosfera je odlicna, ali to je meni manje bitno ako je prica suplja. Edited February 2Feb 2 by brusli
February 2Feb 2 9 hours ago, Mil@n said:Odgledao Sinners, na stranu i ukusi i sve ali nikad neću skapirati kako se ovakav film nekome može svideti u nekoj ne znam kakvoj meri iako je tehnički odlično snimljen.Nema nikakve misterije, vecina ljudi voli da odgleda odlicno napisan i reziran film, sa sjajnom muzikom i glumcima. Sve to Sinners pruza..
February 2Feb 2 29 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Nema nikakve misterije, vecina ljudi voli da odgleda odlicno napisan i reziran film, sa sjajnom muzikom i glumcima. Sve to Sinners pruza..Mogu da se složim sa svime osim odlično napisan, početak spor, film praktično nema plot. Sva ta simbolika i metafora koja iza svega stoji mi nije dovoljna da bi mi film bio zanimljiv. Takođe, složio bih se sa Sludge-om osim presaturirane fotografije /što inače volim/, imao sam utisak kao da je neko stavio contrast na 200 a pri tom sam film gledao sa 4K diska, imao sam utisak da se pogubilo milion detalja. Filmovi o zombijima, vampirima i vukodlacima poslednje su što me zanima u istima da gledam, ovo sam odgledao jer uvek odgledam sve kandidate za oskara. Postoje neki opusi iz tog miljea koji su mi bili ok tipa true blood serija, e to je nešto što je dobro napisano i osmišljeno (Alan Bal, za koga znamo iza čega sve stoji Six Feet Under, American beauty).
February 2Feb 2 5 minutes ago, Mil@n said:Mogu da se složim sa svime osim odlično napisan, početak spor, film praktično nema plot. Sva ta simbolika i metafora koja iza svega stoji mi nije dovoljna da bi mi film bio zanimljiv. Takođe, složio bih se sa Sludge-om osim presaturirane fotografije /što inače volim/, imao sam utisak kao da je neko stavio contrast na 200 a pri tom sam film gledao sa 4K diska, imao sam utisak da se pogubilo milion detalja. Filmovi o zombijima, vampirima i vukodlacima poslednje su što me zanima u istima da gledam, ovo sam odgledao jer uvek odgledam sve kandidate za oskara. Postoje neki opusi iz tog miljea koji su mi bili ok tipa true blood serija, e to je nešto što je dobro napisano i osmišljeno (Alan Bal, za koga znamo iza čega sve stoji Six Feet Under, American beauty).To je tvoje subjektivno misljenje. Ja sam ti odgovorio na tvoje pitanje kako ljudima moze da se svidi ovakav film.
February 2Feb 2 5 hours ago, Jimmy Kowalski said:To je tvoje subjektivno misljenje. Ja sam ti odgovorio na tvoje pitanje kako ljudima moze da se svidi ovakav film.Ostrim se da ga gledam
February 2Feb 2 15 hours ago, Mil@n said:Odgledao Sinners, na stranu i ukusi i sve ali nikad neću skapirati kako se ovakav film nekome može svideti u nekoj ne znam kakvoj meri iako je tehnički odlično snimljen.Šta znam, meni se sviđa u povećoj meri bez nekog truda/naprezanja sa moje strane, zbog svega onoga što je Jimmy Kowalski napisao. Jednostavno, vrlo dobar film koji ljubitelje sedme umetnosti glatko vozi kroz dane bluza i noći vampira…
February 2Feb 2 1 hour ago, Sandradjer said:Ostrim se da ga gledamNaostri glogov kolac i nikog ne pustaj u kucu, ko nije u stanju sam da udje..