February 2Feb 2 kul je sinners, ne bi ni valjalo oduzeti mu na kuloći podrškom dosadnog ppp gledalaštva Edited February 2Feb 2 by Pokojni Ruxin
February 2Feb 2 2 hours ago, Jimmy Kowalski said:Naostri glogov kolac i nikog ne pustaj u kucu, ko nije u stanju sam da udje.. Ja naseckala gomilu belog luka
February 2Feb 2 IMDbGood Luck to You, Leo Grande (2022) ⭐ 7.2 | Comedy, Drama1h 37m | REma Tompson odlična, svaka čast na hrabrosti da odigra ovo.5 glumaca ukupno, od toga dvoje imaju 1 rečenicu.ps Ima na Cinemania kanalu
February 2Feb 2 Odličan je Sinners, ali to je film koji se mora videti i čuti u bioskopu, za potpuni ugođaj. Jedan od onih što su bar 30% lošiji kad se gledaju u kućnim uslovima (kakvi god oni bili, ne pomaže tu ni 85-inčni 8k tv).Ja sam ga overio na premijeri u krcatoj imax sali, bila je to prvorazredna zabava i spektakularno audio-vizuelno iskustvo. 150 minuta proletelo kao da je 15, odmah sam mu zalepio 9/10 na imdb. Par nedelja kasnije ga reprizirao kod kuće i korigovao na 7/10
February 2Feb 2 Train Dreams nelos, topao, volim sumu. Podsjecao me redom na Land, Mekko i The Dig, ako ste propustili neki. Drugi svjetovi.
February 3Feb 3 7 hours ago, stajebrebilo said:IMDbGood Luck to You, Leo Grande (2022) ⭐ 7.2 | Comedy, Drama1h 37m | REma Tompson odlična, svaka čast na hrabrosti da odigra ovo.5 glumaca ukupno, od toga dvoje imaju 1 rečenicu.ps Ima na Cinemania kanaluVrhunska glumica. Jel vredi film?
February 3Feb 3 Dobar Sinners! Pogledacu jos jednom kad prodje vreme sta sam sve propustila. Sve mane filma su sarmantni deo filma. Taman fino dozirani likovi, meni su zenski posebno dobri (svi). Ima svega, drame, horora, akcije, humora, erotike, muzike... sve uklopljeno i dozirano s merom
February 4Feb 4 IMDbOpen Your Eyes (1997) ⭐ 7.7 | Drama, Mystery, Sci-Fi1h 59m | Rgledao juče opet posle 20 godina, sjajan film.sad mi se opet gleda nešto od amenabara, možda thesis ili while at war.
February 4Feb 4 La Grazia (2025)Toni Serviljo, a ko drugi, igra melanholičnog predsednika Italije pred dilemom da li da legalizuje eutanaziju zakonom koji piše njegova ćerka i da li da pomiluje ženu koja je ubila muža nasilnika i muža koji je ubio ženu. Iščašena duhovitost i dobar saundtrek, Sorentino može da mi proda ovo sto puta. Cigareta kao glavni sporedni lik.
February 7Feb 7 La CérémonieGlavni utisak filma je sjajno prenesena atmosfera, od početka se oseća neka nelagoda. Ako neko nije gledao, topla preporuka.Svaka čast Natali Portman kakva dva filma je snimila u dve godine kao klinka Edited February 7Feb 7 by Milošica
February 8Feb 8 znam šta ste radili prošlog leta, ovaj novi, je užasan film and not in a good way.ima tri obrta i četiri kraja... nikako da se završi sve im spalim.izbegnite po svaku cenu
February 8Feb 8 May December iz 2023.U slengu May-December je veza mnogo mlađih i mnogo starijih partnera.E sad, kad matori keša Laza Kostić balavi na Lenku Dunđerski onda je to poetski klasik, a kad Brižit Makron naskoći na piletinu, to je razlog za podsmeh.Da ne otkrivam priču, koga zanima zašto Natali Portman nikad neće biti seductive kao Džulijan Mur, uz delikatnu diskusiju ko je u may-december vezama žrtva i ko se koliko uopšte žrtvuje u njima, neka pogleda. Meni bilo kvalitetnih dva sata.
February 9Feb 9 Ju, kako je ovo dobro. Mislio sam da je onaj sa Jorkom i Ridom naj naj najbolji ... ali ovaj je opasno blizu.Eva kida, u oko je ljubim