Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

s tim sto je tora tora tora sniman u malo vecem lavoru

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

To samo pokazuje da su i sa ogranicenim budzetom snimili odlican film.

The Sovereign - odličan. Mada te malo smori. Možda nije trebao da bude prvi film koji gledam al pitanje je dal bi imao i živce i nerve da ga gledam u nekom kasnijem terminu.

Osiris - Uf. Ovo komotno u ediciju Imam život za bacanje. Mislim da bi Vini umro da je ovo gledao. Ja sam svakako hteo da izbijem makar jedno oko. Jedan od onih filmova koje prodaju trejleri.

Inače, glumi onaj plavušan iz 13 hours, al jbga tamo je imao Majkla Beja. I naravno Linda Hamilton, što je trebalo da bude više nego dovoljno da shvatim o čemu se radi.

3 hours ago, steins said:

Osiris - Uf. Ovo komotno u ediciju Imam život za bacanje. Mislim da bi Vini umro da je ovo gledao. Ja sam svakako hteo da izbijem makar jedno oko. Jedan od onih filmova koje prodaju trejleri.

Inače, glumi onaj plavušan iz 13 hours, al jbga tamo je imao Majkla Beja. I naravno Linda Hamilton, što je trebalo da bude više nego dovoljno da shvatim o čemu se radi.

4.7 na imdb moglo je biti red light...

41 minutes ago, Mil@n said:

4.7 na imdb moglo je biti red light...

Ma da sam pogledao imdb ukapirao bi, al nisam.

Rwziser i scenarista koji iza sebe ima kamaru tanke B produkcije, Linda Hamilton, mršava ocena na imdbu......znakova kolko oćeš.

IMDb
No image preview

Reds (1981) 7.3 | Biography, Drama, History

3h 15m | PG

Najpre zbog sećanja na Dajanu K. i u spomen bioskopskom provodu prelaznog doba; gotovo da mogu da prizovem snažan miris ljuspica semenki, masnog drvenog patosa i bubnjanje peći u jedva smlačenoj polupraznoj sali, dok se heroji hvataju u koštac sa sobom i svetskom revolucijom.

Sa ovim bagažom znanja, neki momenti deluju naivno a neki dobijaju nove dimenzije..

https://www.imdb.com/title/tt28996126/reference/

Prvi je imao taj efekat iznenađenja, jer nisam znao šta da očekujem i bio sam prezadovoljan nakon gledanja.

Drugi je naravno po potpuno istom receptu, ali ko voli, prijaće mu i to je to.

IMDb
No image preview

Obicaji (2025) 7.4

1h 36m

Treš horor, priča ni o čemu i još jedna misterija o ludim seljacima sa istoka Srbije. Holivudski film u odnosu na ostatak Apollon produkcije.

Edited by msv

5 hours ago, steins said:

The Sovereign - odličan. Mada te malo smori. Možda nije trebao da bude prvi film koji gledam al pitanje je dal bi imao i živce i nerve da ga gledam u nekom kasnijem terminu.

gledao, dobar

Spoiler

zasnovan na ovom slučaju

ponovio sam interstellar posle 10 godina jer sam se nadao da sam bio pregrub prema njemu. gospode, ovaj film je mnogo gore napisan nego što pamtim. na sve moguće načine.

IMDb
No image preview

Montenegro (1981) 6.6 | Drama, Comedy

1h 36m | R

Kada bi kusturica ubedio Bunjuela da život nije tako crn i da bi trebali napraviti film, ovako bi izgledao. Ovo nije najbolji Makov film, daleko od toga, daleko je ovo od "Čovek nije Tica", "Tragedija Službenice P.T.T.-a", "W.R. Misterije Organizma", pa možda čak i od "Sweet Movie" ali ipak je vredan gledanja. Bora Todorović u svilenim košuljama koji priča engleski u Zanzi Baru gde se bori sa Svetozarom Cvetkovićem lopatama je preporuka sama za sebe.

On 14. 10. 2025. at 0:06, Pokojni Ruxin said:

ponovio sam interstellar posle 10 godina jer sam se nadao da sam bio pregrub prema njemu. gospode, ovaj film je mnogo gore napisan nego što pamtim. na sve moguće načine.

E, neka si, da ne moram i ja da se preispitujem!

Šta očekivati od Nolana fantom

My_Old_Ass_film_poster.jpg

Koliko ovaj plakat vara.

U svakom slučaju could not recomend more. Mali dašak svežeg vazduha u Holivudskoj kanalizaciji.

Strange Days (1995)

Još jedan od onih filmova koji nisu bili nešto specijalno u vreme kad su izašli, ali sad su dobili na aktuelnosti, plus su nekadašnji "glumčići" u međuvremenu postali nešto kao legende. Blade Runner nije, ali jest nekakav cyberpunk.

Btw, forumašice, obratite dužnu pažnju na Ralph Fiennesa (za forumaše isto nema da fali, tu je Juliette Lewis.)

vlcsnap-2025-10-19-23h21m55s040.png