February 16Feb 16 Verovatno je biloLeonardo DC, Meril Strip, Kejt Blanšet etcZabavan. Vrlo dobar izbor za neradne dane.
February 16Feb 16 3 hours ago, April said:Verovatno je biloLeonardo DC, Meril Strip, Kejt Blanšet etcZabavan. Vrlo dobar izbor za neradne dane.Ta Amerika je mnogo ozbiljnija od danasnje Trampove.
February 16Feb 16 3 hours ago, April said:Verovatno je biloLeonardo DC, Meril Strip, Kejt Blanšet etcZabavan. Vrlo dobar izbor za neradne dane.To je jedan od najboljih filmova snimljenih u par poslednjih godina...
February 16Feb 16 Da ne kvotujem i pravim gužvu, apropo obaa- a naročito penove glume. Gde je ta linija između glume i preglumljivanja i da li je zaista tanka pa ju je teško naći?Na prvu mi pada Paćino u Đavoljem, a na drugu, jer ga reprizirah neki dan, Goldman u Drakuli. Volim ga k'o najrođenijeg ali ima ona scena sa groznim Kijanuom u zamku, pre nego što ode u London, i gledam tu scenu i ne mogu da provalim da li on mene/nas zajebava ili stvarno pleše na toj ivici i tu se odgledavanjegova glumačka veličina? P.S. Kejdžovih poslednjih 365 uloga ne računam. P.P.S. Od naših da li bi tu mogao upasti Bata Stojković ili je to blasfemija?
February 16Feb 16 29 minutes ago, Milošica said:Terminator 2Solidan film skroz, pogledajteKad pre napravise nastavak?! Ју куд би маиијајн!!!
February 16Feb 16 On 11. 11. 2025. at 16:54, copkillah said:IMDbThe Life of Chuck (2024) - Reference view - IMDbThe Life of Chuck: Directed by Mike Flanagan. With Tom Hiddleston, Jacob Tremblay, Benjamin Pajak, Cody Flanagan. A life-affirming, genre-bending story about three chapters in the life of an ordinarybaš baš lep filmMnogo ti hvala na ovom filmu.Ovako ja zamišljam novu američku produkciju.
February 17Feb 17 On 24. 1. 2026. at 16:12, Kreator said:https://www.imdb.com/title/tt0083111/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_t_128Southern Comfort1981Redak film koji sam reprizirao čak 5 puta. Vreme ga neće nikada pregaziti.sad videh ovoovo mi je kao klincu bio omiljen film
February 17Feb 17 On 4. 2. 2026. at 19:34, msv said:La Grazia (2025)Toni Serviljo, a ko drugi, igra melanholičnog predsednika Italije pred dilemom da li da legalizuje eutanaziju zakonom koji piše njegova ćerka i da li da pomiluje ženu koja je ubila muža nasilnika i muža koji je ubio ženu. Iščašena duhovitost i dobar saundtrek, Sorentino može da mi proda ovo sto puta. Cigareta kao glavni sporedni lik.Ja ga gledao pre neki dan. Traje 2+ sata i ide polako ali ne sporo. Meni je i scenografija (da li se tako kaže) bila uživanje i promene od malih soba do ogromnih zgrada zidova i panorama Rima i prirode
February 17Feb 17 On 12. 2. 2026. at 16:40, Boksi said:Išlo na Klasiku pre neki dan i baš mi leglo. Volim u ovim starijim filmovima što svi govore kao da čitaju vesti na Dnevniku. (Ovde nasnimljeno, ali dobro uradjeno.) Olivera Katarina uvek lepa, ali Usnija Redžepova! Šta je ono, bogo moj.Pronaći ćeš lako i drugi deo. :) https://youtu.be/ODCUTNjOnRc?si=qPEanpHmGhl65_Bp
February 17Feb 17 Gledao ja, sa pola mozga, zaboravio cim se zavrsio.Moz da prodje kad nema bas nista pametnije.
February 17Feb 17 2 hours ago, mustang said:Jel gledao neko the gorge? Vredi li gledati?Nije lose za ubiti vreme. Ne ocekuj nista epohalno.
February 17Feb 17 On 16. 2. 2026. at 21:36, Milošica said:Terminator 2Solidan film skroz, pogledajteJel mora da se gleda prvi ili može da se preskoči?